forum.gif
Tirgoju fotosomu un canon tehniku
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Tirgoju fotosomu un canon tehniku
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.05.15 10:07 labots
 citēt
Sveiki!

Pēc lielā skapja tīrīšanas ir palikušas dažas lietas. Nolēmu vēlreiz iepostēt.

Fomei svaiga plecu foto soma 30 €.
Somā iebūvēts lietus pārvalks. Iespēja stiprināt pie gurnu jostas vai izmantot kā plecu somu. Augšpusē atverama ātrā piekļuve.
Ir arī plecu lenta, to gan aizmirsu nobildēt.

Canon EOS 30 (35mm filmu) ar gripu 70 €

Pults - 7 €

Canon 28-105mm f/3. 5-4. 5 EF USM 110 € - aizrunāts

Canon 20-35mm f/3. 5-4. 5 EF USM 120€

PM. vai T. - 26137750
Publicēts: 11.05.15 10:19 labots
 citēt
:D :D :D Diez vai būs cerības pat uz pusi no gribētā.
Publicēts: 11.05.15 11:08
 citēt
Es labāk pa 120 paņemu 400D, bez visas filmas :D
Publicēts: 11.05.15 12:55 labots
 citēt
Salīdzinot ar vidējo tirgus cenu ir visai zemas, bet tas viss, protams, nav spiesta lieta.

Kungi, jūs gadījumā joprojām nerēķināt latos? :face-wink:
Publicēts: 11.05.15 14:24 labots
 citēt
Cenas anv neadekvātas, bet šajā tirgū (lv ar to domāju) ilgi tirgosi - kāpēc?
A tāpēc, ka maz cilvēku, kam vajag filmu canonu un tāds vēl nav (+30o es pirktu par eiro 60-70, ne dārgāk; esmu 2 tādus gan nopircis, gan paŗdevis tai diapazonā)
28-105 - šitiem bija 4 versijas, viena tā labā, kas augstu kotējas - bet atkal, cena ir ok, tikai cik to gribētāju? Uz ff digi reti kurš šito lietos, jo parasti tai diapazonā ir jau citi stikli, uz crop digi tāds nekāds tas stikls.
20-35 - uz cropa par šo labāks būs pat 18-55 IS, uz ff - nu, labs stikls laikam, neesmu ar šādu darbojies, bet platā gala entuziastiem tak jau ir 17-40 un tamlīdzīgi brīnumi. Cena ir pat diezgan okei, tikai pircējs jāatrod.

Ir kādi paŗis procenti entuziastu, kurus šāds piedāvājusm ieinteresēs - arī ārzemēs tas pats, tikai absolūtais cipars tur lielāks...

un mreini - nez, kā Tu, bet 400D vieta ir miskastē, reāli švakākā canon kamera, kāda lietota. Pat par 300D man gaišākas atmiņas. 30nieks ir bauda darbā, kad sakonfigurētas custom funkcijas savām vajadzībām. Punkta mērīšana pēc aktīvā fokuspunkta vien ir manta.
Publicēts: 11.05.15 14:31
 citēt
Es teiktu, ka lai saprastu, kas ir kas, 400d ir gana ok, tāpat kā bildēt bildītes sev, vai sīkos dārziņā u.tml. situācijās.
Es nerunāju par mega mākslas tapšanu.
Publicēts: 11.05.15 14:49 labots
 citēt
400d nav ok un nebija ok pat tad, kad parādījās.
Un sižets "sīkie bērnudrāzī" ir viens no tehniski prasīgākajiem, sevišķi, ja nav ārējās zibenes.

Iespējams, man tāds naids pret 400d, jo roku rauj krampī (VIENĪGĀ kamera ever), bet nu krāsas arī pakaļā, sevišķi nakts bildes.
Publicēts: 11.05.15 19:40
 citēt
Krāsu ziņā man vissiltākās atmiņas ir par veco krāmu EOS D30, kura AWB tās deva ārā ideālas pat no visriebīgākajām luminiscentajām spuldzēm.
Publicēts: 11.05.15 21:21
 citēt
versatile, man tiešām anv iekšā ar tevi strīdēties.
Tavi uzskati bieži vien ir ļoti plakani un sausi, tāpat kā par to auto, braucis ar vienu alfu un tad tu uzskati, ka nekas labāks nav iespējams.
Publicēts: 12.05.15 12:48
 citēt
mreinis:versatile, man tiešām anv iekšā ar tevi strīdēties.
Tavi uzskati bieži vien ir ļoti plakani un sausi, tāpat kā par to auto, braucis ar vienu alfu un tad tu uzskati, ka nekas labāks nav iespējams.

Nevajag jau strīdēties, sevišķi, stāstīt, kāds man raksturs :) Es teiktu, ka drīzāk otrādi, esmu pārāk elastīgs, jo katrai lietai ir kaut kāds pielietojums un tikai retos gadījumos kaut ko var atzīt par pilnīgu, totālu un galīgu mēslu, kura eksistenci neattaisno ne cena, ne kas cits. No fototehnikas nāk prātā tikai dažas lietas - Canon 400D, Canon EF 28-90, sigma zibspuldzes, vismaz EF 500 super pilnīgi noteikti. Canon g1x pirmā versija bija pilnīgs mēsls, ja ņem vērā, cik tā maksāja.
Protams, ar visām no tām ir radīti šedevri :) tomēr, ja gribas vecu spoguleni, pat vēl vecākais nikon D70s būs jēdzīgāka izvēle, par 350D vai Nikon D40 pat nerunājot.

A kas attiecas uz filmu kamerām - nu, ja tas 400D ir novecojis gan morāli, gan fiziski, tad, būsim godīgi, filmu eos 30 noteikti nav tik ļoti novecojis - liekam iekšā modernu filmu un bildējam. Viss ir, ko no kameras var prasīt. Galvenais, lai mehānika strādā un slēdzis tīrs. Laba kamera. Tikai vai viņu kādam vajag? - lūk, tas ir jautājums :)
Publicēts: 12.05.15 14:52
 citēt
Bildes nerāda... :(
Publicēts: 12.05.15 15:00
 citēt
Man gan bildes rāda, tik neskādēļ neredzu marku uz pentaprizmas. Ka tik tur netiek tirgots kaukāds ziepis ķip šitāda:

:amazing:
Publicēts: 12.05.15 21:49
 citēt
:)
Publicēts: 19.05.15 11:14
 citēt
Price drop :face-wink:
Publicēts: 19.05.15 11:15
 citēt
Schneider:Man gan bildes rāda, tik neskādēļ neredzu marku uz pentaprizmas. Ka tik tur netiek tirgots kaukāds ziepis ķip šitāda:

:amazing:

Esmu aizlīmējis brenda vārdu, tendence tā darīt ar visu fototehniku un ne tikai. Bet nu uzlīme noņemama ar vienu rokas kustību.
Publicēts: 19.05.15 11:16
 citēt
MoK:Price drop :face-wink:
MoK:Price drop :face-wink:

Kas tas tāds?
Publicēts: 19.05.15 11:26
 citēt
MoK:...un ne tikai.

Arī mašīnai noplēstas visas emblēmas un uzraksti no radiatora režģa un bagāžnieka vāka?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):