Vai kādam ir bijusi pieredze ar augstāk iekopētā sludinājuma pārdevēju? Pēc nr un epasta skatoties uz citiem sludinājumiem, konstanti piedāvā visādus jaunus fotoaparātus ~100eur lētāk nekā citi.
Kā vispār ir ar tādām garantijām, kad pērk jaunu, bet no rokas? Ja pienāk tāds brīdis, kad vajag, tad var iet pa taisno uz Canon servisa centru, vai tomēr vispirms pēc likuma jāgriežas pie pārdevēja?
Ja nemaldos- pirms gadiem 8 no viņa (vai līdzīga "kreisā importa" kolēģa) pirku Canon 40D. Aparāts bija bez ražotāja problēmām, veiksmīgi nostrādāja gana ilgu fotomūžu, un pēc slēdža nomaiņas turpina strādāt cita saimnieka rokās.
Domāju, ka problēmas varētu gadīties tikai nopietnu garantijas kreņķu gadījumā. Solīt sola jau viņi visi, bet kas notiks konkrētā gadījienā- nezin neviens. Par to risku arī saņemam "atlaidi".....
Atradu šo www.fotoblog.lv... un vēl bmwpower kautkādu linku Tātad ved no Vācijas un ar garantiju apsola par saviem līdzekļiem veikt Vācijā. Nez gan kāda ir attieksme, kad patiešām tas būtu jādara
Esmu pircis no viņa divus objektīvus, vienu pirms gadiem diviem, otru šogad janvārī. Abi strādā lieliski un bez problēmām vēl šodien. Ir visas kastes, ražotāja papīri, garantija... nu, kaut kāda lapiņa ir bez zīmogiem, ar parakstu, uz to es pārāk lielas cerības nelieku, bet, kas attiecas uz tehniku - tā ir pilnīgi jauna un smaržojoša. Ja interesē detaļas, tad uz PM (negribas šeit baiso reklāmu izvērst )
JĒGAS isti nav , par šādu cenu +/- 20Eur piedāvā pilnīgi oficiāli I-NET veikali . Agrāk cenas viņam bija stipri labākas par VEIKALIEM kas tev dod čeku par darījumu . Esam pirkuši pie viņa šo to , viss O.k tik kā teicu TOREIZ cenas bija savi 15-20% zem veikalu cenas , tipa prece bez PVN lētāka par PVN tiesu.
Kolēģis pie viņa paņēma 6D. Garantijas gadījumi nav bijusi, tātad pārbaudīt to nevar. Bet bija tā, ka viņš pats atved un pat atlaidīti var sarunāt, ja čeks nav vajadzīgs.
esmu pie viņa ņēmis gan body gan stiklu, līdz garantijai nav nonācis ne viens ne otrs, tehnika domāju kalpo vēl šodien, pārdevu pēc vairāk kā 2 gadu lietošanas!!Džeks normāls attieksme arī un cenas vēl ir kaulējamas mazliet, kas attiecas uz dārgo galu, normāli var kaulēties!
Pirku pie viņa canon 24-105L un uzreiz aiznesu uz canon centru "justificēt" (pie reizes pārbaudīt garantijas esamību). Viss tika izdarīts bez problēmām un pilnīgi par velti. Garantija darbojas un viss super. Kopš tās reizes, no viņa jau esmu nopircis trīs(canon) stiklus un bez problēmām.