Vai kādam ir bijis, ka zibspuldze (manā gadījumā sb900) TTL režīmā no 5 bildēm pareizi nostrādā labi ja 2 reizes (pārējās reizes ir pa maz gaismas)? Vai ir kādam veikts šāds remonts un kur? Paldies par atbildēm, ja tādas būs
nu man ir 2 šādas zibspuldzes un vienai viss strādā kā nākas, bet otrai itkā nepietiek kaut kas, jo zibsnis ir, bet bilde tumša un batereju akumulatorus var likt vienalga kādus.. tikko notestēju ar pilnībā uzlādētiem akum. un no 20 bildēm nostrādāja 1, 3, 4, 5, 7, 9, 11, 14, 15, 18, 20. (starp bildēm apmēram 5 sekundes)
Zibspuldzi M režīmā jauda 1/4, kamerai maksimālais bildēšanas ātrums, fokuss manuālais, nobliežam sēriju no 5~6 kadriem. Rezultātā: 1) 4 vienādi nogaismoti kadri, ja labi aķi, tad arī 5. Problēmas risinājums, kā jau augstāk rakstija: bateriju paka 2) 1.(varbūt arī otrais) kadrs gaišks, pārejie tumšāki vai vispār zibspuldze nav nostrādājusi. Zibspuldzei izbeigusies lampa, kādu brīdi vēl zibinās, bet būs arvien sliktāk.
P.S. SB900 un bateriju paka nav pārāk laba kombinācija.
guntisfotocom:M režīmā ar 1/4 sērijai no 15 kadriem gaishi tikai 1, 2, 8, 12
Lampai kirdik. Oficiālais remonts suka dārgs, aš gandrīz blices cenā.Var provēt Briānielā mainīt lampu, tas būs kudī lētāk, cerams šie oriģinālās lampas liek iekšā.
guntisfotocom:M režīmā ar 1/4 sērijai no 15 kadriem gaishi tikai 1, 2, 8, 12
Lampai kirdik. Oficiālais remonts suka dārgs, aš gandrīz blices cenā.Var provēt Briānielā mainīt lampu, tas būs kudī lētāk, cerams šie oriģinālās lampas liek iekšā.
Tāda pati ķibele uz JAUNAS SB-910,tā kā nekāds sakars ar "lampas kirdik"
Nezinu.Nekas nav darīts.Pašlaik nesanāk laika,bet visu ko Tu rakstīji,esmu saskāries arī ar SB910.Tāpēc sekoju topikam,moška kāds būs gudrs un pateik ko daram aplami.
Es teiktu nes uz Briāna ielu vai pie kāda elektriķa, man reiz zibenim mainīja kapacitatoru, man šķiet, ka līdzīgi sāka uzvesties, jo nepaspēja tik strauji uzlādēties.
guntisfotocom:Grūti nav noticēt, gribēju tik diskusiju pacelt Cik ilgi tur parasti notiek līdzīgi remonti?
Man tas prasa ~pusstundu, profim, kas ikdienā to dara, sanāks ātrāk. Plus ~mēnesis kamēr no štatiem atsūta lampiņu ( jā bļin no štatiem pa dārgo, nevis no ķīnas par 5$, tas šajā procesā ir vissvarīgākais )