Galvenais kam jāpievērš va KAMERA atbilst tavām vajadzībām un iespējām. Bagāti iesācēji bieži iepērk dārgu krāmu kas par 90% pārsniedz viņa vajadzības un "Mokās" ar lielu smagu kluci Nav jēgas pirkt to ko neizmanto. BEZ spoguļi mūsdienās bieži vien ir labāks risinājums tiem kam vajag kvalitāti , bet nevajag sporta tipa ātrumu , vajag iesējas bet traucē svars un gabarīti
skaidrs, paldies par atbildēm! kameru jau esmu izvēlējies, negribas tikai iegrābties, jo pirkšu lietotu kameru. (aizmirsu pierakstīt kad vēlos pirkt lietotu kameru)
man galvanais ir lai var filmēt un lai ir fisheye,(filmēšu action sport) protams fotografēt arī patīk, un es nezinu vai būtu kāds labāks variants par canon 550d vai 600d, es šo diskiju izveidoju lai uzzinātu uz ko skatītīties lietotā kamerā, bet atradu internetā ka vienīgais varētu būt slēdža noskrējiens un vizuālais nolietojums.
fonetic:man galvanais ir lai var filmēt un lai ir fisheye,(filmēšu action sport) protams fotografēt arī patīk, un es nezinu vai būtu kāds labāks variants par canon 550d vai 600d, es šo diskiju izveidoju lai uzzinātu uz ko skatītīties lietotā kamerā, bet atradu internetā ka vienīgais varētu būt slēdža noskrējiens un vizuālais nolietojums.
650 ir skārienjūtīgais ekrāns. Citiem liekas ka tas nav nekas vēr'tigs. Bet es teiktu ka tā ir laba lieta un ļoti ērti lietojama.