forum.gif
foto palielinātāji - vajag viedokli
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / foto palielinātāji - vajag viedokli
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.06.15 17:02
 citēt
tā kungi un dāmas daiļrakstītāji, pastāstiet man lūdzu kurš ir visjēdzīgākais 6x7-6x9 krāsainais palielinātājs laboratorijas darbam

iepriekš paldies par visiem ierakstiem, kas nebūs nobraukuši no tēmas
Publicēts: 11.06.15 18:56
 citēt
Krāsainais? Domā tas ir prātīgi? Jeb vienkārši mainīsi kontrastu, tad zini ka bija multigrade galvas arī.
Publicēts: 11.06.15 19:11
 citēt
Durst M805 no drustiem man patika :)
Publicēts: 11.06.15 19:40
 citēt
60uz5komats6:Krāsainais? Domā tas ir prātīgi? Jeb vienkārši mainīsi kontrastu, tad zini ka bija multigrade galvas arī.

būšu pateicīgs par sīkāku skaidrojumu, jo neesmu īsti izglītots konkrētajā jautājumā
Publicēts: 11.06.15 21:28
 citēt
Un kādas tad ir tavas zināšanas, un galvenais kādi apsvērumi lika rakstīt šo: " 6x7-6x9 krāsainais palielinātājs laboratorijas darbam"
Zinies slinkums rakstīt mācību grāmatu sākot no " un tad Dievs radija Durstu un atrada to labu esam……" uz aptuveni- konkrētām lietām vieglāk atbildēt. Pirmkārt jau kādēļ lietoji nosacijumu: "krāsainais" , jo šis vārds kārdina lietot vādru "Epson"
Publicēts: 11.06.15 21:37
 citēt
Azbests:
60uz5komats6:Krāsainais? Domā tas ir prātīgi? Jeb vienkārši mainīsi kontrastu, tad zini ka bija multigrade galvas arī.

būšu pateicīgs par sīkāku skaidrojumu, jo neesmu īsti izglītots konkrētajā jautājumā

Un kā Tu domā kopēt??? Ja Tev neko neizsaka "vienkārši mainīt kontrastu", tad Tu pat no melnbaltās kopēšanas neko nejēdz - krāsainā ir smagi sarežģītāka - tādā līmenī, lai Tu varētu sacensties ar tintes druku... tā ir atsevišķa, nopietna profesija - ja apgūsi būsi vienīgais valstī.

Durst Laborator 1200
Publicēts: 11.06.15 22:10
 citēt
A kur šobrīt Rīgā kopē bildes caur palielinātāju? BFS sen jau vaira kā to nedarot.
Publicēts: 15.06.15 20:03
 citēt
www.ss.lv...

Krāsainajām būs labu labais
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):