forum.gif
Walimex 8mm
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Walimex 8mm
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 07.09.10 09:20
 citēt
Kāds ir ar šitiem strādājis? www.ss.lv...
Viņi ir DX vai der arī uz FF?
Publicēts: 07.09.10 10:13
 citēt
padārgi priekš manual focus, šaubos vai labāki par tām pašām Sigmām.. tad jau labāk Zenitar 16mm 2.8
Publicēts: 07.09.10 10:23
 citēt
ir jau arī Pelengs 8mm
Publicēts: 07.09.10 10:38
 citēt
alvils:Kāds ir ar šitiem strādājis? www.ss.lv...
šitādi Walimex nav mēģināti, tur jau rakstīts, ka der uz FF....., un ka var patestēt uz vietas....., ja Tu labi uzvestos, iedotu Tev Tokina 10-17mm pamēģināt .....:bad_smile:
Publicēts: 07.09.10 11:02
 citēt
negatIvs:ja Tu labi uzvestos,

a es nē? :amazing:
Publicēts: 07.09.10 11:07
 citēt
negatIvs:
alvils:Kāds ir ar šitiem strādājis? www.ss.lv...
šitādi Walimex nav mēģināti, tur jau rakstīts, ka der uz FF....., un ka var patestēt uz vietas....., ja Tu labi uzvestos, iedotu Tev Tokina 10-17mm pamēģināt .....:bad_smile:
A ka izskatās 10-17 uz FF? :face-devil-grin:
Publicēts: 07.09.10 11:11
 citēt
Sedlins:
negatIvs:šitādi Walimex nav mēģināti, tur jau rakstīts, ka der uz FF....., un ka var patestēt uz vietas....., ja Tu labi uzvestos, iedotu Tev Tokina 10-17mm pamēģināt .....:bad_smile:
A ka izskatās 10-17 uz FF? :face-devil-grin:

uz 10mm, nedaudz stūri tumšāki ........:big_smile:
Publicēts: 07.09.10 11:12
 citēt
Publicēts: 07.09.10 11:28
 citēt
cgi.ebay.com...

shite sanaak leetaak :)
Publicēts: 07.09.10 11:31
 citēt
tokina 10-17mm uz Canon 5D

:bad_smile: ......
Publicēts: 07.09.10 11:33
 citēt
negatIvs:tokina 10-17mm uz Canon 5D

hahā! :D un tas saucas NEDAUDZ tumšāki stūri. :D tak stūru vispār nav... nu jā, skaidrs, ka aprāts derīgs tikai priekš DX.. :( Varu turpināt SLIKTI uzvesties! :bad_smile:
Publicēts: 07.09.10 11:56
 citēt
Vispār jau: "not suitable for full format cameras"
www.foto-walser.biz...
Publicēts: 07.09.10 12:08 labots
 citēt
www.lenstip.com...
palasi te, te buus vairaak sarakstiits nekaa pashmaaju gudriishi Tev pateiks
starpcitu baigi interesantaa lieta shim objektiivam saliidzinot ar liidziigiem Sigmas briinumiem taada, ka ir maza CA
Publicēts: 07.09.10 12:25 labots
 citēt
Es ir bix paspaidījis , reku tepat bildas www.fotoblog.lv... un Reku Rolanda www.fotoblog.lv...

kasparsf:Vispār jau: "not suitable for full format cameras"
http://www.foto-walser.biz/shop/Artikel/3129/85/Lens_for_Canon_AF_walimex_pro_Fish_Eye_8_3_5_for_Canon.htm

Vispār jau tie MDfoto raksta ka viņu var PIEBĀST FF kamerai , jo daudzus kas nesedz FF vienkarši nevar piemočit FF kamērām dēļ tā speciālā bloķējošā gredzena:)
Publicēts: 07.09.10 12:32
 citēt
Lunis:Es ir bix paspaidījis , reku tepat bildas www.fotoblog.lv... un Reku Rolanda www.fotoblog.lv...

Izskatās neslikti. Bet nu jā, abos gadījumos uz kropa...

kasparsf:Vispār jau: "not suitable for full format cameras"

man jau tā likās... bet žēl. būtu kruta 8mm uz FF
Publicēts: 07.09.10 13:08 labots
 citēt
Galvenā fiška jau viņu pērkot ir ZINAT ko tu ar viņu darīsi , kā "Platāks leņķis" viņs nu isti nav efektīvs , tās ir stikls "Efektiem / defektiem" ne platleņķis bildēšanai , līdzīgi kā cilvēki pērk Lensbabijus un līdzīgu jokainu optiku IZPAUSTIES jocīgi , šitais tapat:) Piemēram Imants Urtāns mums labi zināms čoms un kāzu bildētājs pauž viedokli ka uz FF vienīgais lietojamais platleņķis platāks par 24mm ir Zeiss 18mm f/3.5 Distagon T* ZE :) Man piemēram likās izcili labs mans 16-35 2,8 CANON zomss uz Ds Canona bet Imantam tas likās neass , taka prasības pret kvalitāti ir dažādas un CENAS ar ir dažādas:) Kas ir šitais NEZINĀMAIS ražotājs kura marēķejums jau vien liek saprast ka tas ir Crop MATRAICAI domāts jo uz FF tas ir 14mm nevis 8mm.
Publicēts: 07.09.10 13:30
 citēt
Jāmēģina no Imanta sarunāt aizņemties to 18tīgo Zeisu. :bad_smile:
Publicēts: 07.09.10 14:00 labots
 citēt
Kapēc Walimex ja tas ir Samyang 8mm F3.5 www.lenstip.com... te ir tests www.photozone.de...
Publicēts: 07.09.10 19:24 labots
 citēt
Tucha:Kapēc Walimex ja tas ir Samyang 8mm F3.5 www.lenstip.com... te ir tests [url=http://www.photozone.de/canon-eos/526-samyang8f35eos

]http://www.photozone.de/canon-eos/526-samyang8f35eos
[/url] tas ir viens un tas pats
Publicēts: 08.09.10 09:24
 citēt
Publicēts: 11.11.10 23:18
 citēt
pacelšu mironi.
tam samyang'am nedaudz manuāla slīpēšanas darba www.360pano.de... un ir "līdzens" arī uz ff.
padārgi priekš manual focus, šaubos vai labāki par tām pašām Sigmām.. tad jau labāk Zenitar 16mm 2.8

dof ir tik liels, ka fokuss lietošanas laika ir principā const.
turklāt salīdzinājums ar zenitar ir no tās pašas operas - zenitar'am nebūs aplis, bet varbūt tieši šo samyang'a "piedāvāto" efektu topika autors tieši vēlas panākt - lietot necropotas fisheye pudeļdibena bilžas. man arī patiktos :)
Publicēts: 12.11.10 00:21
 citēt
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv...

Ir man tāds un baigi patīk,bet es ļoti labi zināju ,ko gribu.Var uzlikt uz FF,bet tad nenosedz visu kadru. Otrais attēls ir uz 5D. Diafragmu mazāk par F8 reti lieku,citādi tāda pļura vien sanāk. No 3m bezgalība, uzliec un bliez tusiņus visādas šaurās vietās īpaši netēmējot-rauj visu kadrā kā dulls. Sakumā regulāri kadrā savas kurpes līda:exciting:
Publicēts: 12.11.10 00:25
 citēt
www.fotoblog.lv...

bet šitā ne ar ko citu nesanāktu:face-wink:
Publicēts: 12.11.10 00:31
 citēt
vot toch,tusiņobjektīvs varētu būt labs.
Publicēts: 12.11.10 12:14
 citēt
man ir tāds zem samyang birkas. ilgi lauzos, vai vajag tādu (jo platleņķis bija jau), iespējams, ka nevajag, bet man dikti patīk tā manta.
biju pārsteigts par uzbūves kvalitāti izpakojot ārā.
Publicēts: 12.11.10 15:30
 citēt
Rojs:man ir tāds zem samyang birkas. ilgi lauzos, vai vajag tādu (jo platleņķis bija jau), iespējams, ka nevajag, bet man dikti patīk tā manta.

Tad sanāk, ka gadžets vitrīnā liekams, ne uz kameras???:face-grin: Tā teikt "aču mielošanai"?:face-grin:
Publicēts: 12.11.10 16:10
 citēt
Может работать .... и на полноматричных фото камерах.
a to var uzrakstīt arī par glāzi, kura zīmē apli FF kadra vidū!:grimace:
alvils:Varu turpināt SLIKTI uzvesties! :bad_smile:

nu, možen uz 12 vai 14 mm viss čikeniekā!:face-smile:
Publicēts: 12.11.10 18:55
 citēt
Elmarss:
Rojs:man ir tāds zem samyang birkas. ilgi lauzos, vai vajag tādu (jo platleņķis bija jau), iespējams, ka nevajag, bet man dikti patīk tā manta.

Tad sanāk, ka gadžets vitrīnā liekams, ne uz kameras???:face-grin: Tā teikt "aču mielošanai"?:face-grin:

Ne tak :grimace:
Es to biju domājis vairāk lietošanas biežums pret izdoto naudas vērtību, ka varbūt kur citur būtu labāk tērējis to naudu.
Fišaija perspektīvai ir savs valdzinājums. Tā teikt, tas, ko ar acīm netver un citādāk.
Publicēts: 14.11.10 17:36
 citēt
iegadajos samyang'u un baigi esmu apmierinats + cena
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 14.11.10 18:11
 citēt
holio:iegadajos samyang'u un baigi esmu apmierinats + cena
http://www.fotoblog.lv/img/249682

jā,tas ir super,tādas krāsas nāk ārā,tāds asums....
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):