forum.gif
Pārdodu Manfrotto 052BAC+.....
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdodu Manfrotto 052BAC+.....
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 27.07.15 16:31 labots
 citēt
Pārdodu Manfrotto 052BAC+galva zipspuldzei Manfrotto 026+lietussargs(81cm)=45EUR
Publicēts: 27.07.15 17:29
 citēt
Tu esi nelietis! :anger:
Publicēts: 27.07.15 17:36
 citēt
palaidniex:Tu esi nelietis! :anger:

Kāpēc???Tā jau cenas zemas blogistiem un vēl slikti ;)
Publicēts: 27.07.15 18:05
 citēt
tāpēc, ka nu jau šis ir, šķiet, 3. pēc kārtas visai interesantais dzelžu piedāvājums brīdī, kad finansēm ir pavisam citas prioritātes...
Nekas no piedāvātā baigi nedeg, bet ir tik interesants, ka piedāvājumam būtu bijis labi parādīies mazliet citā laikā... :cry:
Publicēts: 27.07.15 18:12
 citēt
kad nman nav naudas es nevaru dzert, kad man ir naudzas es nedrīkstu dzert. Kad lai es dzeru?
Publicēts: 27.07.15 18:34
 citēt
VValdis:kad nman nav naudas es nevaru dzert, kad man ir naudzas es nedrīkstu dzert. Kad lai es dzeru?

vot, vot...
Publicēts: 27.07.15 20:08
 citēt
Jā, pazīstama situjovina... :face-sad: Tikko adgriezos no Tatriem, tur tā iznārstoju, ka Siguldas opersvētkiem būs jāistiek bez pagodinājuma ar manu klātbūtni...
Publicēts: 27.07.15 20:26 labots
 citēt
Schneider:.. :face-sad: Tikko adgriezos no Tatriem, tur tā iznārstoju, ka Siguldas opersvētkiem būs jāistiek bez pagodinājuma ar manu klātbūtni...

Šneider, kārtīgās kalnu takās takš nav ne krogu, ne prieka māju- kur tad tā iztērējies?....:face-grin:
Publicēts: 27.07.15 20:35
 citēt
Friidis:
Schneider:.. :face-sad: Tikko adgriezos no Tatriem, tur tā iznārstoju, ka Siguldas opersvētkiem būs jāistiek bez pagodinājuma ar manu klātbūtni...

Šneider, kārtīgās kalnu takās takš nav ne krogu, ne prieka māju- kur tad tā iztērējies?....:face-grin:

Īsti cūkas vienmēr dubļus atradīs...

P.s. Vai tiešām krogi un priekamājas ir vienīgais, kur naudu notērēt? :grimace:
Publicēts: 27.07.15 20:45 labots
 citēt
palaidniex:

P.s. Vai tiešām krogi un priekamājas ir vienīgais, kur naudu notērēt? :grimace:

Vēl tūrists var pulka ledusskapa magnētiņus sapirkt...:face-grin:
Publicēts: 27.07.15 21:08
 citēt
Cik dāgiem jabūt magnētiņiem vai cik lētiem naktstauriņiem...
Publicēts: 27.07.15 21:24 labots
 citēt
palaidniex:tāpēc, ka nu jau šis ir, šķiet, 3. pēc kārtas visai interesantais dzelžu piedāvājums brīdī, kad finansēm ir pavisam citas prioritātes...
Nekas no piedāvātā baigi nedeg, bet ir tik interesants, ka piedāvājumam būtu bijis labi parādīies mazliet citā laikā... :cry:

Kas šeit ir interesants ? 120cm statīvs vai 2 pizīciju galva ? Man no vaciem laikiem bija šis manfroto komplekts , pārdevu nopirku pat to naudu 2 ļoti labas kvaliatātes un universālāku iespēju ķiniešu uzlabotas Manfroto kopijas:):) Minus ka Ķīniešiem bija alumīnija pāreknieki bet Manfroto misiņa , alumīnijs gan vieglāks bet vītnes švakākas :):) reku , tik agrāk maksāja 13 Eur:) www.dx.com...
Publicēts: 27.07.15 21:24 labots
 citēt
Atnāks Šneideris- gan jau pats atskaitīsies, kur plikos kalnos visu savu naudu nobumbulējis...:face-wink:
Varbūt uz platfilmām daudz sabildēja- midformāts dārgs prieks...:anger:
Publicēts: 27.07.15 22:40 labots
 citēt
Lunis:

Kas šeit ir interesants ? 120cm statīvs vai 2 pizīciju galva ? Man no vaciem laikiem bija šis manfroto komplekts , pārdevu nopirku pat to naudu 2 ļoti labas kvaliatātes un universālāku iespēju ķiniešu uzlabotas Manfroto kopijas:):) Minus ka Ķīniešiem bija alumīnija pāreknieki bet Manfroto misiņa , alumīnijs gan vieglāks bet vītnes švakākas :):) reku , tik agrāk maksāja 13 EUR

- nu tagad vairs tik lēti arī nav un 20dolāri vairs sen nav 13 EUR
Lai vai kā 052BAC nav nemaz tik sens statīvs, ar saviem max 250cm baigi mazs nav, toties salikts 86 cm, lien vienas no mašīnu mikrograbažniekā... 45 jurīši par statīvu kopā ar misiņa turekli un zoņķiku ir visai adekvāts cīpars...
Kā tur bija - nekas šajā pasaulē nav par velti, visam ir sava cena. Un ķīnietis ne tāpat vien maksā 2x lētāk... Iespējams smagi kļūdos, bet neticu ka pa 45EUR tikšu pie diviem LABIEM identiskas kvalitātes Ķīnijas komplektiem...

Ja pērkot ko dārgāku par kautko būšu nedaudz pārmaksājis, es būšu tikai nedaudz vairāk iztērējis, salīdzinot ar iespēju uzrauties uz mēsla, kas saplīsīs vai neizrādīsies uzticams... :what:
Publicēts: 28.07.15 09:24
 citēt
Ir santīmpisēji,kuri ir ar mieru pirkt ķīniešu sūdus,ka tik būtu uz 20 kapeikām lētāk.
Publicēts: 28.07.15 09:36
 citēt
Friidis:Atnāks Šneideris- gan jau pats atskaitīsies, kur plikos kalnos visu savu naudu nobumbulējis...:face-wink:
Varbūt uz platfilmām daudz sabildēja- midformāts dārgs prieks...:anger:

Bildēju ar veco krāmu K10D, jēdziens "visa nauda" ir relatīvs.
1. Ja es Tatransky čajā, Demanovkā, Borovičkā un labos slovāku ražojuma vīnos istērēju pāri par 100 €, tad man tas jau skaitās dauc. Toties ar manu žūpas pakāpi tās dziras pietiks visa gada visiem plezīriem līdz pat nākamajam braucienam.
2. Tur lejā bija +33, tātad gāju visos krogos dzert aukstu alu.
3. Šitajā te vietā (sk. bildi) tas negaiss, kurš redzams starp Starolešno štitu un Gerlahu, abgāja riņķi ap grēdu un likās virsū. Visu ceļu no Slavkovskij štita abi ar Vylcanu pa nejēdzīgi stāvu taku pāris stundas lēkājām pa slapjiem akmeņiem cūcīgā vētrā ar lietu, krusu vēju un zibens spērieniem turpat blakus. Lietus plašķis pārplīsa, kad paslīdēja kāja un nostiepos priedīšu saknēs, lejā, pārmirkušam līc pēdējai vīlītei, Hrebienoka krogā, dabistiski, bija jāierauj arī graķītis ar karstu tēju.

Bet nu baumas tur isplatās tāpat kā mūsu lauku miestiņos. Otrā rītā visa viesnīca jau zināja, ka pie Krivana zibens esot nospēris čehu tūristu. Pie tam - trāpījis tieši kamerā, kura karājusies tam kaklā. Parakos internātā un slovāku ziņu lapā atradu, ka īstenībā vētra ir nopūtusi no 150 m augstas klints 24 gadīgu studenti Polijas pusē uz Orla perč, kura ir grūtākā un bīstamākā Tatru taka. Skumji, protams, bet labi, ka tur nebija jālasa par diviem bojāgājušiem tūristiem no Latvijas.
Publicēts: 28.07.15 09:39 labots
 citēt
Kāpēc Schneider nav reportāža par jūsu varonīgiem piedzīvojumiem kalniņos?

p.s. ...tajā mazā bildē ņihrena nevar redzēt.Gruzī lielāku izmēru.
Publicēts: 28.07.15 09:53
 citēt
Tūlīd būs.
Publicēts: 28.07.15 10:43
 citēt
Jolan:Ir santīmpisēji,kuri ir ar mieru pirkt ķīniešu sūdus,ka tik būtu uz 20 kapeikām lētāk.
Nepisīsi santīmu pie dolāra netiksi:face-grin:
Publicēts: 28.07.15 12:47
 citēt
VValdis:
Jolan:Ir santīmpisēji,kuri ir ar mieru pirkt ķīniešu sūdus,ka tik būtu uz 20 kapeikām lētāk.
Nepisīsi santīmu pie dolāra netiksi:face-grin:

...santīmpisēji Manfrotto nepērk :face-wink:
Publicēts: 28.07.15 12:50
 citēt
Tie sapiš santīmus līc summai, par kuru var nopirkt Gitzo ar Arca Swiss galvu. :grimace:
Publicēts: 28.07.15 12:55
 citēt
Schneider:Tie sapiš santīmus līc summai, par kuru var nopirkt Gitzo ar Arca Swiss galvu. :grimace:

...to viņiem neatļauj "reliģija".Max uz ko viņi var parakstīties,tas ir www.semicom.lv...
Publicēts: 28.07.15 13:59 labots
 citēt
Jolan:
VValdis:episīsi santīmu pie dolāra netiksi:face-grin:

Reāli Manfroto kas ir zemākais līmenis no Eirops pusceļā uz Ķīnu:) Kīniešu labais līmenis ir krietni virs Itāļu Manfroto:) Cits lētucis SLIC savā PRO galā ir augstāks līmenis par Manfroto:):) Normāli statīvi sākas no Gitzo karbon un turpinās Velbon ,Bilora un līdzīgiem:) Piemēram tāds smieklīgs Ķiniešu brends kā Sirui pārsit Manfroto gan kvalitātē gan cena LABIEM modeļiem Carbon Fiber zemāka:):) Manfroto ir plaši izplatīta "Tautas klase" :) Man ar ir gan manfroto gan slic gan Linhof gan pa 5Ls uz kuriem lieku kameras pa 30 t Eur :):)
Publicēts: 28.07.15 14:22
 citēt
Lunis:
Jolan:

Reāli Manfroto kas ir zemākais līmenis no Eirops pusceļā uz Ķīnu:) Kīniešu labais līmenis ir krietni virs Itāļu Manfroto:) Cits lētucis SLIC savā PRO galā ir augstāks līmenis par Manfroto:):) Normāli statīvi sākas no Gitzo karbon un turpinās Velbon ,Bilora un līdzīgiem:) Piemēram tāds smieklīgs Ķiniešu brends kā Sirui pārsit Manfroto gan kvalitātē gan cena LABIEM modeļiem Carbon Fiber zemāka:):) Manfroto ir plaši izplatīta "Tautas klase" :) Man ar ir gan manfroto gan slic gan Linhof gan pa 5Ls uz kuriem lieku kameras pa 30 t Eur :):)

...bet tāpēc arī cena ir adekvāta.Par Velbon Tu gan sasmīdināji.
Publicēts: 28.07.15 14:23 labots
 citēt
Par kvalitāti vienmēr ir bijis jāmaksā
Gan par to, ka ir zināms kvalitātes līmenis visam klāstam, gan par to, ka to spēj noturēt to nemainīgu un ilgstoši.

Pa nejauši sanākušiem ūberkvalitatīviem atsevišķiem statīviem, ražotājs mēdz pēc laika pats apjaust, cik var par tiem uzprasīt, jo lielākoties lielu pievienoto vērtību nevar iegādāties par lētu naudu.
Ja var, tad vai nu pārdevējs muļķis vai nu kaut kur ir āķis.

Pagaidām nav nācies sastapt neko, kas pie identiskas kvalitātes maksātu 2x lētāk...

p.s. un baigi nealkstu iegādāties karbona bliču statīvus, jo par karbonu - pat ķīnīzeru, ir jāmaksā...
Publicēts: 28.07.15 14:34 labots
 citēt
Jolan:
Lunis:

www.velbon.co.uk viena no senākajām statīvu ražotājiem ar ļoti nopietnu PRO galu , Manfroto nestāv ne blakus ne pēc nomenklatūras ne kvalitātes:face-wink::face-grin:
Publicēts: 28.07.15 16:17
 citēt
Lunis:
Jolan:

www.velbon.co.uk viena no senākajām statīvu ražotājiem ar ļoti nopietnu PRO galu , Manfroto nestāv ne blakus ne pēc nomenklatūras ne kvalitātes:face-wink::face-grin:

Pēc kādiem parametriem Tu secini,ka nestāv blakus?Padalies.
Publicēts: 28.07.15 16:49 labots
 citēt
un jā - 052BAC nedomāju ka būtu kandidāts Nr. 1 salīdzināšanai ar ūberprogala dajebkura ražotāja statīvu... :what:

pagaidām nesaklausīju nevienu argumentu kāpēc konkrētais piedāvājums nebūtu godīgu 45 EUR (~30 latu) vērts... :face-glasses:
un kur būtu reāli uz sitiena nopērkams identiskas kvalitātes komplekts x2 (!!!) par identisku cenu - 45 EUR...
Publicēts: 28.07.15 17:04
 citēt
Velbon? :face-grin::face-grin::face-grin:droši vien ka atsevišķi dārgā gala modeļi jā,bet pa lielam sūdi vien ir,par Gitzo piekrītu,bet Manfrotto ir ļoti labs vidusceļš gan ērtuma ziņā gan kvalitātes:face-wink:
Publicēts: 28.07.15 17:35
 citēt
Velbon ir viens no pasaules flagmaņiem. Firma sena pietiekoši. Es gan lietoju Benro vidējas klases ceļojumu statīvu un domāju, ka katrai firmai ir gan lētais gals, gan dārgais. Tāpat kā visi, arī Velbon cenšas nosegt piedāvājumu no nabagiem līdz īpaši prasīgiem fotogrāfiem. Jāskatās kāju nestspēja, jākomplektē ar attiecīgu galvu, normāli turēs, ja būs attiecīgai slodzei paredzēts.
Publicēts: 28.07.15 18:45
 citēt
Es kļūdas pēc biju nopircis vienlaicīgi Manfrotto 190 un Cullmann Magnesit 525. Kādu nedēļu čamdīju un salīdzināju abus, beigās nopārdevu Manfrotto, bet sev actāju Kulmani.
Publicēts: 28.07.15 18:47
 citēt
mani gan 190 ķepas apmierina,varu sagrozīt kā gribu:face-wink:
Publicēts: 28.07.15 18:58 labots
 citēt
Schneider:Es kļūdas pēc biju nopircis vienlaicīgi Manfrotto 190 un Cullmann Magnesit 525. Kādu nedēļu čamdīju un salīdzināju abus, beigās nopārdevu Manfrotto, bet sev actāju Kulmani.

Manfroto tā ipatnība ka viss pretēji kā citiem:) MANFROTO ir labs tieši LĒTAIS gals un dargais galss ļoooti viduvējs lai neteiktu ka dārgie ĶINIEŠI labāki :):) Parasti visiem izteikti otrādi ka LĒTIE ir lētas grabažas dārgie LĪMENIS , manfroto ir pretēji:):)
Publicēts: 28.07.15 19:07 labots
 citēt
Lunis:
Schneider:Es kļūdas pēc biju nopircis vienlaicīgi Manfrotto 190 un Cullmann Magnesit 525. Kādu nedēļu čamdīju un salīdzināju abus, beigās nopārdevu Manfrotto, bet sev actāju Kulmani.

Manfroto tā ipatnība ka viss pretēji kā citiem:) MANFROTO ir labs tieši LĒTAIS gals un dargais galss ļoooti viduvējs lai neteiktu ka dārgie ĶINIEŠI labāki :):) Parasti visiem izteikti otrādi ka LĒTIE ir lētas grabažas dārgie LĪMENIS , manfroto ir pretēji:):)

Tu vari paskaidrot-pēc kā Tu spried.Kas liecina par lētā gala kvalitāti un kas norāda ka dārgā gala kājas ir štruntīgas????
Publicēts: 28.07.15 19:13 labots
 citēt

...ja nepārdotu Manfrotto,tad paliktu ar diviem trijkājiem,jo Kulman pārdot nav iespējams ;)
Publicēts: 28.07.15 19:16
 citēt
Statīvu tirgu nepārzinu, neiešu gudrīties. Lietoju tikai bildēšanai, esmu tīri apmierināts.
Publicēts: 28.07.15 19:24
 citēt
Schneider:Statīvu tirgu nepārzinu, neiešu gudrīties. Lietoju tikai bildēšanai, esmu tīri apmierināts.

...es arī lietoju Manfrotto 190 un esmu sajūsmā :face-wink:
Publicēts: 30.07.15 14:14
 citēt
up.Jauna cena 40EUR
Publicēts: 31.07.15 08:00
 citēt
Kad līdz 35 nokritis, dodiet ziņu. Nopirkšu priekš kolekcijām
Publicēts: 31.07.15 08:50
 citēt
Varētu paņemt, ja nav dikti nolietots/ apbružāts.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):