Mans pārnēsājamais HDD Lacie design by Porsche , var teikt ir nojūdzies , dzirdu kā tas disks griežās , bet ar aizķeri , ko darīt ? Mests , dauzīts nav , garantija laikam ar jau beigusies...
ar 15mito reizi varbut nolasa , bet nu velk velk velk , un nedavelk... labi , ka meedzu tehniku paklausiities , un saglabaju vismaz bildes... Ir kkadas darbnicas , kas remontē šos ?
jap, steidzīgi visus datus laukā un tiec pie jauna. Principā iekšas tik jānomaina, Seagate Barracuda cietņi ir iekšā, 1terabaits jau vairs neko dižu nemaksā
Janbo:Mans pārnēsājamais HDD Lacie design by Porsche , var teikt ir nojūdzies , dzirdu kā tas disks griežās , bet ar aizķeri , ko darīt ? Mests , dauzīts nav , garantija laikam ar jau beigusies...
A bet Iekšā Seagate :P man ar nojūdzās .. nopērc jaunu iekšēju HDD un pieliec vecajai barošanai
mmhm. pie reizes gribēju pajautāt ar kādu pulveri man labāk izmazgāt diilextriimaa pirkto lietussargu (nometu zemē šodien un no zāles palika divi pleķi zaļi)
zo:mmhm. pie reizes gribēju pajautāt ar kādu pulveri man labāk izmazgāt diilextriimaa pirkto lietussargu (nometu zemē šodien un no zāles palika divi pleķi zaļi)
Man ka reiz WESTCOTT zonķikam tas pats, bus jāmet ārā, viena blondīne jau aizrādija, ka nesmuki izskatoties... A ko darīt, ja meičām nepatīk... Žēl...
man arii ir liidziigi ar vienu Lacie, kjeraas un ar pirmo reizi nepiestarteejas, bet es vismaz zinu, ka esmu nometis zemee taapeec vakar nopirku jaunu uz pusi lielaaku un visu droshiibai paarkopeeshu, nav tik daargi nopirkt jaunu, lai remontaa maksaatu 200Ls
Janbo:Mans pārnēsājamais HDD Lacie design by Porsche , var teikt ir nojūdzies , dzirdu kā tas disks griežās , bet ar aizķeri , ko darīt ? Mests , dauzīts nav , garantija laikam ar jau beigusies...
pa 10 ls atjaunoshu datus un cieto iekshejo nomainiishu pa tik cik lietirgotajiem vinsh tagad ir ..atkariigs ari no ietilpiibas
dansiga:vai man kads var paskaidrot - nafig ir vajadziigs aareejais HDD!?!?!??!
Divi mazie 2,5" 40gb, 80gb(vēl no seniem laikiem) staipīt labumus, 70gb ar iebūvētu plejeri tēlo "vidiku", 3,5" 1tb un 500gb caur sata-usb adapteriem, filmām, mūzikai, literatūrai, foto. Un tāpat viss ir pilns. Laptopā 160gb(sistēma, programmas, dokumenti(kas dublēti uz ārējiem) un kāda jēga likt lielāku, ja nosprāgst problēmas arī būs lielas. A ārējo atvieno, repairē, kopē, dari ko gribi. Kādu laiku šancēju KOMTEH nodaļā, bija dienas kad atšāvās pat pāris serveru diski. Un cik reizes nav redzēti cilvēki kam VISS labums uz viena diska un viņa fault gadījumā pazūd neatgriezeniski. Tikko pazīstamais bija atdevis "Jetā" disku izvilkt datus. Izmaksāja tas prieks 230ls, a vajadzīgi no tā visa bija labi ja pāris GB.
Izmet.. var mēģināt sinhronizācijas portu apiet, bet nezinu, cik ilgi tas noder. Man tāds pats- viss griežas, viss ok, ne mests, ne sists bet nepazīst.. mesls. 1TB disks pie tam. Labi, ka tikai dublikātus tur ielādēju. Lacie rullē Izmet Ls 70.- Pat nemēģināju cīnīties par garantiju, par cik pa šo laiku bija saīsinājies tehnoland veikals, kur pirku.
Ja nestrādā sinhronizācijas ports HDD, tad dators neatpazīst pieslēgumu. imho, pieslēgums nav iespējams. Vai vajag vēl saprotamāk izklāstīt? Tas ir čips hdd ieejā, kas saskaņo to ar PC. cik es saprotu. kā ir patiesībā, nezinu.
rādās jums jaunais cilvēk ir visai miglains priekštats, kā strādā šis pasākums un vispirms varbūt jātiek ar terminiem galā, ports, čips, hdd ieeja ... un tiek runāts par pašu cietni jeb sata/ide->usb adapteru..? varbūt tajos laikos kad "cietni" grieza 1,5kW motors tādi termini eksistēja, bet nu cik darbojos ar šīm lietām neviens nav neko tādu pat pieminējis nav..