forum.gif
Jauna fototehnika
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Jauna fototehnika
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 20.05.15 22:53 labots
 citēt
Canon EOS 7D Mark II - 1300EUR
Nikon D7200 Body - 985EUR
Nikon D750 - 1535EUR
Sony Alpha A7S - 1890EUR

Visi body ar 1 gada garantiju.

Piegade ka vienmer 10-15 darba dienas.

Ja interese objektivi, vai vel kas no fototehnikas jautajiet.

Paldies par uzmanibu :)
Publicēts: 20.05.15 23:21
 citēt
Es uzliku , bet laikam noglukoja. Tagad izlaboju.
Publicēts: 21.05.15 13:06
 citēt
Panasonic GX7 vai Olympus OMD EM10 ari butu pieejami?
Publicēts: 21.05.15 17:37
 citēt
Panasonic Lumix DMC-GX7 Black - 600EUR
Publicēts: 21.05.15 22:12
 citēt
Eh laba cena uz Nikon D7200 Body, bet nu vēl man jāpaciešas...cik ilgi Tev šis piedāvājums būs?
Publicēts: 21.05.15 22:47
 citēt
Kad busi gatavs , raksti , ja Eiro atkal nekritis tad jau sis piedavajums bus ilgi :)
Publicēts: 21.05.15 23:06
 citēt
Ok, jācer ka Euro vērtība tik celsies:face-smile:
Publicēts: 21.05.15 23:12
 citēt
ES visām precēm izņemot desai un aliņam garantija nedrīkst būt mazāka kā 2 gadi. :grimace:
Publicēts: 22.05.15 05:51
 citēt
Oliss:ES visām precēm izņemot desai un aliņam garantija nedrīkst būt mazāka kā 2 gadi. :grimace:

Kāda tur var būt garantija no Honkongas vai citām vietām pa kreiso (apejot maksājamo PVN) saņemtām precēm?
Priecājies vēl, ka nav VID darbinieku, kas no šitādiem kreisajiem darboņiem, kā _MINMI_ un reaktors, paprasītu nodokļu samaksu par nereģistrētu uzņēmējdarbību.
Publicēts: 22.05.15 06:48
 citēt
Nedaudz paskaidrošu manā iepriekšējā postā minētos pārmetumus _MINMI_ un reaktoram par nereģistrētu uzņēmējdarbību un nodokļu nemaksāšanu par pārdotajām fotoprecēm.
Pats ar uzņēmējdarbību nodarbojos daudzus gadus.
Veseliem un darboties spējīgiem cilvēkiem no viņu ienākumiem viņu mītnes valstij nodokļi jāmaksā IR! Nodokļi ir mehānisms, kā sadalīt kopproduku starp darba spejīgajiem un darba nespējīgajiem. Tie, kuri apzināti nemaksā nodokļus, tie rūpējas tikai par savām savtīgajām prasībām.
Var, protams, apspriest nodokļu izlietošanas efektivitāti, bet tā jau ir cita tēma.
Es pats katru gadu nodokļos valstij kā fiziska persona un kā juridisku personu līdzīpašnieks samaksāju apaļu summiņu. Principiāli nekad nekrāpjos ar PVN, lai gan to dara daudzi. Uzskatu, ka godīgiem nodokļu maksātājiem ir jābūt visiem bez izņēmuma un nodokļu nemaksātāji ir zagļi, kas apzog pārējo strādāt nespējīgo sabiedrību.
Publicēts: 22.05.15 08:39
 citēt
Var vēl apspriest arī nodokļu iekasēšanas efektivitāti...
Šito tagad lasa viens maza auguma vīrelis, kurš ir iereģistrējis ofšoros veselu pašvaldību un tautsaimniecības nozari - tranzītbiznesu, un gardi smejas, bet manējo nodarbinātības formu, fiksētā nodokļa maksātāju, istiekošo bez jepkādas birokrātijas, no nākamgada likvidē vispār. :anger:
Publicēts: 22.05.15 10:16
 citēt
Schneider:Var vēl apspriest arī nodokļu iekasēšanas efektivitāti...
Šito tagad lasa viens maza auguma vīrelis, kurš ir iereģistrējis ofšoros veselu pašvaldību un tautsaimniecības nozari - tranzītbiznesu, un gardi smejas, bet manējo nodarbinātības formu, fiksētā nodokļa maksātāju, istiekošo bez jepkādas birokrātijas, no nākamgada likvidē vispār. :anger:

Cik tad samaksāji par 2014 gadu?
Publicēts: 22.05.15 10:19
 citēt
Maz. Jo tas nodoklis ir domāts gadījuma darbu darītājiem ar nelieliem, neregulāriem ienākumiem, kādi arī ir man.
Publicēts: 25.05.15 18:27
 citēt
Schneider:Maz. Jo tas nodoklis ir domāts gadījuma darbu darītājiem ar nelieliem, neregulāriem ienākumiem, kādi arī ir man.

Šogad fiksētais nodoklis sanāca 50€
Publicēts: 25.05.15 19:14
 citēt
jg100:Nedaudz paskaidrošu manā iepriekšējā postā minētos pārmetumus _MINMI_ un reaktoram par nereģistrētu uzņēmējdarbību un nodokļu nemaksāšanu par pārdotajām fotoprecēm.
Pats ar uzņēmējdarbību nodarbojos daudzus gadus.
Veseliem un darboties spējīgiem cilvēkiem no viņu ienākumiem viņu mītnes valstij nodokļi jāmaksā IR! Nodokļi ir mehānisms, kā sadalīt kopproduku starp darba spejīgajiem un darba nespējīgajiem. Tie, kuri apzināti nemaksā nodokļus, tie rūpējas tikai par savām savtīgajām prasībām.
Var, protams, apspriest nodokļu izlietošanas efektivitāti, bet tā jau ir cita tēma.
Es pats katru gadu nodokļos valstij kā fiziska persona un kā juridisku personu līdzīpašnieks samaksāju apaļu summiņu. Principiāli nekad nekrāpjos ar PVN, lai gan to dara daudzi. Uzskatu, ka godīgiem nodokļu maksātājiem ir jābūt visiem bez izņēmuma un nodokļu nemaksātāji ir zagļi, kas apzog pārējo strādāt nespējīgo sabiedrību.
Tajā brīdī kad tiek uzlikti slimības lapas griezti, bezdarbnieku pabalstu griezti, bērnu naudas griezti un kkādiem bēģļiem maksā 7x vairāk nekā mūsu pašu bērniem - visi godīgie, negodīgie nod.maksātāji un valsts drīkst iet d(*%st
Publicēts: 25.05.15 22:05 labots
 citēt
Griesti - griezti ir, piemēram, loki.
Turklāt ar bērnu naudām iet aizvien labāk - pirms 10 gadiem bija labi ja puse
Publicēts: 26.05.15 10:32
 citēt
Skatoties kā valsts izturas pret saviem godīgajiem pilsoņiem, esmu tikai priecīga, ja ir iespēja kaut ko nopirkt bez PVN.
Redzot to, kas notiek uzņēmējdarbības vidū, vnk mati ceļas stāvus par to, kā strādā VID... Dēļ laikā nenomaksāta 3 eur nodokļa, kontu var iesaldēt uz pāris mēnešiem, kamēr ir, kas var miljonus nenomaksāt un ir ok tāpat. Jo drosi vien pārāk sarežģīti tādiem tikt klāt.
Par jauniem maziem uzņēmumiem nemaz nerunājot. Vispar brīnos, ka vēl kāds grib dibināt firmas.
Publicēts: 26.05.15 10:40
 citēt
Sabulis:Redzot to, kas notiek uzņēmējdarbības vidū, vnk mati ceļas stāvus ...

Vai tad sabulim ir mati??? :amazing::amazing::amazing:

Jauni, mazi uzņēmumi, kuri nodarbojās ar ražošanu netiek žmiegti un spīdzināti, bet tirgoņu un mākoņstūmējus-dīkdieņus vajaga žmiegt gan jaunus gan vecus :grimace:
Publicēts: 26.05.15 10:50
 citēt
Oliss:
Vai tad sabulim ir mati??? :amazing::amazing::amazing:

Jauni, mazi uzņēmumi, kuri nodarbojās ar ražošanu netiek žmiegti un spīdzināti, bet tirgoņu un mākoņstūmējus-dīkdieņus vajaga žmiegt gan jaunus gan vecus :grimace:

Vai Tu esi redzējis spalvainus sabuļus? Spavas ir tikai un vienīgi putniem! Pārējiem visiem ir mati, jeb apmatojums... :grimace: :face-grin:
Publicēts: 26.05.15 11:29
 citēt
Nu vispār jau dzīvniekiem skaitās vilna,cilvēkiem - mati, bet suņu šķirnes vienalga tiek rakstītas kā īsspalvainās, un večiem ir spalvainas rokas un vēderi. :face-grin:
Publicēts: 26.05.15 11:33
 citēt
Tagad tie ir lisi

Publicēts: 26.05.15 11:34
 citēt
Maris:Tagad tie ir lisi

Man patīk :face-kiss::face-grin::face-grin:
Publicēts: 26.05.15 11:37
 citēt
Schneider:Nu vispār jau dzīvniekiem skaitās vilna,cilvēkiem - mati, bet suņu šķirnes vienalga tiek rakstītas kā īsspalvainās, un večiem ir spalvainas rokas un vēderi. :face-grin:

Man puika pēc bioloģijas stundas apgalvoja, ka mati, jo spalvai ir konkrēta uzbūve, nu paši ziniet kāda...
kaut vilna, protams, būtu daudz loģiskāks izskaidrojums. :big_smile:
Publicēts: 05.06.15 14:48 labots
 citēt
Canon EOS 7D Mark II - 1220EUR
Nikon D7200 Body - 870EUR
Nikon D750 - 1450EUR
Sony Alpha A7S - 1800EUR
Canon EOS 5D Mark III - 2060EUR
Canon EOS 6D Body - 1135EUR
Nikon D610 - 1100EUR

Canon EF 70-200mm f2.8L IS II USM - 1695EUR
Nikon AF-S NIKKOR 14-24mm f/2.8G - 1300EUR

Samazinatas cenas uz isu bridi, kam interese rakstiet visu sarunasim.
Piegade 10 darba dineu laika.
Objektiviem garantija 3 gadi.

Cenas pieejamas lidz 08.06.2015

Ja interese jebkas cits no foto ,jautajiet , cenas nosutisu.
Publicēts: 06.06.15 13:18
 citēt
Nevienam neko nevajag ? :D
Publicēts: 06.06.15 13:25
 citēt
Vajadzēja, tikai žēl, ka nevari izrakstīt pavadzīmi.
Publicēts: 06.06.15 20:29
 citēt
_MINMI_:Nevienam neko nevajag ? :D

Vajag, vajag jau...nekacini:face-grin:...tās cenas nu jau galīgi saldas, bļāaviens nebūtu tikko auto nobirusi kārba, būtu pircējs uz D7200:cry:
Publicēts: 06.06.15 20:52 labots
 citēt
Interesē. Bet gribētos saprast no kā tehnika tiek pirkta (fiziska, juridiska vai kāda persona) un kā izpaužas garantija (kas, ko garantē un kas un kā veic remontu/maiņu vajadzības gadījumā) īpaši jau objektīviem, kam ir 3 gadu garantija. Un kā notiek apmaksa?
Publicēts: 08.06.15 07:36
 citēt
traktorisccc:Interesē. Bet gribētos saprast no kā tehnika tiek pirkta (fiziska, juridiska vai kāda persona) un kā izpaužas garantija (kas, ko garantē un kas un kā veic remontu/maiņu vajadzības gadījumā) īpaši jau objektīviem, kam ir 3 gadu garantija. Un kā notiek apmaksa?

Dīvaini, ka tik ilgi nav atbildes...
Publicēts: 08.06.15 19:50
 citēt
Jā, tādēļ aizsūtīju vēstuli. Saka, ka no fiziskas personas un principā viss balstās uz uzticību un tirgotāja prestižu starp foruma lietotājiem un, iespējams, zināmās aprindās. Dāmas, kungi, kāda pieredze?
Publicēts: 14.06.15 14:41
 citēt
Lidz ritdienai cenas samazinas.

Nikon D750 - 1400EUR
Canon 6D - 1100EUR

Ja kadam kas cits interese jautajiet.
Publicēts: 17.06.15 19:50
 citēt
Papildinajums.

Canon 5Ds - 3400EUR
Canon 5Dsr - 3700EUR.
Publicēts: 18.06.15 08:30
 citēt
_MINMI_:Lidz ritdienai cenas samazinas.

Nikon D750 - 1400EUR
Canon 6D - 1100EUR

Ja kadam kas cits interese jautajiet.

Ar visu x dienu samazinājumu 6d tikai 100e zem canona oficiāl kantora cenas. Te ar garantētu garantiju, servisu un iespēju bīdīt pvn. Kreisam tirgotājam ar šādu ciparu nav iespējams konkurēt
Publicēts: 18.06.15 09:16
 citēt
Nu par garantiju no oficialajiem kantoriem es nemaz nesaksu runat ;)
Publicēts: 18.06.15 11:51
 citēt
NilsS , Tu par kuru oficiaļņiku?

www.ibserviss.lv... cena nereāla ar superkaciju
Publicēts: 18.06.15 16:36
 citēt
NIN:NilsS , Tu par kuru oficiaļņiku?

www.ibserviss.lv... cena nereāla ar superkaciju

www.ss.lv...
Publicēts: 18.06.15 17:36 labots
 citēt
Nu tu gan NilsS :)

Kā tad sauc šo oficiālo veikalu? :) BAil pat iedomāties , kur viņi izdzemdēs otro garantijas gadu.. un kur nu vēl apmaksu uz rekvizītiem...
Publicēts: 18.06.15 20:22
 citēt
Pats savlaik pirku fočiku no keksa, kurš tur strādāja pa kluso.
Visi papīri ko vēlies
Publicēts: 21.06.15 20:54
 citēt
Jauns Nikon DF Body Black vai Silver
€1,950

Piegade 10-15 darba dienu laika.
Pilna prieksapmaksa.
Garantija 1 Gads.(Kurjers panems no jums un atvedis atpakal salabotu vai samainitu)
Publicēts: 21.06.15 21:35
 citēt
NilsS:Pats savlaik pirku fočiku no keksa, kurš tur strādāja pa kluso.
Visi papīri ko vēlies

RĒĀLI , es ar burtiski pirms pāris nedēlām:):)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):