Lietots, bet viss darbojas bez problēmām. Papētot darbus, sapratu, ka 200mm man nevajag. Tāpēc kāds var iegūt savā īpašumā. Komplektā blende, abi vāciņi, UV filtrs un CP filtrs. Galerijā var uzmest aci bildēm, jo daudzas ir blieztas ar šo stiklu. Cena protams runājama, gaidu piedāvājumus.
Bērnudārss. Es arī savulaik ar Žuļku-2103, paņēmis kaukādu balsotāju, starp Riebiņiem un Preiļiem spiežu savā zeņķa ispratnē normālā ātrumā (1980.gads, radarus vēl neviens nezina). Balsotājs, lietpratēja balsī: Laikam galoša mīksta? Es: Kādēļ tā domā? Šis: Aizdomīgi šūpojas mašīna. Es: Paskaties uz spidometru. A tur 165. Apklusa un līc Preiļiem vairāk neteica ne vārda. Tagad par to nemaz neesmu lepns.
Schneider:Bērnudārss. Es arī savulaik ar Žuļku-2103, paņēmis kaukādu balsotāju, starp Riebiņiem un Preiļiem spiežu savā zeņķa ispratnē normālā ātrumā (1980.gads, radarus vēl neviens nezina). Balsotājs, lietpratēja balsī: Laikam galoša mīksta? Es: Kādēļ tā domā? Šis: Aizdomīgi šūpojas mašīna. Es: Paskaties uz spidometru. A tur 165. Apklusa un līc Preiļiem vairāk neteica ne vārda. Tagad par to nemaz neesmu lepns.
Ko ir izdevies izspiest ar moci ir 260km/h, līdz maksimālam 299 km/h mazliet pietrūka, nepietika drosmes
Izspiest ir viena lieta, ātri un kontrolēti braukt pa līkumotiem ceļiem pavisam kaut, kas cits Lai gan savulaik visādas muļķibas darītas
Es arī precīzi nepateikšu, žigulītim abeesa nebija, bet riepu saķeres ar ceļa segumu koeficienti, masas inerce un citi parametri paliek pie sausās fizikas. Un man ir nelāga aizdoma, ka, apstājoties 260-0 ātrāk par žigulīti 90-0, motociklists vēl diezgan tālu lidos us priekšu bez moča.
smieklīgākais ir tas, ka ABĀM versijām ir TIEŠI VR II. (: "The lens features latest generation optical stabilization (VR II). Nikon claims a potential equivalent to 4 f-stops."
tas, ka otrajai stikla versijai nosaukumā ir "ii" nozīmē neko citu, ka tā ir stikla otrā versija ar zoom lock'a slēdzi un vr burtiem zelta nevis sarkanā krāsā.
atšķiras G un GII abām VR ......... Очень часто первую и вторую версию называют ‘VR I’ и ‘VR II’ — но это ошибка. Обозначение ‘VR I’ и ‘VR II’ подразумевают разную эффективность системы стабилизации. На самом деле стабилизатор у объективов одинаковый. А объективы правильно обозначаются ‘G’ и ‘GII’. Этой хитростью пользуются маркетологи чтобы подороже продать Nikkor 18-200mm 1:3.5-5.6GII, рассказывая, якобы у него улучшена система стабилизации
mēs jau tikai palīdzam noturēt tavu sludinājumu augšpusē. (:
btw, objektīvs galīgi nav slikts (man ir 1. versija). vēl joprojām prātoju ko ņemt rudenī uz gruziju d300+[18-200] vai d700+[24-70]. teorētiski man arī to garo galu gandrīz nevajag, bet kādos 5% bez tā neiztikt.