Tātad pārdodu gandrīz jaunu Pentax 645N vidējā formāta filmu kameru. Izšautas 9 filmas. Kamera ir perfektā stāvoklī. Stikls FA75mm F/2.8. Visi režīmi darbojas perfekti, autofokus darbojas nevainojami. Slēdža skaņa ir vienkārši sex
Man patīk šitie klasiskie komentāri: Varētu padomāt, ka cilvēks ir turējis Pentax 645n rokās, lai vispār spriestu par šo aparātu notirgošanas iespējām.
Man patīk šitie klasiskie komentāri: Varētu padomāt, ka cilvēks ir turējis Pentax 645n rokās, lai vispār spriestu par šo aparātu notirgošanas iespējām.
Cafe_Racer:Luni, tev ir kādas hassītis plauktos aizķēries? moš vari iedot paspēlēties? pirms izmetu kaudzi naudas
Nē man 6x6 un haselis par mazu , man darbam formāts sākās no 6x9 Linhof ar lieliem platleņķiem 53mm jeb 21mm uz šaurā 24x36 analogs un lielākiem. 6x6 man tīri Fanam tika Rolleflex 6x6 75 /2,8 visādi Flexsareti un Mammijas , pat Komsamoļecss viens ietrāpijies Istenībā patreiz domāju vai ņemt vienu Graflexsu bez stikla pa pāris simtiem USD , kasetes un stikli man pietiekami šim , tad jau izdomāšu. Nē Hazelis man ir darbā tiesa Digitāls bet arī filmi laikā bija darbā NEFANOJU par viņu dēļ cenas un super dārgajiem axsesuāriem. Savulaik Lielbriedis tirgoja Haseli ar 3 stikliem un mani Linhof 6x9 cena bija 1:1 es paņēmu Linhofu kā krutāku sistēmu.