NilsS:Te viens puisis tirgoja nesen, pameklē. SSā jau nu noteikti atradīsi kaudzīti ar piečukiem. Pa 500 vienīgais variants kā iguņiem bordelī
Jā, biju atradis šeit vienu nesen ieliktu otro piecīti pārdošanā. Tas man top 2 no variantiem. Pārējie gan izskatā, gan tehniski kā no 2009 gada kara gājumos bez servisa apkopes izskatās.
Ja nekā tiešām laba nav pacieties, es biju atradis 2 gab. 750-780 eināru robežās, vienam slēdzis bija ap 10 k otram 17k. Beigās uzskrēju uz 6d ar pārsimts izšautiem kadriem Skaties katru dienu, kaut kas vienmēr uzrodas.
Pēdējā nepilna gada laikā esmu jau 6us piecīšus nopircis robežās starp 500-550€. Tā kā vajag tik sekot līdzi tirdziņam un sagaidīt var. Cenā 600-650€ varētu gandrīz katru nedēļu pirkt tos piecīšus.
No pieredzes piecītis ar 300k noskrējienu darbojas tik pat labi kā ar 3000 kadru noskrējienu - viss atkarīgs no iepriekšējā/-iem saimniekiem.
Pie 150k jau man liekas shim ir riskants pasākums knikset nemainot slēdzi. Pirms tā vēl gribas pabildet ar mierīgāku sirdi. katra zinja tur ir veiksmes spēlē + kādas rokās tas ir pabijis. Vienu shorit gandrīz pakjeru, bet stundas laikā burtiski "izslīdēja" no rokām. Taka turpinu makšķerēt.
ko tās "'rokas'' dos slēdža gadījumā? Man slēdzis nekad nav nevienam aparātam pat trešo daļu resursa izšauts pa 3-5 gadiem, bet aparāts izskatās apbružāts, jo vatē vien ietītu nenēsāju.
Nav jau vatē jātin, lai nav apbružāts. Parasti nebildēju tuksnešos, kalnos un pret galdu stūriem nedauzu un ir ok. Vienmēr vizuālais uz 8-9/10. Ir jau standrarta nobružājumi pie slēdža pogas, on/off u.t.l. Ir redzēti pie pirkšanas cilvēki nes aparātus ar superšvīkātiem displejiem.
Man, reku, izgājušonedēļ izdevās pirmoreiz mūžā saskrāpēt fotoaparāta displeju, ne kalnos, vai laivā, bet uz līdzenas vietas. Visu laiku uķi puķi, uzmanīgi, uzmanīgi, bet še tev - gatavs - pret siksnas sprādzi, neuzmanīgi objektīvus mainot... shit happens
Wolly:Nav jau vatē jātin, lai nav apbružāts. Parasti nebildēju tuksnešos, kalnos un pret galdu stūriem nedauzu un ir ok. Vienmēr vizuālais uz 8-9/10. Ir jau standrarta nobružājumi pie slēdža pogas, on/off u.t.l. Ir redzēti pie pirkšanas cilvēki nes aparātus ar superšvīkātiem displejiem.
-------- tad tik jāpērk studijas aparāts, kurš uz statīva noklapējis savu mūžu. Būs kā jauns... ja tas rādītājs/
Cafe_Racer:Pēdējā nepilna gada laikā esmu jau 6us piecīšus nopircis robežās starp 500-550€. Tā kā vajag tik sekot līdzi tirdziņam un sagaidīt var. Cenā 600-650€ varētu gandrīz katru nedēļu pirkt tos piecīšus.
No pieredzes piecītis ar 300k noskrējienu darbojas tik pat labi kā ar 3000 kadru noskrējienu - viss atkarīgs no iepriekšējā/-iem saimniekiem.