forum.gif
Pentax 67
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pentax 67
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.05.15 18:38
 citēt
Kādam nav aizmētājies pentax 67 . Labprāt izskatītu iespēju nopirkt.
Publicēts: 23.05.15 18:46
 citēt
Viņš jau sit ar spieģeli tik pat baigi kā daudz populārākā 6x7 mamka un arī optika tāda pati... nekāda tehniski korekta.

LV ir baigi maz šito pentakšu - te jau cilvēki racionāli
Publicēts: 23.05.15 18:49
 citēt
Tam kam mani interesē pietiek ar spoguļa iepriekšpacelšanu. Ir arī daži objektīvi gribētos pabildēt ar 6x7
Publicēts: 23.05.15 20:12
 citēt
Pirms gadiem desmit 15.augustā Aglonas TV filmētāju tornī man blakus katoļu baznīcas kūrijas fotogrāfs ar tādu bildēja, uzzvani vecajam Pujatam, varbūt tas zinās ko pateikt. :face-wink:
Publicēts: 24.05.15 01:08
 citēt
Sī tiešām bija ļoti maz izplatīta kamera Latvijā. No zināmiem tikai Aivars Liepiņš ar šo kādreiz bildēja . Kā jau Maris teica BAIGĀ lamata ar koka ručku , dēļ veselas rundas būtisku trūkumu viņus šeit praktiski lietoja tikai tie kam KĀDS NOPIRKA piemēram valsts vai darbs vai kāds onkuls.
Publicēts: 24.05.15 01:26
 citēt
Kajonam arī bija, šis par ar šiftējamo 75nieku ārchitektūru blieza kādreiz.
Publicēts: 24.05.15 02:47 labots
 citēt
Fandango:Vai tam maz ir spoguļa iepriekšpacelšana? Aizmirsu uzvārdu, Andrim, tam, kurš iepriekš bija baletdejotājs, ar tāda bija. Es tajos laikos bildēju ar Kiev 6x6

Atcerējos, Andris Tone. Es, kur viņa bildes. www.lsm.lv...

Tone ilgus gadus bildēja ar Rooleflexsu 6x6 īpašu modeli ar dīvaini softētu stiklu , viņam uz lēcas iekšā bija speciālas metāla zvaigznītes salīmētas :) Pēc tam ar Linhofu 13x18 ko viņam veikals Gauja iepirka mēbes un vēl visu ko bildēt :)
Publicēts: 24.05.15 21:38
 citēt
Maris:Viņš jau sit ar spieģeli tik pat baigi kā daudz populārākā 6x7 mamka un arī optika tāda pati... nekāda tehniski korekta.

LV ir baigi maz šito pentakšu - te jau cilvēki racionāli

a kas ir smuks 6x7 aparāts? nu tāds, kas nav nekāds?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):