Pārdodu Canon 10-22. AF reizēm gļučī un nestrādā līdz galam, reizēm vispār nestrādā, reizēm strādā. Karoče, negribu čakarēties. Stikli tīri, vizuāli nedaudz lietošanas pazīmes, blende, filtrs. SS - 290€, priekš fotobloga - 250€. Par cenu var patirgoties.
Interesē arī maiņa pret 50 1.4 Can vai 100 macro 2.8 Can.
Smieklīgs cilvēks, 100Eur šitam cena , šo problēmu izlabo kas ir "Šleife" maksās apmēram ~170-200Eur. Man tādi ir paris un vienam pašam vecākajam no intensīvas lietošanas bīja līdzīga problēma , reziēm stradā neizēm enstrādā , beigās pazudīs arī Diafragmas vadība un 200Eur Šo stiklu nevar "Tapat" izlaukt salikt vadu nomainīt , viņš pēc tam ir optiski jākalibrē.
Lunis:Smieklīgs cilvēks, 100Eur šitam cena , šo problēmu izlabo kas ir "Šleife" maksās apmēram ~170-200Eur. Man tādi ir paris un vienam pašam vecākajam no intensīvas lietošanas bīja līdzīga problēma , reziēm stradā neizēm enstrādā , beigās pazudīs arī Diafragmas vadība un 200Eur Šo stiklu nevar "Tapat" izlaukt salikt vadu nomainīt , viņš pēc tam ir optiski jākalibrē.
Ok. Kam vajadzēs, tie izjauks, nomainīs un nokalibrēs. Cena 250€. Var pakaulēties.
Lunis:Smieklīgs cilvēks, 100Eur šitam cena , šo problēmu izlabo kas ir "Šleife" maksās apmēram ~170-200Eur. Man tādi ir paris un vienam pašam vecākajam no intensīvas lietošanas bīja līdzīga problēma , reziēm stradā neizēm enstrādā , beigās pazudīs arī Diafragmas vadība un 200Eur Šo stiklu nevar "Tapat" izlaukt salikt vadu nomainīt , viņš pēc tam ir optiski jākalibrē.
Ok. Kam vajadzēs, tie izjauks, nomainīs un nokalibrēs. Cena 250€. Var pakaulēties.
VAJAZDĒS TEV , jo ši objektīva remonts izmaksā pusi no jauna cenas , pamēģini vēl viegli pakustini priekšējo daļu ja kaut drusku kustas tad remonts būs dārgāks kā jaunu nopirkt tad ir salauzts arī korpus objektīva iekšienā. Šīs objektīvs ir triecien nedroš pa priekšējo daļu , no trieciena parasti iekšā nolūzt pāris ķepiņas paliek tik viena un stikls vēl turpina stradāt līdz ātri vien tiek pamazām sarauta ļoti plānā vadu šleipe sākas stradā nestrādā , sākumā zumējot vēlāk jau vispār utt. Pagaidi vēl un JAUNU nopirkt būs lētāk kā remontēt veco. Vari palūrēt e-bay cik šim stiklam maksā šleife un jauna korpusa iekšējā daļa detaļa vien būs trūszīmju cipars. Plus meitara darbs tikpat , ja tasīs kaktu kantorī . Firmas serviss tev vairāk par 70-100Eur par viņu nedoss ar šādu vainu vai arī remonts 250 Eur