forum.gif
Nikon D5100 autofokusa problēma
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Nikon D5100 autofokusa problēma
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.05.15 15:00
 citēt
Labdien ,

Tātad vēlējos noskaidrot vai kāds ir sastapies ar ko līdzīgu
Runa ies par Nikon D5100 un 18-55mm VR objektīvu

Fotogrāfējot caur live wiew viss kārtībā labi nofokusējas ir skaidrs atēls fokusējot , bet
skatoties caur actiņu attēls ir miglains , +/- regulēšana neko nedod , nofotogrāfējot abos variantos attēls ir skaidrs

Jautājums : Varbūt kāds zin kā nokalibrēt lai caur actiņu ar būtu skaidrs attēls , vai varbūt ,kas cits jādara ?
Publicēts: 20.05.15 15:08
 citēt
Nes pie Ivara, varbūt spogulis eņģēs šķībi turas vai mactikls apšpļaudīts.
Publicēts: 20.05.15 15:46
 citēt
Neesi provējis regulēt actiņas dioptriju? blakus actiņai ir tāds neliels rullītis
Publicēts: 20.05.15 16:02
 citēt
Ungus:Neesi provējis regulēt actiņas dioptriju? blakus actiņai ir tāds neliels rullītis

+++
Publicēts: 20.05.15 19:50
 citēt
Ungus:Neesi provējis regulēt actiņas dioptriju? blakus actiņai ir tāds neliels rullītis

+/- regulēšana neko nedod ,
Es jav tekstā bijo to rakstījis ,kad tas neko nedod

Gluži lohs jav Es ar nēsmu :D
Publicēts: 20.05.15 20:06
 citēt
te forumā līdzīga bēda bija risināta. iespējams, ka tavā gadījumā palīdzēs spoguļa notīrīšana. af sensors atrodas aiz spoguļa 1/2caurspīdīgās virsmas un ja tas ir nospeķots tad ir tā kā tev. live view gadījumā spogulis tiek pacelts un af sensoram gaisma tiek klāt bez speķa pa ceļam.
Publicēts: 20.05.15 21:07
 citēt
Stuff:...nofotogrāfējot abos variantos attēls ir skaidrs...

Bilde ir skaidra, bet problēma skatumeklētājā. Varbūt matstikls iskustējies no vietas?
Publicēts: 20.05.15 22:36
 citēt
lasīju reiz vienā krievu saitā par ko līdzīgu - beigās izrā'dōijās, ka cilvēks bija nejauši uzvēmis uz spoguļa...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):