forum.gif
studijas gaismas VS zibspuldzes
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / studijas gaismas VS zibspuldzes
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.06.15 19:35
 citēt
Pamazām pieaug vajadzība veidot "fotostūrīšus" pasākumos u.t.t.
Jautājums - Vai ir jēga pirkt piemēram tādu komplektu www.masterfoto.lv... ?
Vai varētu pietikt nopirkt statīvus, lietussargus ut.t.t un bildēt ar divām NIKON SB900 zibspuldzēm, kas man jau ir?
Publicēts: 15.06.15 21:06
 citēt
Skatoties cik intensīvi un cik lielus barus bliez tais stūrīšos , vairumam stūrīšotāju pietiek ar pāris Yonyongiem uz statīveļiem ar lietusardziņiem. Es lietoju divas 400w Elinchromus , vienkarši aiz slinkuma . MAZĀS caču blices netur intesīvu darbu uz pilnu jaudu kā "Stūrīšos" kadreiz gadās ja daudz meiču grib kinopsēties .TASBarī viss
Publicēts: 15.06.15 21:09
 citēt
Pilnīgi pietiks... tikai neaizmirsti par trigeriem, lai lieki nečakarē zibspuldzes. Protams, ka ar studijas zibspuldzēm būsi vizuāli iespaidīgāks.
Publicēts: 16.06.15 00:13
 citēt
Nopietnam stūrītim zipenes ātri pārkarsīs. Tad vēl jāčakarējas ar baču maiņām....
Publicēts: 16.06.15 09:28
 citēt
Profoto B1 un labi lielu octabox'u ar gridu :face-glasses:
Publicēts: 16.06.15 13:57
 citēt
ja jau tie zibeņi ir, tad paņem divus statīvus, trigerus un pamēģini. ja nesanāks, tad pēc tam varēs arī pirkt lielo komplektu.
Publicēts: 16.06.15 23:51
 citēt
Cafe_Racer:Profoto B1 un labi lielu octabox'u ar gridu :face-glasses:

Kāpēc ar grid'u?
Publicēts: 16.06.15 23:57
 citēt
Ritz:
Cafe_Racer:Profoto B1 un labi lielu octabox'u ar gridu :face-glasses:

Kāpēc ar grid'u?

Tāpēc, ka nav saprasts nafig vajag lielu - ar šūnām var nosist liela boxa efektu un atkal dabūt asāku gaismu.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):