Pārdodas lietots, aftermarket D80, D90 grips komplektā ar 2 baterijām EN-EL3E un oriģinālo akumulatoru lādētāju Nikon MH-18a. kautkur bija arī pirkstiņu kasete. Baterijas pasvaigas, nav nodzītas. Cena 30Eur par visu setu.
Gribētos iekomentēt, ka interesē aparāts, jo savā ziņā nožēloju, ka savu uzticamo D90 pārdevu. Bet.. šeit ir fotoblogs, tā kā, lai labāk justos kā daļa no vilku bara, tad teikšu, ka esi dumjš, ka pārdod. Cena nepiemērota. Noteikti mests uz zemes un zagts. + neskaitīsim faktu, ka noteikti pabijis kosmosā ar krieviem!
SixStrings:Gribētos iekomentēt, ka interesē aparāts, jo savā ziņā nožēloju, ka savu uzticamo D90 pārdevu. Bet.. šeit ir fotoblogs, tā kā, lai labāk justos kā daļa no vilku bara, tad teikšu, ka esi dumjš, ka pārdod. Cena nepiemērota. Noteikti mests uz zemes un zagts. + neskaitīsim faktu, ka noteikti pabijis kosmosā ar krieviem!
SixStrings:Gribētos iekomentēt, ka interesē aparāts, jo savā ziņā nožēloju, ka savu uzticamo D90 pārdevu. Bet.. šeit ir fotoblogs, tā kā, lai labāk justos kā daļa no vilku bara, tad teikšu, ka esi dumjš, ka pārdod. Cena nepiemērota. Noteikti mests uz zemes un zagts. + neskaitīsim faktu, ka noteikti pabijis kosmosā ar krieviem!
A kur ir cena??
nav, bet es jūtu, ka nepiemērota. Man arī beidzot pielipusi tā fotoblogistu sestā maņa
Tev viss labi?!
Viss labi. Neņem pie sirds, es tik atviegloju citiem darbu. Tāpat šie komentāri te būtu savākušies agrāk vai vēlāk.