Gabiz:ja tikai bilžu apstrādei tad jebkuru.. 50-80 Ls robežās būs gana laba =]
Hmm laikam aizmirsu pieminet ka man stacionarais, attiecigi, filmas, speeles iet caur to. Man tagad ir ATI Radeon, bet skatos ka 500 ir pa iisu vajag gigu, ir jau taas firecross iespejas, bet pati karte vairs skatos nekur nav tada dabujama un ari vairs negribu pat divus gadus neizvilka jau dzeseeshana chau.
nu jaunajām spēlēm tās prasības vispār ir kosmos paziņa komplektēja keisu priekš spēlītēm - nošauties... pa to cenu marku un D-sēriju jau var nopoirkt... nafig tad vajag tās spēlēs
man uz portatīvā ar nVidia Quadro NVS 140M COD MW2 iet uz minimālā video, Mafia2 gandrīz slaidšovs... toties bilžu apstrādei reizēm tikai ar RAMu ir par īsu. Ir plāns kaut kad iegādāties stacionāro, lētāk par 900-1000 Ls nevaru savākt vēlamo konfigu.
Gabiz:ja tikai bilžu apstrādei tad jebkuru.. 50-80 Ls robežās būs gana laba =]
Hmm laikam aizmirsu pieminet ka man stacionarais, attiecigi, filmas, speeles iet caur to. Man tagad ir ATI Radeon, bet skatos ka 500 ir pa iisu vajag gigu, ir jau taas firecross iespejas, bet pati karte vairs skatos nekur nav tada dabujama un ari vairs negribu pat divus gadus neizvilka jau dzeseeshana chau.
Laikam Crossfire domāji? vispār jautājums vai mb atbalstīs un vai tur vispār ir divi sloti kartēm, un galvenais vai Tu maz saproti ka šai tehnoloģijai vajag DIVAS videokartes? rama izmērs kartiņai nav noteicošais parametrs vispār, ir citi gpu un rama frekvence utt. un vispār no kurienes izdomāji ka kartiņa iet uz galu? attēlu apstrādē kartiņa jau nu īpaši neietekmēs, nav jau nekāds 3Dmax
Jaa jaa crossfire(nelietoju tapec a isti nezinu), ir man divi sloti ir man tas kraaminjsh lai savienotu, bet otru taadu pashu video karti es dabuut nevaru. A uz beigaam, jo ik pa laikam man kompis restartu veic, vainu viss, vai tikai monitoram pirmstam pa ekraanu paliek sviitrinjas zilji zaljas un piedaavaa tad pasuudzeeties pie ATI par video karti. Jaunaako GTA maneejaa karte vilka, bet ljooooti leenu kaa gliemezis nebij verts speeleet, Taadas kaa Spell force un NFS iet uz urraa vismaz gaaja.Tad veel kompis ir palicis skaljaaks bet nav ne minjas kurs tas ventilatorinjsh vai pasha pc vai video kartes, itkaa pats pc nesakarst.
ja rotaļājoties restartējas un kļūst strīpains tad iespējams ventilators kartiņai jau pasvilis, ja tāpat tad jau iespējami atmiņas bojājumi utt. un tiešām kartiņu nāksies mainīt.. vēl jau var ņemt nvidia 2gb uz SLI
martc:ja rotaļājoties restartējas un kļūst strīpains tad iespējams ventilators kartiņai jau pasvilis, ja tāpat tad jau iespējami atmiņas bojājumi utt. un tiešām kartiņu nāksies mainīt.. vēl jau var ņemt nvidia 2gb uz SLI
mja taapat staavot jau nerestarteejas, bet nevajag arii daudz darit lai restarteetos pietiek kaadu internetu atvert, vai bildi sakt apstradat.Ganjau tik atri nosvila, jo pasos pirmsaakumos kompii zibens iespeera
martc:ja rotaļājoties restartējas un kļūst strīpains tad iespējams ventilators kartiņai jau pasvilis, ja tāpat tad jau iespējami atmiņas bojājumi utt. un tiešām kartiņu nāksies mainīt.. vēl jau var ņemt nvidia 2gb uz SLI
Ok tik vai tam bus saderiiba ar manu pc un uz ko vispar ir jaaskatas kas jau ir pc, lai varetu ielikt optimalu video karti. Es jau sitam vienreiz cauri gaaju, bet cilveks kurs man palidzeja bij no viena drauga puses ar kuru zudusi kontakti.Varbut vnk iesakiet kadu normalu cilveku, kurs uzmetis aci un zinas ko likt vieta un viss bus ok, jo pa veikaliem maza jeega iet un prasit pardevejiem, ar tiem man nekad nav veicies.
Aaaaa man liekas, ka mans labaakais draugs ir miris, tik taa vienaa mirkli izdzisa vinja dziiviiba, seezhu pie portaviitaa kuraa vispar nav verts sakt bildes ladet iekshaa.Kur lai nes to kompi, kam lai nes, lai vinsh ir gatavs tuulinj un tagad ka iedodu, nu tas ir dienas laikaa.
jā, tikai aizmirsi piebilst, ka priekš SLI Tev vajag Nvidia čipsetu, kas atbalsta SLI tehnoloģiju. Ja tagad griežās (griezās) ATI tad mierīgi var pie ATI, ja ir iespēja izmantot crossFire (ja čipsets atbalsta). savādāk pārmesties uz SLI ir baigās izmaksas.
jā, tikai aizmirsi piebilst, ka priekš SLI Tev vajag Nvidia čipsetu, kas atbalsta SLI tehnoloģiju. Ja tagad griežās (griezās) ATI tad mierīgi var pie ATI, ja ir iespēja izmantot crossFire (ja čipsets atbalsta). savādāk pārmesties uz SLI ir baigās izmaksas.
ne tikai, ir arī Intel čipseti (Intel® 5400 Express Chipset, Intel® X58 Express Chipset utt) kuri atbalsta gan vienu gan otru (SLI/Crossfire)
imgfoto:Dzesēšana iet čau, parasti vistriviālākais iemesls un visvienkāršāk labojamais - nopērc saspiestā gaisa baloniņu un izpūt putekļus...
Lai nu kā, bet tik traki vēl nav :P. Tagad viss čiki piki, neskatoties uz to, ka kompī iekšas acīmredzot nav bijušas pirmā svaiguma... Šitais jau man 3šais tāds aplauziens.. saucas nesu uz garantijas remontu,lai dzīvo latviešu čaklās rociņas