...bet ja nopietni,tad paņēmu 70-200 tālam galam un vēl urbinu degunu ko paņemt platā galā.Bildēju es reti,tāpēc turēt pilnu somu ar fixiem vairs neredzu jēgu.Tāpēc tagad gribu,lai somā ir pāris zoomi un domāju kādam laikam man būs miers.
un cenas bloga tusiņa apmeklētājiem ir zemākas kā ss.lv
...bet ja nopietni,tad paņēmu 70-200 tālam galam un vēl urbinu degunu ko paņemt platā galā.Bildēju es reti,tāpēc turēt pilnu somu ar fixiem vairs neredzu jēgu.Tāpēc tagad gribu,lai somā ir pāris zoomi un domāju kādam laikam man būs miers.
un cenas bloga tusiņa apmeklētājiem ir zemākas kā ss.lv
--------------------- jā, tieši mana šobrīža taktika. Tāpat nekad foto nebūs mans maizes darbs. Paliku uz 16-35 un 70 - 200. Piegriezās staipīt n-tos kg. Starp citu- vēl tirgoju Sigma 35 1.4 Art Canon. Cena 580 Euro
Jolan: paņēmu 70-200 tālam galam un vēl urbinu degunu ko paņemt platā galā.
70-200 jau nikonam nejēgā veiksmīgs - vismaz kamēr savu dzimšanu nav piedzīvojis 1,8/135mm VR. Platajā galā gan zoomi tādi... labi jau, bet ar fiksiem nesalīdzināmi.
Un tie platie zoomi ir maķ ku milzīgi un smagi - ceļoju ar mazo 50mm a šeptē vai citos projektos nav slinkums mainīt optiku.
Jolan: paņēmu 70-200 tālam galam un vēl urbinu degunu ko paņemt platā galā.
70-200 jau nikonam nejēgā veiksmīgs - vismaz kamēr savu dzimšanu nav piedzīvojis 1,8/135mm VR. Platajā galā gan zoomi tādi... labi jau, bet ar fiksiem nesalīdzināmi.
Un tie platie zoomi ir maķ ku milzīgi un smagi - ceļoju ar mazo 50mm
70-200/2.8 priekš ceļojumiem ir LIELS mīnus - pārāk LIELS svars tomēr. tikko paķēru veco nikon'a 18-35 (bez vr), lai izmēģinātu ceļojumā + vēl iemetīšu somā 50mm, katram gadījumam.