forum.gif
Kāzu foto vietas Siguldā/pa ceļam uz turieni
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kāzu foto vietas Siguldā/pa ceļam uz turieni
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.07.15 12:10
 citēt
Labas dienas!

Sestdien būs tas gods iemūžināt draugu kāzas, bet nav daudz pieredzes ar Siguldu un galvenais ar to kas ir pa ceļam no rīgas uz Siguldu - vai kāds var ieteikt kādas labas foto pieturas šājā maršrutā? Pašā Siguldā gan jau nebūš baigu problēmu kautko atrast.

Zz
Publicēts: 23.07.15 12:23
 citēt
Nu Tu esi ielipis... Sigulda nav Jaunolaine, viegli nebūs.
Publicēts: 23.07.15 12:34
 citēt
Jā tur būs skarbi seviški wikendā:):) Nemez ņeņirdz Mariss Jaunolainē svetdien varētu būt vienkaršāk
Publicēts: 23.07.15 12:49
 citēt
Atcerējos vienu reportāžu no Jaunolaines www.fotoblog.lv...
Publicēts: 23.07.15 12:52 labots
 citēt
Maris:Atcerējos vienu reportāžu no Jaunolaines www.fotoblog.lv...

Tas bij LABAIS reports:):) Bet tā tīri no pieredzes Siguldā brīvdienās labā laikā ir ĻAUŽU kā bies bez līdzpilsoņiem kadrā ko izbildēt būss baag grūši. Kautgan sen nesmu bildējis siguldā varbūt tagad savādāk :)
Publicēts: 23.07.15 12:55
 citēt
Pa ceļam uz Siguldu ir lērums šitādu mežeļu

Publicēts: 23.07.15 15:52
 citēt
OK, paldies - pa mežiem tad dzenāsimies.
Publicēts: 24.07.15 13:02
 citēt
ruberoiids:OK, paldies - pa mežiem tad dzenāsimies.

es iesaku pāris purveļus, ir kaut kur kreisajā pusē....moš nospīd izgāztuve !
Publicēts: 24.07.15 14:23
 citēt
Var vecajā labajā sēnītē, tur ir pabriesmīgi, tātad īstā vieta bildēšanai, tad vēl rāmkalnos var ar lielo bumbu nomaukt no kalna :D
Publicēts: 24.07.15 14:40
 citēt
Tad jau gudrona dīķus arī var ieteikt
Publicēts: 25.07.15 18:39
 citēt
Pa ceļam nez, bet siguldā pilsdrupas, Gutmanala un parks tai apkārt, serpentina ceļš, Turaidas pils un apkārtnē, Paradīzes kalns, Ķeizarkresls, uz gaujas tilta ar tur katru brīvdienu jaunie pāri bildejas. Stacijas laukums ar tagad ļoti smuks ar strūklaku. Vēl svētku laukums. Tas tā uz ātro kas nāk prātā.
Publicēts: 29.07.15 16:26 labots
 citēt

Tur pat mežos bij ko darīt, paldies!
Publicēts: 29.07.15 16:39
 citēt
Tak pārbraukt un apskatīties, mani pirms sezdienas kāzām jaunie paši rīt vedīs pa maršrutu meklēt vietas, kur būtu smuki un nevar salaust kāju, iekrītot kādā aizaugušā meliorācijas akā.
Publicēts: 29.07.15 20:00
 citēt
Schneider:Tak pārbraukt un apskatīties, mani pirms sezdienas kāzām jaunie paši rīt vedīs pa maršrutu meklēt vietas, kur būtu smuki un nevar salaust kāju, iekrītot kādā aizaugušā meliorācijas akā.

Meliorācijas aktas tas bīstami , man viena līegava tā kirdix. vēl 1980 vidū , cūska iekoda slēpjoties meliorācijas akā.
Publicēts: 31.07.15 14:14 labots
 citēt
Ja fočēji raw tad novelc ekspo uz leju, tagad spīd pa baigo
Publicēts: 31.07.15 15:11
 citēt
Incukalna ir veca pamesta medibu pilss ar parcinu
Publicēts: 31.07.15 21:30
 citēt
Fandango:
NilsS:Ja fočēji raw tad novelc ekspo uz leju, tagad spīd pa baigo

Tik gaišos toņus, ne visu ekspozīciju. Jau tagad tumšajās vietās nav krāsas un detaļu.

Rawā varētu celt dark un shadow augšā, tāpat mīnusot kontrastu un clarity, lai būtu ok. Problēma Tavā variantā ir risks iegūt blāvu bildīti bez gaismas - manā pelēcīgu sūdu bez kontrasta :) tas ja pārcenšas...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):