forum.gif
canon 5D Mark !!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / canon 5D Mark !!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 26.06.15 14:23 labots
 citēt
Pārdodu Canon 5d Mark II (rumpis, siksniņa, 4 Gb CF, lādētājs, baterija)- ļoti labā stāvoklī gan vizuāli gan tehniski. Slēdzis 36 000.
Cena - Eur 750
Bildes interesentiem varu nosūtīt uz meilu.

Varu mainīt pret 70d vai 7d ar piemaksu.
Publicēts: 26.06.15 14:34
 citēt
Tapēc ka ir vajadzība pēc kameras ar lielāku slēdža atrumu, par cik daudz bildēju savu sīču aktivitātes.
Publicēts: 26.06.15 14:48
 citēt
emzi:Tapēc ka ir vajadzība pēc kameras ar lielāku slēdža atrumu, par cik daudz bildēju savu sīču aktivitātes.

Kādi tad tev ir tie sīči ja tu viņus nevari ar 5d mII nobildēt? Skrien ka Bolti vai pār sētu lec kā Bubkas?

Lai ar AF varētu būt labāks, pilnīgi mierīgi ar to aparātu esmu nobildējis pacmit basketbola spēles, pa kādām hokejam, futbolam un velo sportam.

Līdz ar to 98% gadījumos vaina ir pirkstos un neizlasītā grāmatiņā nevis fotoaparātā.
Publicēts: 26.06.15 15:19 labots
 citēt
mrproxy:
emzi:Tapēc ka ir vajadzība pēc kameras ar lielāku slēdža atrumu, par cik daudz bildēju savu sīču aktivitātes.

Kādi tad tev ir tie sīči ja tu viņus nevari ar 5d mII nobildēt? Skrien ka Bolti vai pār sētu lec kā Bubkas?

Lai ar AF varētu būt labāks, pilnīgi mierīgi ar to aparātu esmu nobildējis pacmit basketbola spēles, pa kādām hokejam, futbolam un velo sportam.

Līdz ar to 98% gadījumos vaina ir pirkstos un neizlasītā grāmatiņā nevis fotoaparātā.

Tu ne tā mani saprati - runa nav par af ātrumu bet par slēdža ātrumu (kadri sekundē), jo bieži visādus skrējienus, lēcienus utt bildēju sērijā. Un jo vairāk kadi no kartas kustības ir, jo lielāka izvēle un iespēja iegūt labāku (interesantāku) bildi.
Publicēts: 26.06.15 16:09
 citēt
Gandrīz 4 kadri sekundē priekš sīkā perdeļa nav nemaz tik slikti :) Ja arī kāds kadrs izpaliek, liec viņu atkal starta pozīcijā, saki, lai mamma šim iedod kārtīgu pendeli un mēģini bildēt no jauna :D (joks) :)
Publicēts: 26.06.15 16:35
 citēt
MT9:Gandrīz 4 kadri sekundē priekš sīkā perdeļa nav nemaz tik slikti :) Ja arī kāds kadrs izpaliek, liec viņu atkal starta pozīcijā, saki, lai mamma šim iedod kārtīgu pendeli un mēģini bildēt no jauna :D (joks) :)

Nav nemaz tik slikti, bet var arī labāk. Tapēc gribu 70d vai 7d
Laikam Tev pašam bērni nav, ka nezini cik šie ātri pārvietojas:-)
Publicēts: 27.06.15 09:36
 citēt
Cik piemaksāsi par 7D? ;)
Publicēts: 27.06.15 10:33 labots
 citēt
AivarsL:Cik piemaksāsi par 7D? ;)

LAikam jau pats saprati ko pajautāji, ja jau smaidiņu galā pieliki:-)
Eur 250 no Tavas puses (ja aparāts ir līdzvērtīgā stāvoklī) būtu tieši laikā:-)
Publicēts: 27.06.15 17:23
 citēt
..pastulbenji dolbani..
Publicēts: 27.06.15 21:05
 citēt
Man bija bērni, tagat ir mazbērni, manējam K-5 ir 7 fps, bet visu paspēju sabildēt arī bes tā kārtām-bursta.
Publicēts: 27.06.15 22:22
 citēt
Schneider:Man bija bērni, tagat ir mazbērni, manējam K-5 ir 7 fps, bet visu paspēju sabildēt arī bes tā kārtām-bursta.

Es jau neteici ka kaut ko nepaspeju, jo Ne jau del sledza atruma kaut ko paspej Vai nepaspej. Nepaspej tikai ja bliez ar telefonu Vai ziepi.
Vienkarsi ja lielaks sledza atrums , jo vairak bildes uz katru kustību. Katrs jau bilde savādāka stilā, tāpēc ari katram savas prasības.
Piemērs - bērns uzrapies uz kāda paaugstinājuma un lec lejā - ar 5d man būs 4 bildes no šī lēciena, no 7 d 8 bildes un daudz lielāka iespēja ka kāda būs laba/interesanta.
Publicēts: 27.06.15 22:41
 citēt
Viss kā vienmēr- cilvēks saka ka viņam vajag, atnāk vietējā dīķa ''guru'' un mēģina cilvēkam ieskaidrot ka viņam to nevajag...:face-grin:
Publicēts: 28.06.15 14:53 labots
 citēt
Nomet cenu līdz 600 eināriem un es būšu pircējs.
Ssā 7tie pāris tieši stāv pa 510-520, diez vai tā ir gala cena.
Piedāvājums nebūs ilgi, 2. kameru vajag steidzami
Publicēts: 28.06.15 16:02
 citēt
Man interesē. Iedod kontaktus,lai varu uzzvanīt.
Publicēts: 28.06.15 17:13
 citēt
Paldies, bet Eur 600 piedāvājumi neinteresēs.
Publicēts: 29.06.15 15:32
 citēt
vēl ir:-)
Publicēts: 29.06.15 18:50
 citēt
Šobrīd normāla 5D Mark II aparāta cena svārstās no 700-800EUR. Kad "tukšdirši" beigs komentēt, gan jau kāds nopirks :face-grin:
Ieteiktu ielikt bildes (tuvplānus), lai pircējiem būtu skaidrs vizuālais stāvoklis.
Lai veicas!
MR.
Publicēts: 30.06.15 16:14 labots
 citēt
CPS:Šobrīd normāla 5D Mark II aparāta cena svārstās no 700-800EUR. Kad "tukšdirši" beigs komentēt, gan jau kāds nopirks :face-grin:
Ieteiktu ielikt bildes (tuvplānus), lai pircējiem būtu skaidrs vizuālais stāvoklis.
Lai veicas!
MR.

kur tieši šī cena svārstās, ja nav noslēpums ?
Un kāds ir normāls aparāts ?:face-glasses:
Publicēts: 30.06.15 16:16 labots
 citēt
Schneider:Man bija bērni, tagat ir mazbērni, manējam K-5 ir 7 fps, bet visu paspēju sabildēt arī bes tā kārtām-bursta.

Man visam minētajam pietika ar veco piečuku
Publicēts: 30.06.15 16:41
 citēt
Liec E-brejā. Pa 750 € Tev viņu izķers. :)
Publicēts: 30.06.15 17:00
 citēt
Pieskaitām 10% ebay nodokli, dažu procentu PayPal nodokli= ~650EUR, par ko arī LV izķertu.
Publicēts: 30.06.15 18:13
 citēt
emzi:
Vienkarsi ja lielaks sledza atrums , jo vairak bildes uz katru kustību. Katrs jau bilde savādāka stilā, tāpēc ari katram savas prasības.
Piemērs - bērns uzrapies uz kāda paaugstinājuma un lec lejā - ar 5d man būs 4 bildes no šī lēciena, no 7 d 8 bildes un daudz lielāka iespēja ka kāda būs laba/interesanta.

Citam tā ir iespēja, bet sabildējot 3 dienu turnīru ar kameru, kurai 8fps tā ir reāla sāpe pak8&ā pēc tam atlasīt vajadzīgās bildes. Kamēr bildēju ar 2.5fps vairāk bija jādomā un vairāk bija jānotrāpa īstajā brīdī, toties pēcatlasē laiks ietaupījās gana. Lai būtu skaidra bēda, tad kopējais kadru apjoms pēc 3 dienām un 2 kamerām ir ~7000 kliki. (:
Publicēts: 30.06.15 20:05
 citēt
kristapsstikuts:Pieskaitām 10% ebay nodokli, dažu procentu PayPal nodokli= ~650EUR, par ko arī LV izķertu.

tieši tā ! Pat pa 700 ātri aizietu...
Publicēts: 01.07.15 10:41 labots
 citēt
.
Publicēts: 01.07.15 10:54
 citēt
emzi:.

domāju, ka no ff kameras līst uz crop'oto nav prāta darbs. kaut arī lielāks fps, tad bilde tomēr smukāka ir lielākam formātam.
ikdienā lietoju d700/d300 un 300'ā vienīgā priekšrocība ir šaurāks skata leņķis, ka ar tele-stikliem nav jāskrien tik tuvu objektam. tā, visā pārējā, 700'ā (d5mk2 vienaudze) ir pārāka.
Publicēts: 01.07.15 13:26 labots
 citēt
Kā jau vienreiz te kāds rakstīja: Tagad katrs armatūru sējējs un metāllūžņu uspircējs savu sunīti/kaķīti bildē ar FF.
Kam man FF, ja savam priekam man ir ainavas, kur DOF pie kājas, bet darbam - miesta mājas lapai ar garo malu 2000 pix un avīzei ar adbilstošu drukas kvalitāti un prasībām?
Publicēts: 01.07.15 14:02 labots
 citēt
Fandango:Nesix, dažkārt lielāks asuma dziļums, vieglāks korpuss un lētāki objektīvi ir iemesli, lai izmantoptu mazākus sensorus.

topika autoram pēc visa spriežot jau ir vismaz viens ff objektīvs. mans komentārs tomēr +/- bija attiecināts uz autora sāpi "fps vārdā upurēt ff". pievienojos citiem atziņā, ka ar 4fps (liekas, ka tik ir 5dmk2), lai bildētu bērnus pilnīgi pietiek + būs iespēja saglabāt to kas tev jau ir, t.i. gana labu ff kameru.

p.s. fandango, crop'oto kameru svara priekšrocība ir acīmredzama starp d700 un d3100, bet vai tā saglabājas arī ja paskatās uz d300 un d750/610 nebūtu vairs tik drošs. (:
Publicēts: 02.07.15 22:38
 citēt
Joprojām tirgojas
Publicēts: 04.07.15 12:00 labots
 citēt
emzi:Joprojām tirgojas

Liels paldies, ka nenometi cenu. Piestiķējot pārsimts naudiņas sanāca 6d ar 32 gb karti, licenzēto laitrūmu, šopu un premjieru komplektā.
Tiešām laba kamera, labākā no tām ar ko strādāts.
Tā ka mans piedāvājums atceļas
Publicēts: 04.07.15 13:08
 citēt
NilsS:

Liels paldies, ka nenometi cenu. Piestiķējot pārsimts naudiņas sanāca 6d ar 32 gb karti, licenzēto laitrūmu, šopu un premjieru komplektā.

----------------------
apsveicu!
Publicēts: 04.07.15 23:03
 citēt
NilsS:

nav par ko.
Man prieks ka ieguvi tik labu kameru.
Diemžēl Tavs piedāvājums nav bijis man aktuāls nevienu brīdi, tāpēc nebija vērts censties to atcelt:-)
Publicēts: 07.07.15 14:26
 citēt
talavietis:
NilsS:

----------------------
apsveicu!

Paldies, vispār ar kāru aci čolēju uz Tavu 35 mm stikliņu, taču viss un uzreiz nesanāk.
Kas attiecas uz sākotnējo tēmu - emzi - Tu esi nejēdzīgs pārdevējs, tāpēc arī Tev nesanāk.
Publicēts: 07.07.15 16:31
 citēt
NilsS:
talavietis:
----------------------
apsveicu!

Paldies, vispār ar kāru aci čolēju uz Tavu 35 mm stikliņu, taču viss un uzreiz nesanāk.
Kas attiecas uz sākotnējo tēmu - emzi - Tu esi nejēdzīgs pārdevējs, tāpēc arī Tev nesanāk.

nejēdzīgs tādēļ ka Tev par kapeikām nepārdevu?:-)
Ja godīgi, es nemaz ar baigi necenšos pārdot. Ja būs kas gribēs par tādu cenu, tad pārdošu - ja nē, tad bildēsu vien tālāk. Jo nav jau tā ka par katru cenu man vajag no tā aparāta atbrīvoties.
Publicēts: 07.07.15 17:52
 citēt
Īsto darījuma summu gan nezinam, bet pavisam nesen te ar bija viens II 5ītis par 750€, kurš aizgāja diezgan fiksi. Ja pārdotu savu, tad ar vadītos pēc pēdējā veiksmīgā sludinājuma cipara. :)
Publicēts: 07.07.15 18:54
 citēt
es ari savu par 750 pardevu, ar visu briesmigo noskrejienu
Publicēts: 07.07.15 23:27
 citēt
Skatos jāsāk grabažas tirgot nost , jauni dzelži drīz atkal būs klāt bet pilnas atvilknes ar veciem vēl. Pa lēto jānotirgi būs :):)
Publicēts: 08.07.15 17:27
 citēt
Nu davai, Luni, sacīts - darīts. Met sarakstu ar cenām iekšā. Vai arī Tev tā mute lielāka nekā darīšana?!?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):