forum.gif
Pērku X-Rite ColorChecker Passport
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pērku X-Rite ColorChecker Passport
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.05.15 08:01 labots
 citēt
Ja kādam stāv plauktā bez vajadzības, labprāt iegādātos par saprātīgām naudām X-Rite ColorChecker Passport.

Nav vairs aktuāli!
Publicēts: 09.05.15 13:14
 citēt
laiksfoto_lv:

Priekš tiem, kuri sūta uz veikalu, paskaidroju- 100 EUR man nešķiet gluži saprātīga nauda. :)

Tāda kabatsnauda vien ir?
Publicēts: 09.05.15 14:21
 citēt
Vaards:
laiksfoto_lv:

Priekš tiem, kuri sūta uz veikalu, paskaidroju- 100 EUR man nešķiet gluži saprātīga nauda. :)

Tāda kabatsnauda vien ir?

Tur jau tā lieta- ja iztērēšu, palikšu bez kabatsnaudas! :D
Publicēts: 09.05.15 19:52
 citēt
Kāpēc 5 fotogrāfi nesametas un kopā nenopērk tādu verķi?
Publicēts: 09.05.15 19:57
 citēt
Ritz:Kāpēc 5 fotogrāfi nesametas un kopā nenopērk tādu verķi?

Tāpēc, ka pēc tam vairākiem vajadzēs vienā laikā! :(
Publicēts: 09.05.15 22:36
 citēt
laiksfoto_lv:Ja kādam stāv plauktā bez vajadzības, labprāt iegādātos par saprātīgām naudām X-Rite ColorChecker Passport.

Kāpēc tad EUR 100 ir nesapātīgi? Tik tas ar maksā!
shop.colourconfidence.com...
Publicēts: 09.05.15 22:43 labots
 citēt
griezite:
laiksfoto_lv:Ja kādam stāv plauktā bez vajadzības, labprāt iegādātos par saprātīgām naudām X-Rite ColorChecker Passport.

Kāpēc tad EUR 100 ir nesapātīgi? Tik tas ar maksā!
[url=http://shop.colourconfidence.com/product.php/2686/x-rite-colorchecker-passport

Kā]http://shop.colourconfidence.com/product.php/2686/x-rite-colorchecker-passport

Kā[/url] jau rakstīju, tā ir veikala cena, bet MAN tā nav saprātīga nauda, pretējā gadījumā es nemeklētu piedāvājumu forumā! ES VĒLOS IEGĀDĀTIES LĒTĀK KĀ VEIKALĀ! Man nevajag jaunu, man nevajag iepakojumu, man nav nepieciešams arī disks ar programmatūru! Vēlos iegādāties lietotu preci, kura kādam ir kļuvusi lieka, nevajadzīga. Kā vēl paskaidrot?
Publicēts: 09.05.15 22:51
 citēt
laiksfoto_lv:

Man nevajag jaunu, man nevajag iepakojumu, man nevajag disku ar programmatūru!

Tad jau santīmu skaitītājam nevajag neko :haha:
Vēlēties vari daudz ko, bet tāpēc neviens tev benzīnu par ūdens cenu nepārdos! :haha:
Publicēts: 09.05.15 22:55 labots
 citēt
griezite:
laiksfoto_lv:

Man nevajag jaunu, man nevajag iepakojumu, man nevajag disku ar programmatūru!

Tad jau santīmu skaitītājam nevajag neko :haha:
Vēlēties vari daudz ko, bet tāpēc neviens tev benzīnu par ūdens cenu nepārdos! :haha:

Jā neesmu bagāts un skaitu naudu. Tas ir grēks? Man arī liela daļa no fototehnikas ir iegādāta lietota- var sākt nomētāt mani ar akmeņiem!

P.S. Tas, kurš būs kļūdas pēc dīzeļa vietā nopircis benzīnu, arī to tirgos lētāk kā var iegādāties degvielas uzpildes stacijā.
Publicēts: 09.05.15 23:14
 citēt
Rēcīgi dzēki , kāš no klientiem piķi un nevar atļauties 100Eur par lietu bez kuras piķi prašīt vispār būtu kauns par precīziem darbiem.
Publicēts: 09.05.15 23:21
 citēt
Lunis:Rēcīgi dzēki , kāš no klientiem piķi un nevar atļauties 100Eur par lietu bez kuras piķi prašīt vispār būtu kauns par precīziem darbiem.

Man nav tāda specifika, kur baigi nepieciešama krāsu precizitāte, tomēr komfortablāk jūtos ar čartu. Ir čarts, bet vēlos kompaktāku, ko var iebāzt jakas kabatā.

Ja nebūs piedāvājumu, nāksies vien pirkt veikalā. Bet jūtos gandarīts, ka sagādāju Lunim jautrību.
Publicēts: 09.05.15 23:25 labots
 citēt
Tu vismaz zini KAS tas tāds ir , te bija SPECĀLISTI kas tasija veselus katalogus "Apgērbu" drukai , neko nezinot ne par krāsu temperatūru ne balansiem ne krāsu etaloniem :):) Tities ļoti patika pagrābstīties gar mazgadīgiem modeļiem:) Tas labi ka cilvēks ko saprot savā amatā , bet ir lietas uz kurām taupot sanāk pārtērēties citur :) Šī ir viena no lietām bez kuras strādāt mūsdienās komerciāli praktiski nevar
Publicēts: 11.05.15 05:48
 citēt
Fandango:Bez programmatūras tie krāsu laukumiņi neko nedod. Tad var iztikt ar labu mākslinieka aci un bez tās grāmatiņas

Par kuru programmatūru ir runa? Par X-rite oriģinālo programmatūru, par Adobe DNG Profile Editor vai par programmatūru, kura atpazīst izveidoto profilu?
Publicēts: 12.05.15 12:31
 citēt
Jautrība bija, bet piedāvājumu nav. :(
Publicēts: 12.05.15 15:03
 citēt
būs vien jālūko e-baj`ā... www.ebay.com...
Publicēts: 17.05.15 12:45 labots
 citēt
Tiešām, vienkāršāk izrādījās iegādāties ebay.
Publicēts: 17.05.15 18:35
 citēt
priore:un ko tagad ar to darīsi?

Staigāšu pa ielām, rādot katram pretimnācējam, lai šie mani apskauž! Kam tad citam vēl var izmantot? :what:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):