Man māsa ir Latvjas grāmatsējēju asociācijas šefs - taisa un sien jebko visneprātīgākajās kombinācijās ūberos materiālos utt.
Tam protams nav nekāda sakara ar bilžu druku, ražošanu lielās partijās, atlaidēm utt., bet ja nu kādam kādreiz vajag turbo korporaķivņika dāvanu tad albums būs kaut ar daudzu līmeņu ģērboņiem zeltā da sudrabā, aš samta kastē utt. - arī bildes būs ielipinātas ideāli gludi.
Iesies ne tikai garmoškā, bet arī komplicētākos veidos (tur viņi ņemās starptautiskos semināros par ārprāta vecu, retu utt sējumu vediem)
Kā arī atrestaurēs kādu 300gadīgu grāmatu - ja nu mājās noplukusi un sagribas, lasi var lietot neplēšot tālāk.
Paldies Maris! Nemsim vera, bet man soreiz ka ierindas fotografam, bez zelta gerboniem, nieka albuminus un garmoskas, bet pieklajiga kvalitate, jo sadus tadus jau jebkura interneta bode var pasutit
Ar abpusējo fotopapīru parasti ir diezgan lielas problēmas, vienīgais, kas ir ir matētais, kas ne visiem der. Es teiktu, ka uztaisi maketu, atrodi drukātājus, pakonsultējies par papīru, nodrukā un saloki, locījumu vietas labāk ir taisīt ar speciālu rīku gar lineālu (atrast var mākslinieku vai rokdarbu veikalos). Drukāt var jebkur, kur drukā no ruļļa, sākot no FineArtPrint un beidzot ar drukaletak.lv