forum.gif
Meklēju fotgrāfu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Meklēju fotgrāfu
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 01.06.15 20:45
 citēt
Sveiki!
Man ir nepieciešams fotogrāfs vecmeitu ballītei Rīgas centrā 11. jūlijā aptuveni uz 1 h. Cena, ko esmu gatava maksāt ir 30 Eur.
Vai ir kāds, kurš šo būtu gatavs uzņemties? Pirms tam gribētos redzēt kādus iepriekš fotogrāfētus darbiņus :)
Publicēts: 01.06.15 20:54
 citēt
Gudlak :)
Publicēts: 01.06.15 20:57
 citēt
Apskaties savus iepriekš fotogrāfētos darbiņus un bildē vien pati. :face-smile:
Publicēts: 01.06.15 20:57
 citēt
Publicēts: 01.06.15 21:18
 citēt
varu sabildeet par taadu summu, bez apstraades.
Publicēts: 01.06.15 21:19
 citēt
RTW:nepieciešams fotogrāfs vecmeitu ballītei Rīgas centrā 11. jūlijā aptuveni uz 1 h. Cena, ko esmu gatava maksāt ir 30 Eur.

versatile:Gudlak :)

manuprāt ļoti sakarīgs piedāvājums kādam, kas tajā dienā plāno pa rīgu - kādu krogu pastaigāt un pie reizes nopelnīt mazu $$ priekš dažiem aliem. vienīgi jāņem vērā, ka LABIE photographeri tādos datumos parasti kāzas šķilss.

p.s. un vispār vasarā maz tādu, kas pa rīgu dauzās, tas man tāds "laucinieka" viedoklis.
Publicēts: 01.06.15 21:32
 citēt
Nuuu, vecmeitu ballītes ir intensīvs pasākums - dažas esmu bildējis un laikam nemaz ne tik sūdīgi, par spīti vienam otram fēlerim, ja jau vecmeitas aicina vēl.
Es atsaku, jo neatsaku tikai labām druškām un bildēju par velti - ekšens tas ir labais.
30 euro mani nemotivē ņemties un čakarēties, kā arī, kolīdz par darbu prasi kaut eiro, tā ieslēdzas prasības pret kvalitāti - ja meičas apmierina, ka ir vnk kāds, kas tur kameru un pabildē un kkas moš pat sanāk, tad ir ok; ja ne, iesaku uzreiz meklēt citu.
Plus, meitene fotogrāfe varētu būt labāks variants, lai dāmas atraisās.
Publicēts: 01.06.15 22:57
 citēt
Da nū labi , šancētu es vēcrīgā kāda problēma iziet uz stundiņu izbliezt skuķu izdarības , normalņiks . Gan kāds aborigēns pieteiskies kas turpat tussē. Braukt gan neatmaksājas
Publicēts: 01.06.15 23:03
 citēt
11. jūlijs ir zivju diena, ja tā balle ir no rīta tad varu arī pa brīvu paknipsēt :big_smile:
Publicēts: 02.06.15 13:19 labots
 citēt
Oliss:11. jūlijs ir zivju diena, ja tā balle ir no rīta tad varu arī pa brīvu paknipsēt :big_smile:

Zivis Tev 100% nemaksās, tā ka knipselē viņas vesels un par velti.
Publicēts: 02.06.15 13:22
 citēt
RTW:Sveiki!
Man ir nepieciešams fotogrāfs vecmeitu ballītei Rīgas centrā 11. jūlijā aptuveni uz 1 h. Cena, ko esmu gatava maksāt ir 30 Eur.
Vai ir kāds, kurš šo būtu gatavs uzņemties? Pirms tam gribētos redzēt kādus iepriekš fotogrāfētus darbiņus :)

Normāls cīpars bez apstrādes. Esmu ar mieru arī vecmeitas bildēt uz infras. Bildes var apskatīties manā galerijā.
Publicēts: 06.06.15 01:25
 citēt
te jau daži "водится"! :face-grin:
Publicēts: 06.06.15 04:43
 citēt
nu ja pēc ballīties vēl iedod, tad pa to ciparu var runāt :grimace::exciting::bad_smile:
Publicēts: 06.06.15 12:24
 citēt
Cafe_Racer:nu ja pēc ballīties vēl iedod, tad pa to ciparu var runāt :grimace::exciting::bad_smile:

Pa šarnīriem... :face-devil-grin:
Publicēts: 06.06.15 20:31
 citēt
RaitisSF:
Cafe_Racer:nu ja pēc ballīties vēl iedod, tad pa to ciparu var runāt :grimace::exciting::bad_smile:

Pa šarnīriem... :face-devil-grin:

:haha:
Publicēts: 07.06.15 08:34
 citēt
TesMens:Kāpēc viņas ir vecmeitas? Kaškīgas vai pārāk gudras? Ja gudras, varu bildēt pa brīvu.darbiņus varu demonstrēt darbnīcā.

Tamdēļ, ka viņām ir kaķis.
Publicēts: 07.06.15 09:01
 citēt

Nu kā nav kauna? Šeit tomēr publisks saits, arī bērni lasa
Publicēts: 07.06.15 11:21
 citēt
RASMA_D:

Vaitad bērniem aizliegts dot konfektes? :D :grimace:
Publicēts: 07.06.15 11:55
 citēt
RASMA_D:

Bērni lasa zemēnītes , vāverītes riekstiņus :D :D
Publicēts: 08.06.15 00:33
 citēt
Kas te pēdējā laikā par lēto galu no visām pusēm, zvana par kāzu bildēšanu visa diena un 200 euri esot pat ļoti daudz, tad par fotosesiju studijā 50 eur/h esot neprāts. Un tādi ne jav paši trūcīgākie, ja kāzas uz 200 cilvēkiem, bet studijas bildēšana 10 cilvēki kaut kāda hobija kolektīva jobilejai.
Vai tad atkal krīze iestājusies ka visi tā raud ka 50 euri ir baigi dargi, bet tie ir tikai tie paši 35ls un pat tagad vēl mazāk ko patr to var nopirkt.
Publicēts: 08.06.15 01:28
 citēt
KVAA-II:ekonomiskā situācija spiež uz ekonomisko galu

Valdība apgalvo pretējo :D
Publicēts: 09.06.15 10:37
 citēt
TesMens:Iesaku izvēlēties citu amatu un jaukās būtnes bildēt kopīgam priekam. Dāvināšanas prieks taču arī pastāv!

Amats vienmēr ir bijis cits, a foto tas kabatsmnaudai.Kurš tad ar foto varētu izdzīvot :D:D Bet par brīvu neko nedaru :D
Publicēts: 09.06.15 10:57
 citēt
chukmasoff_f:Kas te pēdējā laikā par lēto galu no visām pusēm, zvana par kāzu bildēšanu visa diena un 200 euri esot pat ļoti daudz, tad par fotosesiju studijā 50 eur/h esot neprāts. Un tādi ne jav paši trūcīgākie, ja kāzas uz 200 cilvēkiem, bet studijas bildēšana 10 cilvēki kaut kāda hobija kolektīva jobilejai.
Vai tad atkal krīze iestājusies ka visi tā raud ka 50 euri ir baigi dargi, bet tie ir tikai tie paši 35ls un pat tagad vēl mazāk ko patr to var nopirkt.

ssā tak ir tādi, kas bildē par velti, lai tik pabarojot un padzirdot...
Publicēts: 09.06.15 11:49
 citēt
Nu man ar šorīt paziņa zvanīja, sauca uz vecmeitu ballīti, patusēt un pabildēt :D
Publicēts: 09.06.15 12:47
 citēt
versatile:Nu man ar šorīt paziņa zvanīja, sauca uz vecmeitu ballīti, patusēt un pabildēt :D

DĪVAINI, man likās, ka "vecmeitu ballītes"ir girls only ... (:
Publicēts: 09.06.15 13:40 labots
 citēt
nesix:
versatile:Nu man ar šorīt paziņa zvanīja, sauca uz vecmeitu ballīti, patusēt un pabildēt :D

DĪVAINI, man likās, ka "vecmeitu ballītes"ir girls only ... (:

Nu, es jau teicu, ka $ neņemu - bet pasākumi parasti ir jautri un meičas feinas :)) Tad nu piekrītu, ja sauc ne tikai pabildēt, bet pabildēt un patusēt.
Dažos pasākumis ir gadījies pabūt...
Publicēts: 10.06.15 08:47 labots
 citēt
priore:Baseinu tīrītāji un policisti apkalpo nevis ballītes laikā, bet pēc tās.

Kā kuras. Bet es par trīsdesmit-nieku dienu nedirsināš. ( ops, bērni, anuka na prom! )
Publicēts: 10.06.15 22:51
 citēt
priore:Man liekas, ka bija runa arī par āfterpārtiju, kas svarīgāks arguments par 3desmitnieku.

Tad es ne tur ielīdu, man labāk pabraukt ar riteni............
Publicēts: 11.06.15 22:52 labots
 citēt
priore:Tik neņem vecmietu modeli!

Nē, vecmietos redz Laika Zobu, tos daudz interesantāk šķilt.
Nekādi nevaru piekrist, Jūs esat pārāk savdabīgs vecis
Publicēts: 12.06.15 12:05
 citēt
priore:Es domāju, divriteņa modeli, nevis vecmeitu bildēšanai. Kaut gan tur ar varētu būt visādi joki.

Es vizinos diezgan daudz, bet līdz šim neesmu manījis vecmeitas uz CX ričuka, kas adaptēts šosejai...
Publicēts: 13.06.15 20:50 labots
 citēt
Līdz šim zināju 26 27.5 28 un 29 utaml
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):