forum.gif
Pārdodu Rode VideoMic
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdodu Rode VideoMic
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.06.15 18:41 labots
 citēt
Pārdodu Rode Videomic labā stavoklī.
40Eur
Tel. 20099575
Publicēts: 13.06.15 19:12
 citēt
Kur tu bij 2 mēnešus agrāk, kad mani te aprēja par lētuča meklējumu. Es atdevu beigās 100 eiras. Būtībā paņēmu to pašu tik ar rycote mount.
Publicēts: 13.06.15 21:47
 citēt
riflylv:Kur tu bij 2 mēnešus agrāk, kad mani te aprēja par lētuča meklējumu. Es atdevu beigās 100 eiras. Būtībā paņēmu to pašu tik ar rycote mount.

aij tā jau vienmēr ir :D
Publicēts: 14.06.15 21:43
 citēt
Fandango:Ja nav defektu, labprāt iegādātos un izmēģinātu. zvanīšu rīt, šobrīd šķiet par vēlu.

Pa taisno pie kameras tāpat nekas prātīgs nebūs :) labāks par iebūvēto jau būs, bet bez preamp brīnumus negaidi :)
Publicēts: 15.06.15 11:07
 citēt
alchsh:
Fandango:Ja nav defektu, labprāt iegādātos un izmēģinātu. zvanīšu rīt, šobrīd šķiet par vēlu.

Pa taisno pie kameras tāpat nekas prātīgs nebūs :) labāks par iebūvēto jau būs, bet bez preamp brīnumus negaidi :)

Kāpēc , vismaz labāka tehniska skaņa pēc kuras likt virsū normālu sinhronu skaņu no ārēja diktafona.
Publicēts: 18.06.15 11:15
 citēt
Pārdots
Publicēts: 18.06.15 13:32 labots
 citēt
Fandango:Bet man patīk dažkārt ierakstīt ar fotoaparātu kāda meistara balsi un kustības. Ja tas notiek dabā vai kādā darbnīcā, būtu patīkami, ja apkārtējais fons nedaudz pieklustu.

Brīnumi nebūs, ja gribi meistara balsi bez fona, tad tikai clip-on mic. ja gribi vairāk iznesties, tad asistents ar makšķeri, pušku un audio rec. Jāuzmanās, lai puška no augšas kadrā neietrāpa. :)

Vēl var arī šādi iznesties, bet būs dārgi.

P.S. Uz statīva dziedāšanai ballītēs izmantot īsti labi nevarēsi. Re kur industrijas standarts, grāb ciet, vēl 3h laika. www.ebay.co.uk...
Publicēts: 18.06.15 13:41 labots
 citēt
Fandango:neesmu videooperators, līdz ar to, kā jau teicu- pamēģināšu. Kā sapratu no apskatiem internetā, šim ir virziendarbība. Brīnumus negaidu no lētām ierīcēm. Bet man patīk dažkārt ierakstīt ar fotoaparātu kāda meistara balsi un kustības. Ja tas notiek dabā vai kādā darbnīcā, būtu patīkami, ja apkārtējais fons nedaudz pieklustu.

Skaņu no kaut kāda zoom diktofona it kā varētu sinhronizēt, arī izmantojot fotoaparāta iebūvēto mikrofonu.
Vēl iedomājos, ka ja mikrofons nederēs kā kameras mikrofons, varēšu izmantot uz statīva dziedāšanai Mandžūrijas ballītēs.

Šitas mikrafonss normāla tehniska skaņa , ja vajag normāli bez gļukiem bet pa lēto paildus lieto šitādu un laimīgs , var izmantot arī kā parastu diktafonu intervijām. Piemēram gaigi ērti visādos pasākumos un kāzās izmanto skaņu no šitā bet pats vazājās apkārt bildējot filmējot detaļas , tad piemoči pa virsu šiā ierakstītai skaņai sanāk smuki slaidšovi ar īsiem video rullīšiem ar sinhronu neraustītu skaņas celiņu pa starpu bildēm. Lēti un labi. Kautkādi ~200Ls šitas maksāja. Ar lēto spoguļziepi kautkādu 5D MARK II vai 60D vai xxxD sēriju filmētiem bildetiem sūdiņiem pašā laikā , neo labāk tam skumīgajam attēlam arī nevajag.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):