Kā[/url] jau rakstīju, tā ir veikala cena, bet MAN tā nav saprātīga nauda, pretējā gadījumā es nemeklētu piedāvājumu forumā! ES VĒLOS IEGĀDĀTIES LĒTĀK KĀ VEIKALĀ! Man nevajag jaunu, man nevajag iepakojumu, man nav nepieciešams arī disks ar programmatūru! Vēlos iegādāties lietotu preci, kura kādam ir kļuvusi lieka, nevajadzīga. Kā vēl paskaidrot?
Lunis:Rēcīgi dzēki , kāš no klientiem piķi un nevar atļauties 100Eur par lietu bez kuras piķi prašīt vispār būtu kauns par precīziem darbiem.
Man nav tāda specifika, kur baigi nepieciešama krāsu precizitāte, tomēr komfortablāk jūtos ar čartu. Ir čarts, bet vēlos kompaktāku, ko var iebāzt jakas kabatā.
Ja nebūs piedāvājumu, nāksies vien pirkt veikalā. Bet jūtos gandarīts, ka sagādāju Lunim jautrību.
Tu vismaz zini KAS tas tāds ir , te bija SPECĀLISTI kas tasija veselus katalogus "Apgērbu" drukai , neko nezinot ne par krāsu temperatūru ne balansiem ne krāsu etaloniem Tities ļoti patika pagrābstīties gar mazgadīgiem modeļiem Tas labi ka cilvēks ko saprot savā amatā , bet ir lietas uz kurām taupot sanāk pārtērēties citur Šī ir viena no lietām bez kuras strādāt mūsdienās komerciāli praktiski nevar
Fandango:Bez programmatūras tie krāsu laukumiņi neko nedod. Tad var iztikt ar labu mākslinieka aci un bez tās grāmatiņas
Par kuru programmatūru ir runa? Par X-rite oriģinālo programmatūru, par Adobe DNG Profile Editor vai par programmatūru, kura atpazīst izveidoto profilu?