Sestdien būs tas gods iemūžināt draugu kāzas, bet nav daudz pieredzes ar Siguldu un galvenais ar to kas ir pa ceļam no rīgas uz Siguldu - vai kāds var ieteikt kādas labas foto pieturas šājā maršrutā? Pašā Siguldā gan jau nebūš baigu problēmu kautko atrast.
Tas bij LABAIS reports Bet tā tīri no pieredzes Siguldā brīvdienās labā laikā ir ĻAUŽU kā bies bez līdzpilsoņiem kadrā ko izbildēt būss baag grūši. Kautgan sen nesmu bildējis siguldā varbūt tagad savādāk
Pa ceļam nez, bet siguldā pilsdrupas, Gutmanala un parks tai apkārt, serpentina ceļš, Turaidas pils un apkārtnē, Paradīzes kalns, Ķeizarkresls, uz gaujas tilta ar tur katru brīvdienu jaunie pāri bildejas. Stacijas laukums ar tagad ļoti smuks ar strūklaku. Vēl svētku laukums. Tas tā uz ātro kas nāk prātā.
Tak pārbraukt un apskatīties, mani pirms sezdienas kāzām jaunie paši rīt vedīs pa maršrutu meklēt vietas, kur būtu smuki un nevar salaust kāju, iekrītot kādā aizaugušā meliorācijas akā.
Schneider:Tak pārbraukt un apskatīties, mani pirms sezdienas kāzām jaunie paši rīt vedīs pa maršrutu meklēt vietas, kur būtu smuki un nevar salaust kāju, iekrītot kādā aizaugušā meliorācijas akā.
Meliorācijas aktas tas bīstami , man viena līegava tā kirdix. vēl 1980 vidū , cūska iekoda slēpjoties meliorācijas akā.
NilsS:Ja fočēji raw tad novelc ekspo uz leju, tagad spīd pa baigo
Tik gaišos toņus, ne visu ekspozīciju. Jau tagad tumšajās vietās nav krāsas un detaļu.
Rawā varētu celt dark un shadow augšā, tāpat mīnusot kontrastu un clarity, lai būtu ok. Problēma Tavā variantā ir risks iegūt blāvu bildīti bez gaismas - manā pelēcīgu sūdu bez kontrasta tas ja pārcenšas...