Ritz:NilsS ir viens no tiem fotogrāfiem, kurš, piemēram, kāzās gredzenošanas laikā fočē jauno pāri, nostājoties starp viņiem un viesiem, lai dabūtu labāku kadru?
Vienmēr, ja vien no otras puses nav labāka rakursa.
Schneider:Gredzenošanās ir nobildējama ļoti viegli, no sāna, nevienam netraucējot.
vai ir kādi "tipi" (ieteikumi) kā nobildēt dažādās apsveikšanas - medaļu/kausu/puķu došanas utml izdarības. man bieži gadās, ka vienam ir pakausis, bet otram seja aizgriezta prom vai paslēpta "aiz puķēm". tobiš kur labāk censties nostāties, lai veiksmīga iznākuma varbūtība būtu lielāka? man principiāli nepatīk šāda tipa bildēšana, bet dzīve piespiež.
Tā ir tā vieta, kad nevar izdarīt neko, redzama arī manā piemērā. Jo no vienas puses nāk klāt sveiktgribētāji, jau apsveikušie iet nost uz otru, trešajā noteikti būs kāda skatuves dekorācija - grīdas vāze ar ziedošu jasmīna zaru, pats sveikšanas process ir nepārtraukti aissekc, milzīgās puķes u.t.t. Bet gan jau Nils pateiks, ka viss ir štrunc, ar pareizu optiku un viņa pieredzi ir ispildāms viss, pat tas, kas fiziski nav iespējams.
Schneider:Tā ir tā vieta, kad nevar izdarīt neko, redzama arī manā piemērā. Jo no vienas puses nāk klāt sveiktgribētāji, jau apsveikušie iet nost uz otru, trešajā noteikti būs kāda skatuves dekorācija - grīdas vāze ar ziedošu jasmīna zaru, pats sveikšanas process ir nepārtraukti aissekc, milzīgās puķes u.t.t. Bet gan jau Nils pateiks, ka viss ir štrunc, ar pareizu optiku un viņa pieredzi ir ispildāms viss, pat tas, kas fiziski nav iespējams.
Pa nierēm apsveicējiem, pa nierēm absolventiem un pa nierēm dekorācijām. Pēc tam Ritz no izpletņa ar MTO-1000 uzšķils visus cauri visiem šīferiem.
Schneider:Gredzenošanās ir nobildējama ļoti viegli, no sāna, nevienam netraucējot.
vai ir kādi "tipi" (ieteikumi) kā nobildēt dažādās apsveikšanas - medaļu/kausu/puķu došanas utml izdarības. man bieži gadās, ka vienam ir pakausis, bet otram seja aizgriezta prom vai paslēpta "aiz puķēm". tobiš kur labāk censties nostāties, lai veiksmīga iznākuma varbūtība būtu lielāka? man principiāli nepatīk šāda tipa bildēšana, bet dzīve piespiež.
Regulāra dinamisku sporta veidu fočēšana labi attīsta domāšanu, reakciju un kadra ķeršanu
Schneider:Tā ir tā vieta, kad nevar izdarīt neko, redzama arī manā piemērā. Jo no vienas puses nāk klāt sveiktgribētāji, jau apsveikušie iet nost uz otru, trešajā noteikti būs kāda skatuves dekorācija - grīdas vāze ar ziedošu jasmīna zaru, pats sveikšanas process ir nepārtraukti aissekc, milzīgās puķes u.t.t. Bet gan jau Nils pateiks, ka viss ir štrunc, ar pareizu optiku un viņa pieredzi ir ispildāms viss, pat tas, kas fiziski nav iespējams.
Pa nierēm apsveicējiem, pa nierēm absolventiem un pa nierēm dekorācijām. Pēc tam Ritz no izpletņa ar MTO-1000 uzšķils visus cauri visiem šīferiem.
Bet tikai tā, lai netraucētu gājputnu ceļus un vardes kāzu dziesmu dīķī !
nezinu, fotografēju kādreiz kāzas, fotografēju izlaidumus, dažādus pasākumus, sportu un ko tik vēl ne. Protams, nepretendēju ne uz fotogrāfa, ne reportiera statusu, tik vienu gan gribu teikt, reportierim jājūt "deguma smaka gaisā" un jābūt kustībā visu laiku, meklējot rakursus. Nezinu kā citiem, bet es reāli smagi nostrādājos kā siena talkā.... Kaut vai tādēļ, lai nebūtu visi vienveidīgi. protams, ir sanācis arī iekāpt piem. uz grīdas izvietotās tējas svecēs, bet ko darīt, tajā brīdī esi aizņemts darbā tik ļoti, ka apkārt aiz muguras maz kas interesē.