Sveiki! Man ir nepieciešams fotogrāfs vecmeitu ballītei Rīgas centrā 11. jūlijā aptuveni uz 1 h. Cena, ko esmu gatava maksāt ir 30 Eur. Vai ir kāds, kurš šo būtu gatavs uzņemties? Pirms tam gribētos redzēt kādus iepriekš fotogrāfētus darbiņus
RTW:nepieciešams fotogrāfs vecmeitu ballītei Rīgas centrā 11. jūlijā aptuveni uz 1 h. Cena, ko esmu gatava maksāt ir 30 Eur.
versatile:Gudlak
manuprāt ļoti sakarīgs piedāvājums kādam, kas tajā dienā plāno pa rīgu - kādu krogu pastaigāt un pie reizes nopelnīt mazu $$ priekš dažiem aliem. vienīgi jāņem vērā, ka LABIE photographeri tādos datumos parasti kāzas šķilss.
p.s. un vispār vasarā maz tādu, kas pa rīgu dauzās, tas man tāds "laucinieka" viedoklis.
Nuuu, vecmeitu ballītes ir intensīvs pasākums - dažas esmu bildējis un laikam nemaz ne tik sūdīgi, par spīti vienam otram fēlerim, ja jau vecmeitas aicina vēl. Es atsaku, jo neatsaku tikai labām druškām un bildēju par velti - ekšens tas ir labais. 30 euro mani nemotivē ņemties un čakarēties, kā arī, kolīdz par darbu prasi kaut eiro, tā ieslēdzas prasības pret kvalitāti - ja meičas apmierina, ka ir vnk kāds, kas tur kameru un pabildē un kkas moš pat sanāk, tad ir ok; ja ne, iesaku uzreiz meklēt citu. Plus, meitene fotogrāfe varētu būt labāks variants, lai dāmas atraisās.
Da nū labi , šancētu es vēcrīgā kāda problēma iziet uz stundiņu izbliezt skuķu izdarības , normalņiks . Gan kāds aborigēns pieteiskies kas turpat tussē. Braukt gan neatmaksājas
RTW:Sveiki! Man ir nepieciešams fotogrāfs vecmeitu ballītei Rīgas centrā 11. jūlijā aptuveni uz 1 h. Cena, ko esmu gatava maksāt ir 30 Eur. Vai ir kāds, kurš šo būtu gatavs uzņemties? Pirms tam gribētos redzēt kādus iepriekš fotogrāfētus darbiņus
Normāls cīpars bez apstrādes. Esmu ar mieru arī vecmeitas bildēt uz infras. Bildes var apskatīties manā galerijā.
Kas te pēdējā laikā par lēto galu no visām pusēm, zvana par kāzu bildēšanu visa diena un 200 euri esot pat ļoti daudz, tad par fotosesiju studijā 50 eur/h esot neprāts. Un tādi ne jav paši trūcīgākie, ja kāzas uz 200 cilvēkiem, bet studijas bildēšana 10 cilvēki kaut kāda hobija kolektīva jobilejai. Vai tad atkal krīze iestājusies ka visi tā raud ka 50 euri ir baigi dargi, bet tie ir tikai tie paši 35ls un pat tagad vēl mazāk ko patr to var nopirkt.
chukmasoff_f:Kas te pēdējā laikā par lēto galu no visām pusēm, zvana par kāzu bildēšanu visa diena un 200 euri esot pat ļoti daudz, tad par fotosesiju studijā 50 eur/h esot neprāts. Un tādi ne jav paši trūcīgākie, ja kāzas uz 200 cilvēkiem, bet studijas bildēšana 10 cilvēki kaut kāda hobija kolektīva jobilejai. Vai tad atkal krīze iestājusies ka visi tā raud ka 50 euri ir baigi dargi, bet tie ir tikai tie paši 35ls un pat tagad vēl mazāk ko patr to var nopirkt.
ssā tak ir tādi, kas bildē par velti, lai tik pabarojot un padzirdot...
versatile:Nu man ar šorīt paziņa zvanīja, sauca uz vecmeitu ballīti, patusēt un pabildēt
DĪVAINI, man likās, ka "vecmeitu ballītes"ir girls only ... (:
Nu, es jau teicu, ka $ neņemu - bet pasākumi parasti ir jautri un meičas feinas ) Tad nu piekrītu, ja sauc ne tikai pabildēt, bet pabildēt un patusēt. Dažos pasākumis ir gadījies pabūt...