Man ir grūti iedomāties kādu, kam ir D5XXX, vai D3XXX īpašnieku, kurš ieguldīs 1k USD vienā objektīvā. Mērķa auditorija šādai cenai ir D7XXX īpašnieki. Ja paskatās uz cenu starpību starp D7200 un D610 - tā ir diez gan neliela.
Manuprāt, perfekta cenu grupa šitajam objektīvam varētu būt ~700USD.
Cena, protams, paliela, bet es nepiekrītu tam, ka tikai fullfreimi būtu pelnījuši dārgu optiku. Samērā prātīgi par tēmu, kāpēc Fujifilm netiecas uz FF, runā šis Fuji menedžeris: www.mirrorlessrumors.com...
GunarsII:Cena, protams, paliela, bet es nepiekrītu tam, ka tikai fullfreimi būtu pelnījuši dārgu optiku. Samērā prātīgi par tēmu, kāpēc Fujifilm netiecas uz FF, runā šis Fuji menedžeris: http://www.mirrorlessrumors.com/fuji-explains-why-they-don-t-bother-go-full-frame
Tīrākā muļķu ķeršana. F/1.4 ir asāks uz APS-C nekā uz FF, dēļ tā, ka nogriež stūrus, ir pilnīgas muļķības.
Kā arī, pēdējo rindkopu man nācās trīs reizes pārlasīt, jo nespēju noticēt, kādas stulbības tur bija sarakstītas.
a kas vainas vecajam nikona 16-85.... cena kā oga. Tiku to pasen vēl D40 laikos uz vienu fotoekskursiju aizlienējis, biju priecīgs kā ronis. Vai nu šis būs optiksi tik stipri labāks, lai trīskāršas naudas maksātu.
tik tikko dabūju (atkārtoti) 16-85 par ļoti sakarīgi-saldu $$$. redzēs kā būs ar asumu, jo iepriekšējo reizi bija baigi "ziepainais". maksāt 1k eināru par dx (16-80) stiklu laikam neiešu, kaut arīi tāpēc ka nopietnām lietām izmantoju fx (: un ceļojumiem pietiks ar tumšajiem consūmeru zoomiem.