forum.gif
Pārodu Sony NEX6 un objektīvus
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārodu Sony NEX6 un objektīvus
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.05.15 20:35
 citēt
Pārdodu lietotu Sony komplektu:
1) Sony NEX6 komplektā ar 16-50 pankūkas KIT objektīvu, 16gb atmiņas karte, somiņa, vadi, kaste - 410EUR;
2) Sony NEX 10-18mm objektīvs - 410EUR;
3) Sony NEX 50mm OS 1.8 (praktiski jauns) - 210EUR;

Viss ideālā stāvoklī!

Objektīvi tiks tirgoti pēc kameras pārdošanas.

Piedāvājums īslaicīgs, jo varu pārdomāt :) Ir viens projektiņš padomā, kam vajag finanses ;)

ssandijss@gmail.com vai PM!
Publicēts: 12.05.15 22:16 labots
 citēt
Priore, grūta gan Tev dzīvīte...:face-crying:
Ja budžets neļauj, nav ko plēst pušu savu sirsniņu, lasot sludekļus un "raudāt"
pie katra piedāvājuma...:face-wink: Nelasi un būs miers dvēselē ...:face-wink:

Diemžēl, Sony Nex sistēma visur ir gana dārga (bet ir takš lētākas alternatīvas- kaut vai Zenīti - veseliem spaņņiem dabonami...:face-grin: .

www.bm.lv...

www.ebay.de...
Publicēts: 12.05.15 23:20 labots
 citēt
Priore, katram ir savas PRIORitātes.:face-wink:
Katram "grabulītim" ir sava cena.
Es savu diezgan pēkšņi sagribēju, nopirku, esmu apmierināts un nelienu čīkstēt pie katra sludekļa, cik viss ir dārgs... :face-wink:
Var jau būt, ka dzīvē esi savādāks, bet šeit man radies tāds subjektīvs iespaids, kā par vecu, skopu un mūžam neapmierinātu īgņu...:face-wink:
Sorry- nekā personīga...:face-grin:
Publicēts: 12.05.15 23:52 labots
 citēt
Es neapgalvoju, ka Sony Nex ir labākā sistēma. Es tikai saku, ka mans Sony Nex (7) pašreiz mani apmierina kā ļoti kompakta un vienlaikus kvalitatīva kamera. Iesakot kautko draugiem, es cenšos ņemt vērā viņu vēlmes un vajadzības, kā arī vienmēr apskaidroju Nex izvēles trūkumus- brīdinu, ka Nex 3 un 5 modeļi bez skatu meklētāja ir neparocīgi, ka orig. optika ir dārga.

Amatierim un svētdienas bildētājam bez prof. ambīcijām Nex sistēma ir gana laba, bet nopietnākiem darbiem- ne visai (IMHO). Tādēļ arī uz to pārgāju, tikai pēc aiziešanas pensijā- arī no nopietnās foto padarīšanas ieskaitot. :face-grin:

Arguments PAR Neksi PRET līdzvērtīgas kvalitātes Canon ir visai uzskatāms un neprasa komentārus:

P.S. Es arī esmu spiests būt taupīgs- cik nu penzija ļauj.:face-wink:
Tādēļ meklēju sev izdevīgus variantus Ebay vai tepat ss.lv. Fotobloga tirgus tomēr vairāk ir tusiņš un pļāpātava- pārāk daudz tādu čīkstētāju, kas noliek "dajebkuru", pat izdevīgu piedāvājumu.Tas pats notiek arī citos "speciālistu" forumos (piemēram, boot.lv utml). :anger:
Publicēts: 12.05.15 23:54
 citēt
Labas cenas.
Publicēts: 12.05.15 23:59
 citēt
Ja godīgi, neatceros, kuru tieši Canon body tajā salīdzināšanas lapā ieķeksēju, tomēr domāju, ka tas nav graujoši principiāli -arī Canon 100D ar kitinieku jakas kabatā neiebāzīsi, bet Nex- mierīgi. Objektīvi- canon 18-55 kit un Sony SEL 16-50 ..

camerasize.com...
Publicēts: 13.05.15 00:18 labots
 citēt
priore:Frīdi, es rakstu par Canon 100D. Kas tā par kameru, ar kuru salīdzini? Un kādi diapazoni ir tiem zūmiem? un, cik ērti turēt to nex?

Kā lasīju, būdams pezionārs, tomēr ceļojumam speciāli nopirki Canon, nevis brauci ar savu kabatā iebāžamo NEX pankūku, tas vien apliecina Tavu patieso iespaidu par NEX lietderību.

Neatceros, vai tajā tēmā pierakstīju arī vēsturi par Canon iegādi. Bija tā, ka sadomāju piemeklēt nex"im hiperzūmu vasaras ceļojumiem. Konstatēju, ka vienīgie Ebay piedāvājumā esošie lietotie Sony SEL un Tamron 18-200 parasti maksā pāri 400 Eur un tādu ciparu par hiperzūmu bija žēl maksāt. Pagadījās šeit Canon 1100D body pa 110 EUR un citā vietā- Tamron 18-270 "IS" pa 150 Eur. Esmu gana aizrautīgs gadžetomāns un jēmu- nopirku. Tuvākajās dienās ceru doties nelielā ceļojumā un ņemšu līdz gan Canon, gan Nexi ar pankokzūmu un Sigma 19/2,8. Lietošu atkarībā no situācijas un varēšu izvērtēt katra priekšrocības. Ja nepatiks- canon pa to pašu naudu pārdošu, vai atdošu māsai.
Publicēts: 13.05.15 00:24 labots
 citēt
priore:camerasize.com...
te ir manis ieteiktā universālā risinājuma izmēri.

Es takš neko neapstrīdu- katram savs funktieris ir svarīgs...:face-wink:
Katrā ziņā, Sony NEX 6,7 (A-6000) korpuss ir gana ergonomisks un ar esošo skatu meklētāju pietiekami operatīvi lietojams.

Un man bija liels izbrīns, kad mazais ceļojuma komplektiņš (Nex-7 ar SEL 16-50, atsevišķi SEL 55-210 un Sigma 19/2,8 un blicenīte Sony HVL-F20AM ) salīda nelielā rokassomiņā (ap 15x20 cm). Canona variantā tā bija pamatīgi liela un smaga fotosoma.

Veikala plauktā vienreiz apjūsmoju Olympusa OM-D aparātiņu- dikti jau smuks un nostaļģisks. Tagad varbūt jemtu to. Bet visa komplekta maiņa atkal ies ilgi un dārgi izmaksās...:face-wink:

Publicēts: 13.05.15 08:31
 citēt
priore:Salīdzinām ar nelietota Canon 100D + 10-18 IS STM un 18-135 IS STM,

Ja izmērs svarīgs, par Canon (vai citām spouļkamerām) var aizmirst. Turklāt canonam 100d sensors ir sūdīgāks, un arī mazāks kā nexam 6
Publicēts: 13.05.15 16:48
 citēt
priore - raksti vēl! :)
Palīdz uzturēt manu pārdošanas sludinājumu augšpusē ;)

Paldies pārējiem par sapratni! :)
Publicēts: 14.05.15 06:50
 citēt
priore:Tu gribi pārdot, vai lai sludinājums ir augšpusē? ja gribi, lai augšpusē, varam sākt apcerēt to pankūkzūmu.

Sorry vecais, bet baigi negribu tērēt laiku un skaidrot, kāpēc par Sony NEX6 ir jāmaksā vairāk kā par Canon 1100D.
Citi jau mēģināja, bet kā redzu tad nesekmīgi.

Kurš saprot drēbi, tas arī nopirks ;)

Lai laba diena!
Publicēts: 20.05.15 20:37
 citēt
Sony NEX6 ar KIT objektīvu pārdots.

Palikuši 2 objektīvi:
2) Sony NEX 10-18mm objektīvs - 410EUR;
3) Sony NEX 50mm OS 1.8 (praktiski jauns) - 190EUR;
Publicēts: 02.06.15 21:34
 citēt
2 objektīvi vēl pieejami:
1) Sony NEX 10-18mm objektīvs - 410EUR;
2) Sony NEX 50mm OS 1.8 (praktiski jauns) - 180EUR.
Publicēts: 04.06.15 12:14
 citēt
Sony NEX 50mm OS 1.8 (praktiski jauns) - 180EUR. Zeiss ?
Publicēts: 04.06.15 12:35
 citēt
Osis007:Sony NEX 50mm OS 1.8 (praktiski jauns) - 180EUR. Zeiss ?

:D

Zeiss ir 55mm
Publicēts: 04.06.15 13:22 labots
 citēt
Publicēts: 04.06.15 15:30
 citēt
Ja es būtu fotogrāfs man labāk patiktu pielikt mirorless optiku pie dslr...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):