Ja kādam ir vēlēšanās, tad ir dabonami trīs identiski, neatvērti Kodak T-max 100 pro 120ās filmas iepakojumi (katrā pieci ruļļuki), visām termiņš beidzies 2003. gada maijā!
kastītēm stāvoklis "mint", filmām nevajadzētu būt dabūjušām karstuma dūrienu un citādi mocītām, bet ledusskapī arī nav glabātas!
Es joprojam mēdzu bildēt uz agfas APX25 ar 2005gada termiņu, tiesa man tā manta ledusskapī dzīvo. Visdrīzāk filma ir lietojama, gan droši vien par 50nieci būtu jāuzskata iesākumā, a to i par 25nieci. Bet maksāt ~puscenu par filmām kurām derīguma termiņš beidzies pirms 12 gadiem gan ir neapdomīgi.
60uz5komats6:Es joprojam mēdzu bildēt uz agfas APX25 ar 2005gada termiņu, tiesa man tā manta ledusskapī dzīvo. Visdrīzāk filma ir lietojama, gan droši vien par 50nieci būtu jāuzskata iesākumā, a to i par 25nieci. Bet maksāt ~puscenu par filmām kurām derīguma termiņš beidzies pirms 12 gadiem gan ir neapdomīgi.
Runaājot par filmām. Negribu taisīt jaunu topiku, tādēļ pielīmēšos šeit. Vai kādam ir pieredze ar ADOX CMS 20 II filmu? www.adox.de... 35mm negatīva skans @ 4000 DPI: www.adox.de... Skatos, ka viņa ir relatīvi normālā cenā: www.fotoimpex.de...
60uz5komats6:Es joprojam mēdzu bildēt uz agfas APX25 ar 2005gada termiņu, tiesa man tā manta ledusskapī dzīvo. Visdrīzāk filma ir lietojama, gan droši vien par 50nieci būtu jāuzskata iesākumā, a to i par 25nieci. Bet maksāt ~puscenu par filmām kurām derīguma termiņš beidzies pirms 12 gadiem gan ir neapdomīgi.
tamdēļ, jau minēju, ka par cenām var parunāt
Par eiro gabalā paņemšu visas. 90tajos man viņa šaurajā variantā tā īsti neiepatikās, varētu tagad uz plato paprovēt, ja nepatiks joprojam nebūs liela skāde.
laaaciss:
tamdēļ, jau minēju, ka par cenām var parunāt
Par eiro gabalā paņemšu visas. 90tajos man viņa šaurajā variantā tā īsti neiepatikās, varētu tagad uz plato paprovēt, ja nepatiks joprojam nebūs liela skāde.
Viņam tas ļoti dīvainas graudss bija , kas minimāli pārtīstot saķepa pretīgās pļekās. Dēļ tā no Kodaka pārgāju uz Ilford DELTA