forum.gif
Obejektīva izvēle Canon VS Sigma
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Obejektīva izvēle Canon VS Sigma
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.06.15 11:28
 citēt
Canon EF 70-200 f/4L Usm vai Sigma-Canon 70-200 2. 8HSM

Lūdzu palīdziet, jo pats neko..... Pie pašreizējā komplekta canon 5d ar objektīvu sigma 24-70 2.8 uz ff gribu piepirkt kaut ko zūmojamu. Ir doma bildēt gan ārā gan telpās ar ierobežotu apgaismojumu (sporta deju sacensības bērniem).

Paldies jau iepriekš. Ja ir kas piedāvājams - labrāt redzētu kopā ar cenu.
Publicēts: 04.06.15 12:04 labots
 citēt
Tamron 70-200 2.8 VC.
youtu.be...
:face-grin:
Publicēts: 04.06.15 13:00 labots
 citēt
Man ir abi 2vi - noīrē, notestē pie manis : www.fotoire.lv

Subjektīvi es ņemtu Sigmu, lai gan vairākums balsotu par Canon.
Publicēts: 04.06.15 14:19 labots
 citēt
Sigmu, 2.8 ( laikam īstenībā tumšāka ) ja var dabūt lietotu, palēti un nenojātu.
Af ļoti jātestē uz visu diapazonu.
Publicēts: 04.06.15 16:32
 citēt
NilsS:Sigmu, 2.8 ( laikam īstenībā tumšāka ) ja var dabūt lietotu, palēti un nenojātu.

Kā tur īsti ir ar to AF? Vai nevainojams objektīvs 100% fokusē? vai arī pietiks uzņemt kādus 50 kadrus un būs skaidrība par to vai strādā vai nē?
Publicēts: 04.06.15 20:15 labots
 citēt
Repo:
NilsS:Sigmu, 2.8 ( laikam īstenībā tumšāka ) ja var dabūt lietotu, palēti un nenojātu.

Kā tur īsti ir ar to AF? Vai nevainojams objektīvs 100% fokusē? vai arī pietiks uzņemt kādus 50 kadrus un būs skaidrība par to vai strādā vai nē?

ar 10 jau ajadzētu būt skaidrībai. Paņem lineālu un šauj vaļā. Ja desmit reizes būs trāpīts kur tēmēji, viss ok
Publicēts: 04.06.15 20:23
 citēt
Esmu iztestejis 3gb lietotās sigma 70-200 f2.8. Visam ka vienai af neprecīzs- vai nu front vai back focus.
Publicēts: 05.06.15 11:20
 citēt
Galvenais jautājums - vai var pieregulēt, turklāt šaize mēdz atšķirties uz dažādiem mm
Publicēts: 05.06.15 14:19
 citēt
priore:man ir Canon 70-200 IS L II, fokusējas nevainojami visā diapazonā. Bet vecie objektīvi, kuri nevainojami fokusējās uz vecajiem aparātiem, uz jaunajiem bija jāpieregulē ar AF microadjustment. Turklāt, atkarībā no gaismas apstākļiem tas regulējums, iespējam, jāmaina, pat no objekta attāluma. Stulbi.

Bez IS ar F/4 diez kas nav, optimāls ir F/4 ar IS. Bez IS krēslā, kas LV ir bieža parādība, un tieši tad skaistas gaismas, neiespējami noturēt no rokas ar garantiju. F/4 IS ir apmēram tik pat ass, ka'jaunais F/2 IS II.

Noprovēju monopodu, kurš Ganību dambī 24a iepērkams pa 16,99 eur... stabilizē diezgan labi.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):