forum.gif
Superfails
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Superfails
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 21.07.15 07:44 labots
 citēt
Sveiki, man vajag kādu, kas var ļoti kvalitatīvi nobildēt manu 48x80cm lielo zīmēju, lai pēctam tam varu būt pilnīgi droša, ka bildi izprintēs tikpat smuku cik smuki ir nobildēts. Bez apstrādes! Tādu reālu kopiju! Īsāk sakot failu vajag maximāli lielāku, jo pēctam bildi jāliek aiz lielā akvārija. Zivīm būs smuks fons!

:amazing:
Publicēts: 21.07.15 07:52
 citēt
P.S. Nobildēt tā lai nebūtu pēctam jāpiestrādā.
Publicēts: 21.07.15 09:04
 citēt
gan jau pati vari.
Publicēts: 21.07.15 09:27
 citēt
par velti vai ko dosi?
Publicēts: 21.07.15 10:28
 citēt
Kāds praktikants par lauvas tiesu gan jau, ka sabildēs :bad_smile:
Publicēts: 21.07.15 10:39
 citēt
Es cepu reprodukcijas niknu optiku trakos punktos - pēcapstrādi gan tām veic - mazu, bet tomēr. Nav prātīgi "uz robežas" bildēt.
Publicēts: 21.07.15 10:58
 citēt
biedēs zivis ar savu suņu bildi

Publicēts: 21.07.15 11:01
 citēt
es varu nobildēt :big_smile:
Publicēts: 21.07.15 11:17
 citēt
...pēc Tevis nekas apstrādājams nekad nepaliek, atliek visu sagrābt mazā kaudzītē un ierakt.
Publicēts: 21.07.15 12:51
 citēt
KVAA-II:...nesu... pārbildēt Shri Mataji...

Сри jānes us krievu ateju. :grimace:
Publicēts: 21.07.15 13:12
 citēt
Cik erotisks priekšlikums :) Pat sāku domāt ko paparasīt , bet tad pārdomāju:) Sarunā ar Māri tā tev būs labāk.
Publicēts: 21.07.15 14:53
 citēt
nu nez pa manam bildē kaut vai ar aiponu, ja jau uz to skatīsies caur akvārija stiklu un ūdeni :face-wink:
Publicēts: 21.07.15 15:23
 citēt
Alibabai vairāk patīk jēra cepetis. :face-wink:
Publicēts: 21.07.15 17:04
 citēt
priore:Alibaba, neatņem man darbu! Kad redzu aitiņu, manī pamostas cirpējs! Bet Tu manas dzirkles padari neasas.

:D :D :D
Publicēts: 21.07.15 17:27
 citēt
priore:Alibaba, neatņem man darbu! Kad redzu aitiņu, manī pamostas cirpējs! Bet Tu manas dzirkles padari neasas.

priekš izmanīga cirpēja tu pārāk skaļi žvadzini savas dzirkles, aitiņa satramdīsies un aizmuks :face-smile:
Publicēts: 21.07.15 18:55
 citēt
Liels paldies, esmu atradusi! :face-wink:
Publicēts: 21.07.15 19:45
 citēt
Smieklīgi - vajag pārfočēt un dabūt RGB superfailu, kuru drukās CMYK digitālajā ar "pareizajām" krāsām :haha:
Publicēts: 21.07.15 20:54
 citēt
LT_:Smieklīgi - vajag pārfočēt un dabūt RGB superfailu, kuru drukās CMYK digitālajā ar "pareizajām" krāsām :haha:

Tā taču uz "izstādēm" te dragā 95% - izņemot salmu cepures toņus viss blāvs un totālās auzās, melnā vietā šmucīgi pelēks, bet toties 5x (vai vairāk) lētāk.
Publicēts: 21.07.15 21:10
 citēt
Sabildē ar kādu normālo praimu, kam nav distorciju. Nebildē visu vienā, bet uzņem vairākās rindās un potošopā sastiķē.
Nevar aizmirst par pelēko kartiņu un varbūt pat krāsu pasi.

Kādu laiku atpakaļ draugam šitā ieskanēju viņa gleznas. Ar manu D5100 sastiķēju ~100 megapipseļu bilžas.
:face-smile:
Publicēts: 21.07.15 23:34 labots
 citēt
Priore, es atradu cilvēku, kas fotogrāfē brīnišķīgi un labprāt uzticu viņam savu darbu.

ekoist, šoreiz ne, labāk uzticu kādam, kuram ir vieta, laiks un gaisma.

Lai pēctam es un mani kolēģi var priecāties par bildi! ;)
Publicēts: 21.07.15 23:59
 citēt
Nē joprojām senusuāli erotiski:)
Publicēts: 22.07.15 00:08
 citēt
Nu kādas naudas lietas ,erotika , dzirkestele , ietvesma , svērķeļi ar garu šķelūmu sānos , dziļjš dekoltē axxx
Publicēts: 22.07.15 08:30 labots
 citēt
kas ir super fails. Protams, ka jāprasa gudrajai googlei. Tātad ko cienījamajai zivju dresētājai vajag youtu.be... uzreiz atbildu, tādu superfailu izveidot nevaru.
Publicēts: 22.07.15 08:51
 citēt
priore:Ak, Kuram ir laiks un gaisma, labāka par mani?

Tev nav pareizā gaisma kā arī nepareizais laiks :grimace:
Publicēts: 23.07.15 12:06
 citēt
LT_:Smieklīgi - vajag pārfočēt un dabūt RGB superfailu, kuru drukās CMYK digitālajā ar "pareizajām" krāsām :haha:

Nu nekas cits kā cmiks jau drukai nav izdomāts, tik dažiem printeriem tās krāsas sakaldītas smalkāk.
Publicēts: 23.07.15 13:25 labots
 citēt
Publicēts: 23.07.15 14:53 labots
 citēt
ko nozīmē "tīri zilie, sarkanie toņi". Kā tos izmērīt un galvenais pret ko?
Publicēts: 23.07.15 15:30
 citēt
aha... kāds vēl pateiks ka ir RGB printeri :D
Publicēts: 23.07.15 15:45
 citēt
Fandango:manuprāt, gandrīz jebkuram tintes printerim, kas domāts foto izdrukām, ir plašāka krāstelpa par CMYK. Turklāt zīmējumos un gleznās reti kad krāsu gamma pārsniedz CMYK. Daudzkrāsu printerus jāizmanto ļoti retos gadījumos, kad gleznā ir neparasti, reti izmantotie un tīri zilie, sarkanie toņi

Tīru sarkanu krāsu toni var nodrukāt ar šādām krāsu vērtībām: c:0 Y:100 M:100 K:0
Tīru zilo krāsu toni drukā šādi: C:100 M:100 Y:0 K:0

:D
Publicēts: 23.07.15 16:04
 citēt
un tintes krāas visas vienādas? Kādā gaismā attēls jāaplūko, lai saskatītu tīro sarkano krāsu un tīro zilo krāsu?
Publicēts: 23.07.15 16:05
 citēt
RGB printeris www.epson.com...
Publicēts: 23.07.15 16:19
 citēt
VValdis:un tintes krāas visas vienādas? Kādā gaismā attēls jāaplūko, lai saskatītu tīro sarkano krāsu un tīro zilo krāsu?

Tiem kas tankā:

rgb krāsu telpa definē krāsu pie nosacījuma, ja gaisma spīd cauri, tobiš imitē dabīgu atstarotu gaismu, kur baltajā krāsā ir viss krāsu spektrs un melnajā nav nevienas.

Drukāšanas gadījumā tas nedarbojas (ir otrādi) tiek pieņemts, ka papīrs ir balts(kāpēc vajag labu papīru) un klājot virsū krāsas izmainās atstarotās gaismas spektrs. Tik tālu ir saprotams?

Tas ka mārketologs pieliek klāt printerim, ka tas ir RGB printeris nozīmē tikai to, ka uz dārgā gala printeriem tiek pieņemts, ka ir klienti, kuri ir padzirdējuši, ka RGB krāsu spektrs ir plašāks(nopirkuši monitorus par lielu naudu utt.utjp) :)

Tak visām normālām drukas mašīnām draiveris( rips ) spēj "sagremot" rgb, srgb...utt uztaisīt virtuālu krāsu dalījumu un dot komandu sprauslām īstajās vietās uzšļakstīt cmyk vai gadījumā ja divi melnie cmykk utt... :)
Publicēts: 23.07.15 16:21
 citēt
VValdis:un tintes krāas visas vienādas? Kādā gaismā attēls jāaplūko, lai saskatītu tīro sarkano krāsu un tīro zilo krāsu?

Un kādā gaismā jāaplūko glezna lai ieraudzītu to pašu?
Publicēts: 23.07.15 16:27 labots
 citēt
Kautkā aizklīdām ne pa tēmu. pacients vēlējās nobildēt paša zīmētu darbu (pārbildēt) un izdrukāt uz materiāla. kuru atrādīs savām zivīm vai kas pacientam tajā brīdī atradīsies akvārijā,. Kā nomērīsi krāsu uz rokdarba un to pareizi attēlosi printredrukā? vai to var izmērīt? Piem mans HP nemāk izdrukāt tītu sarkanu un tīru zilu.
Publicēts: 23.07.15 18:10
 citēt
manuprāt, aiz akvārija vajag kluso dabu- tas ir, zābaks, tukša konservu bundža un makšķeres aukla ar āķi...
Publicēts: 23.07.15 22:20 labots
 citēt
imgfoto:
Tiem kas tankā:

Un tas tiek izdarīts pirms drukāšanas..
Publicēts: 24.07.15 00:40
 citēt
Fandango:Paldies. Te uzskatāmi redzams tas zilais, kuru nav iespējams attēlot ar CMYK krāsām.

Nav jau tādu ras dva cmyk necmyk krāsu (visas šitās piestādītās ilustrācijas ir no sūdīgas drukas simulācijas ekrānā) - Kārlim ir taisnība - "rgb druka" arī drukā cmyk tikai niknākie tintes printeri savienojumā ar nikniem papīriem dod ārā gandrīz pilnu rgb telpu (drukas PRINCIPS vienalga ir CMYK - neeksistē jau RGB tintes kārtridži :D )... kamēr ļielformāta druka ar pervēm 200l mucās un vēl trakāk "digitālās drukas" bezcerīgais lāzerpulveris dod ārā tīro ārprātu.

atšķirās tikai tas, ka labi zinot, ka drukās sūdīgi monitorā simulē cmyk vidi, lai +/- piegrozītu ciešamas tās krāsas.
Publicēts: 24.07.15 00:50
 citēt
rekur ir superfails no vietas kurā neviens nav bijis:

Publicēts: 24.07.15 01:20 labots
 citēt
Tu Uldi būsi saguris... ne muļķis vai ne?

Rgb ir sistēma kurā sajaucoties (gaismā sajaucoties jopcik, GAISMĀ nwe TINTĒ un caurspīdošā papīrā) visām krāsām rodas BALTS...

Labi ja tas par sarežģiītu, tad varbūt lasi kas uz Tavas bildītes kannelēm rakstīts - Ciāns, Madženta, Yellows... tur NAV Red, Green, Blue.

Atpūtīsies un sapratīsi ko nozīmē sūdīgas drukas simulācija monitorā un ko tintes druka uz fotopapīra kas tāpat nevelk monitora RGB (un kāpēc nevelk).
Publicēts: 24.07.15 01:45
 citēt
Fandango:

Te princips noteikti nav CMYK....

Ko NOTEIKTI? Pēc kā ellē noteikti? Pēc Pokaiņu meža vai? Ko tas Tavs nobildētais, vecais kārtridžu krāvums sajaucot sarkanu ar zaļu krāsu dabon DZELTENU????
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):