forum.gif
Eyecup DK-20
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Eyecup DK-20
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.07.15 23:38
 citēt
Šodien atradu Rīgā uz Satekles ielas netālu no Statoil, nebūs kāds no šejieniešiem nozaudējis? Pašam nav vajadzīgs, nikon nava un laikam nebūs, atdošu par alu vai buču(ja smuka meiča). pats savulaik šitos zaudēju vairākus, it kā jau nieks, a bet noderīgs sīkums.
Publicēts: 11.07.15 23:56
 citēt
Kur atrast godīgo cilvēku, kurš addotu man pirms gadiem 7 uz mašīnas jumta actāto un nozaudēto, sākot braukt, UV Hoya HMC-Super 77 mm par ~ 30 Ls tolaiku lata vērtībā?..
Publicēts: 12.07.15 00:09 labots
 citēt
Schneider:Kur atrast godīgo cilvēku, kurš addotu man pirms gadiem 7 uz mašīnas jumta actāto un nozaudēto, sākot braukt, UV Hoya HMC-Super 77 mm par ~ 30 Ls tolaiku lata vērtībā?..

nekā nezinu, neesmu atradis, zvēru! Līdz šim esmu atradis tikai objektīvu vāciņus, visus Vidzemes piekrastē, tur laikam pulcējas īpaši nevīžīgi un aizmāršīgi fotomīļi :face-smile: Vienu sigmas, kakona un arhaisku minoltnieku. Pats nozaudējis esmu vairākus, arī pāris polarikus, vienu gumijas blendi. Riebīgi ka šitiem knibuļiem, ja vēlies vietā iegādāt jaunu, ir visai sālītas cenas.
Publicēts: 12.07.15 00:15
 citēt
Vāciņiem no Honkongas Jebaja, kopā ar visiem ceļa izdevumiem - 0,99 €.
Tik bez lepnā brendneima.
Publicēts: 12.07.15 16:31
 citēt
A vot nopirku no Honkongas savam K-5 to smuko lielo acss piespiežamo gumiju. Samaksāju ap dolāru.
Galīga draza, domāju ka ar nazi kölas pudelei nogriezts gals un pie acss piespiests pat nebūtu tik ass kā tâ gumija. Minūti palietoju un izmetu miskastē.
Publicēts: 13.07.15 20:03
 citēt
Kastanis:A vot nopirku no Honkongas savam K-5 to smuko lielo acss piespiežamo gumiju. Samaksāju ap dolāru.
Galīga draza, domāju ka ar nazi kölas pudelei nogriezts gals un pie acss piespiests pat nebūtu tik ass kā tâ gumija. Minūti palietoju un izmetu miskastē.

vot vot un tā pat varētu sanākt ar objektīvu vāciņiem, sūda kitaicu kreisie turēsies virsū vēl čābīgāk kā oriģinālie :face-wink:
Publicēts: 13.07.15 20:10
 citēt
Nevella, kitaicu turas pat ļoti labi.
Publicēts: 13.07.15 23:20
 citēt
Pat pārāk labi. Par cik man ir M stikli, un ne visi pirkti no labām rokām, tad daudziem nebija aizmugurējie vāciņi. Sapirkos no Ķīnas vesalu čupu un visi kā viens nāk nost ar piepūli. Normāli ir kad pagriez tad pats jau nokrīt nost, bet šitie brīnumi pagriežot vēl ar spēku jārauj nost.
Publicēts: 14.07.15 16:27
 citēt
Dzīvoju tajā reģionā, ļoti iespējams, ka mans. Šovakar paskatīšos, vai ir. :D
Publicēts: 16.07.15 11:40
 citēt
kristapsstikuts:Dzīvoju tajā reģionā, ļoti iespējams, ka mans. Šovakar paskatīšos, vai ir. :D

un kā tad ir?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):