forum.gif
pārdod helios 40
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / pārdod helios 40
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.07.15 14:57 labots
 citēt
Pārdodu objektīvus :
Helios 40, teicamā stāvoklī, pilns komplekts, 300 euro.
Jupiter 37 a teicamā stāvoklī, pilns komplekts. 45 euro.
failiem.lv...

t. 29211197
aivarstip@inbox.lv
Publicēts: 27.07.15 15:03
 citēt
Grūši būs , jaunais maksā biški virs 200Eur ar visu piegādi no Krievijas ~250Eur.
Publicēts: 27.07.15 15:08
 citēt
Kā kuram patīk, daži principā jaunos negrib, tad jau vel lētāk ir ķīniešu varianti :)Paskatijos ebay, mans variants ir viens no lētākajiem, ja iet runa par vecajiem objektīviem, stāvoklis labs.
Publicēts: 27.07.15 15:11
 citēt
Var jau būt ka kolekcionāri tā dara , atliek cerēt uz viņiem.
Publicēts: 27.07.15 15:18
 citēt
ja 37a būtu ar MC, būtu adekvāti.
Publicēts: 27.07.15 15:44
 citēt
Attiecibā pret ko adekvāti, varbūt pret naftas cenām biržā ???
Publicēts: 27.07.15 15:47
 citēt
Nesaprotu, kur Jūs tās cenas /nemat, man liekas ka ļoti adekvāti :
www.ebay.com...
Publicēts: 27.07.15 15:50
 citēt
Adekvāti pret iespēju ebay nopirkt pēc visiem parametriem pārāku jāpāņu 135/2.8 fiksfokāli.
Protams, kastīte smuka un tā - bet te tomēr pamatā bildētāji, ne kolekcionāri. Liec ebay, tur šitādā komplektācijā aizies uz štatiem gan jau.
Publicēts: 27.07.15 15:52
 citēt
Kur gribu tur lieku :)
Nečakarē smadzenes ar japāņu fiksfokāliem, ej strādāt :)
Publicēts: 27.07.15 16:08
 citēt
Šitas objektīvāks :)
www.ebay.com...
Publicēts: 27.07.15 16:20 labots
 citēt
Kas objektīvāks,tā taču ir izsole, pārdevējs grib pārdot konkrētā laikā ?Pieļauju, ka ,ja es gribētu fotoblogā pārdot izmantojot izsoles principu, tad, varbūt 10 eur. kāds arī samaksātu, bet varbūt arī ne :) Ir arī augstākas cenas, :)
www.ebay.com...
Publicēts: 27.07.15 16:43
 citēt
helios pa puscenu ņemu,atbrīvošu tevi no klapatām:face-grin:
Publicēts: 27.07.15 17:24
 citēt
Ja man kāds piedāvātu par puscenu, tad pats noteikti nevis pārdotu,bet paņemtu vel klāt kādus 10 objektīvus :)
Varbūt tiešām kad paŗdot helios 40 par 150 euro ? Dodiet ziņu.
Publicēts: 27.07.15 20:32
 citēt
Bucis:helios pa puscenu ņemu,atbrīvošu tevi no klapatām:face-grin:

50€ bez koferīša un filtriem ;) Pārdodu ;)
Publicēts: 27.07.15 21:50
 citēt
MarisJ:

Ņemu:face-grin:
Publicēts: 27.07.15 22:23 labots
 citēt
MarisJ:

Pa 50 ???
Ja darba stāvoklī un vel ir tad es arī ņemu :)
Var piedāvāt arī dārgāk :)

Kaut gan maz ticams.Dir-t nav malku cirst :) Rakstīt jau var viskautko, piemēram, es Te dzirdēju ka pirms dažām dienām viens pārdeva Hasselblad fotoaprātu gandrīz nelietotu komplektā ar sešiem objektīviem tikai par 35 eiro :face-devil-grin:
Publicēts: 27.07.15 22:46
 citēt
ATF:
Var piedāvāt arī dārgāk :)

Cik dārgāk?
Publicēts: 27.07.15 22:52
 citēt
Skatoties kādā stāvoklī ir objekti'vs ?, atsūtī fočenes vai labāk piezvani, vari atsūti savu t. numuru.
Ja tiešām vēlies pārdot, tā būs ātrāk :)
Publicēts: 27.07.15 23:03
 citēt
ATF:Skatoties kādā stāvoklī ir objekti'vs ?, atsūtī fočenes vai labāk piezvani, vari atsūti savu t. numuru.

failiem.lv...
Bildē pa labi uz pārdošanu ;)
Publicēts: 27.07.15 23:04
 citēt
priore:Vai ta šitam ir bijis komplek'tā koferītis?

Kā tad nosaukt? Ādas somiņa? Tāds mazs čumodāniņš ;)
Publicēts: 27.07.15 23:25 labots
 citēt
i
priore:ATF izskatās pēc kupī prodai spekulanta. 300/50 ir seškārša cenu starpība. Neticami!
m
Ko nozīmē spekulants ???Apskatijos ebay cenas un liku zem vidējās ( protams skatijos vecos helios objektīvus). Sanāk ja kāds ieliks SS sludinājumos ka māju pārdod par 200 eiro , tad uzreiz visi pārējie kas prasa tūkstošus ir nenormāli spekulanti :)
Vienkārši neesmu redzējis par 50, fig viņu zin kur katrs ir dabujis objektīvu, no vectēva mantojumā vai pa leto kur izrāvis, ka var tik lēti pārdot, ja tiešām tāda cena un tas ir reāls piedāvājums, kāpēc nenopirkt,atstāšu sev nolikt uz baltām klavierēm :)
Ja nekas reāli nenotiks, tad skaidrs, ka tas ir tikai fotobloga feiks :)
Publicēts: 27.07.15 23:33 labots
 citēt
Man jau šķiet, ka šeit tautai ir izveidojusies tik stabila skepse pret krievu tehniku (vispār), ka cerības pārdot LV kauč labu Heliosu pa 300 Eur ir visai naivas. Dzelzs aizkars jau sen nogāzies, deficīta vairs nav un ir gana daudz nesliktu alternatīvu..:face-wink:

Ebay- cita lieta- gan tauta bagātāka, gan zināma eksotika tie krievi priekš Eiropas.

Bet brīvais tirgus pats visu nostādīs savās vietās- ja nebūs pircēju, gan jau pats sapratīsi, kāda cena ir reāla...:face-wink:
Publicēts: 27.07.15 23:38
 citēt
Nu principā fotoblogā jau ieliku eksperimenta kārtā:)
Kādās problēmas, Gan jau ebay aizies uz urrā, ja ne, arī nekāda bēda, lai stāv rindā uz baltajām klavierēm, naudiņa nespiež :)
Publicēts: 28.07.15 11:17
 citēt
Friidis:Man jau šķiet, ka šeit tautai ir izveidojusies tik stabila skepse pret krievu tehniku (vispār)...

Krievi ar savu ražošanas kultūru un kvalitāti ir paši ir tā samaitājuši produkcijas reputāciju, ka nav ko te pārmest šejienes tautai.
Pat savā lepnumā - Krimnaš Sevastopolē parādes laikā raķeti no kuģa palaist neizdevās. :beaten:
Publicēts: 28.07.15 11:20 labots
 citēt
MarisJ:
ATF:Skatoties kādā stāvoklī ir objekti'vs ?, atsūtī fočenes vai labāk piezvani, vari atsūti savu t. numuru.

failiem.lv...
Bildē pa labi uz pārdošanu ;)

Objektīvs ir prom. Otru nepārdodu:grimace:
Publicēts: 28.07.15 14:47
 citēt
Apsveicu ATFu.
Publicēts: 28.07.15 15:12 labots
 citēt
Jā man ar ir pa brīžam kad daudz saness uzkrājusies padaudz PSRS optika bet tai ir reāli "Stikla cena" :) Izņemot ļoti dīvainus eksemplārus držiāk negadījumus vai nesaprotamu iemeslu pēc savādākus dzidrinājumus vai pat lēcas nekā standarta. Taču izņemot pāris eksemplārus neesmu nekad ar tiem stradājis. Bija reiz 37A ar neizprotamiem stikliem dīvaini labu kvalitāti ar savādākas krāsas lēcām nekā citiem. Un viens pilnīgi jocīgs neizprotams Helios 44-2 2/58 www.ogresbalss.lv... to joproj`ma šad tad lietāju:):) Viss pārējais ni izveņi ĻOTI uz mīlētāju , arī helios 40 ir bijis un nav gribējies paturēt kādi 3-4 Jupiter-9 85mm f/2 M42 gan MC gan bez un cik ātri atnāca tik ilgi gulēja bez pielietojuma. Vienkarši ĻOTI šaurs pielietojums ļoti diskutabla optiska kvalitāte viņiem. Bet jā ir cilvēki kam PATĪK kaut gan arī MODES lieta , patreiz kopš pagājušā gada Helios 40 ir burtiski vai visiem PRO gala portretu bildētājiem ņemot vērā ka 2014 gada rudenī tas Latvujā tika vests masveidā par cenu zem 200Eur šobrīd ~250Eur un pērk švaki. Bet jauno Helios 40-2 2015 gada modeli jā jā ir arī tāds jau iznācis ,ar plato FOKUSA gredzenu es paņemtu patestēt pa kādien 230-240Eur , bet diez vai paturētu. Vienubrīd kinošņikiem bija baig`amode uz Industar-61 50mm F2.8 L/Z , man pāris bija gadus 20 delietoti pirkti Antikvariātā uz Kirova ielas pa 5-10Rubļi atceros Kinošņiki man vienu izspieda pa kautkādiem 60-70Ls PSKATOTIES uz rezultātu , esot kādu 10 izmēģinājuši pirms tam neviens nesot bijis lietojams;):) MAN ja arī abi kas man bija liekās NELIETOJAMI salīdzinājumā pat ar CANON 50mm 1,8 bet redz cilvēkiem GRIBĒJĀS un savajazdējās kā ēst:):) Gan jau dēļ šitā rēcīgā efekta pēc
Publicēts: 28.07.15 17:45
 citēt
versatile:Adekvāti pret iespēju ebay nopirkt pēc visiem parametriem pārāku jāpāņu 135/2.8 fiksfokāli.
Protams, kastīte smuka un tā - bet te tomēr pamatā bildētāji, ne kolekcionāri. Liec ebay, tur šitādā komplektācijā aizies uz štatiem gan jau.

+++
Publicēts: 28.07.15 17:50
 citēt
Tos heliosus var pirkt tikai tie, kuriem patīk iegrieztie bieometara tipa rimbuļi raba fona boke, kas absolūti nav redzams Luņa piemērā.
Publicēts: 28.07.15 18:20
 citēt
Citagaisma:Tos heliosus var pirkt tikai tie, kuriem patīk iegrieztie bieometara tipa rimbuļi raba fona boke, kas absolūti nav redzams Luņa piemērā.

Lunim ir savi piemēri:face-grin:
Publicēts: 28.07.15 19:00
 citēt
Jupiter 37 a pārdots, heliosi stāv uz klavierēm :)
Publicēts: 28.07.15 19:08 labots
 citēt
Fandango:Šitos efektus, man liekas, ka var panākt, uzliekot labam objektīvam vāciņu ar atbilstošu masku.

Jā un 61 Industaram fragma ir izteikta zvaigzne kā citiem vinjete jālieto:):) Krieviem bija vēl viens Zenit pamatnieks spoks ar KANTAINU diafragmu reāli četrstūri kā ieliekamai diafragmai ;):) Pietam diezgan mūsdienīgam 1980 gadus stiklam MC Зенитар-МE1 1,7/50 :) Man pirmajai laulenei kad iepazinos bija tāds spocīgs verķis ZENIT 18 tam tas nāca kā pamatnieks:):) Apsalūts kvadrāts

Vispār krievu optika beija dīvainu efektu iegīšanai , bet DARBAM prognozējamam diess pasarg:):)

Jebkuru stiklu ar vinjeti sanāk šitā :) Gulēju slimnīcā Madonā niekojos no gara laika:)

Publicēts: 28.07.15 20:29
 citēt
Man bija vecais Zenitars-M 50/1,7, tam gan fragmas caumurs bija pēc skrūves galvas.
Publicēts: 28.07.15 20:54 labots
 citēt
Savukārt CZJ 50/2.8 domaplanam /tripletam/ ir trīstūrveida diafragmas atveids, bet arī tas nav nekādā sakarā ar heliosu boke grizienu, kas vistuvāk ir ptzvāļiem, par kuriem Zavadsskis ko var pateikt.
Publicēts: 28.07.15 21:30 labots
 citēt
Citagaisma:Savukārt CZJ 50/2.8 domaplanam /tripletam/ ir trīstūrveida diafragmas atveids, bet arī tas nav nekādā sakarā ar heliosu boke grizienu, kas vistuvāk ir ptzvāļiem, par kuriem Zavadsskis ko var pateikt.

Tipisks Helija raksturīgā i šitais www.ogresbalss.lv... boke , tas tas mans dīvainasi Helios 44-2 2/58 pa 5Ls
Publicēts: 28.07.15 22:44
 citēt
Schneider:Man bija vecais Zenitars-M 50/1,7, tam gan fragmas caumurs bija pēc skrūves galvas.

Aha bultskrūve , sešas škautnes :):)
Publicēts: 29.07.15 13:28
 citēt
Lunis:
Citagaisma:Savukārt CZJ 50/2.8 domaplanam /tripletam/ ir trīstūrveida diafragmas atveids, bet arī tas nav nekādā sakarā ar heliosu boke grizienu, kas vistuvāk ir ptzvāļiem, par kuriem Zavadsskis ko var pateikt.

Tipisks Helija raksturīgā i šitais www.ogresbalss.lv... boke , tas tas mans dīvainasi Helios 44-2 2/58 pa 5Ls

Tā jau cita runa!:-)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):