forum.gif
Pārnēsājamais HDD
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Pārnēsājamais HDD
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.09.10 23:01
 citēt
Mans pārnēsājamais HDD Lacie design by Porsche , var teikt ir nojūdzies , dzirdu kā tas disks griežās , bet ar aizķeri , ko darīt ? Mests , dauzīts nav , garantija laikam ar jau beigusies...
Publicēts: 08.09.10 23:06
 citēt
datus lasa vēl?
Publicēts: 08.09.10 23:07
 citēt
ja būtu design by Ferrari, būtu vēl glābjams
Publicēts: 08.09.10 23:08
 citēt
shauttra:datus lasa vēl?

ar 15mito reizi varbut nolasa , bet nu velk velk velk , un nedavelk... labi , ka meedzu tehniku paklausiities , un saglabaju vismaz bildes... Ir kkadas darbnicas , kas remontē šos ?
Publicēts: 08.09.10 23:08
 citēt
cietos diskus neatmaksājas remontēt, tā kā krāj vien naudu jaunam.
Publicēts: 08.09.10 23:18
 citēt
jap, steidzīgi visus datus laukā un tiec pie jauna. Principā iekšas tik jānomaina, Seagate Barracuda cietņi ir iekšā, 1terabaits jau vairs neko dižu nemaksā
Publicēts: 08.09.10 23:21
 citēt
A kaa ir iespeejams dabuut info , VISU , ja tagad pc nelasa ?
Publicēts: 08.09.10 23:23
 citēt
es ļooooti ilgi pi..os kāmēr kādas 200gb pārkopeji, pa nelielām porcijām, līdzīga kaite bija
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 09.09.10 00:01
 citēt
Janbo:Mans pārnēsājamais HDD Lacie design by Porsche , var teikt ir nojūdzies , dzirdu kā tas disks griežās , bet ar aizķeri , ko darīt ? Mests , dauzīts nav , garantija laikam ar jau beigusies...

A bet Iekšā Seagate :P man ar nojūdzās .. nopērc jaunu iekšēju HDD un pieliec vecajai barošanai
Publicēts: 09.09.10 00:10
 citēt
jaa ir darbniicas kur remontee. 1gb nedēļas laikā pa štuka latiem. nu karoč dārgs pasākums.

ā bet topika mērķis jau bija nopontot ka porshe cietais ja?

man ir vnk LACIE kaste pa lēto un nekādu problēmu
Publicēts: 09.09.10 00:14
 citēt
zo:jaa ir darbniicas kur remontee. 1gb nedēļas laikā pa štuka latiem. nu karoč dārgs pasākums.

ā bet topika mērķis jau bija nopontot ka porshe cietais ja?

man ir vnk LACIE kaste pa lēto un nekādu problēmu

Janbo vienmēr uzsver! :D

Man te plānā braukt uz Las Vegasu, nevaru saprast kādu kakla siksnu fočikam pirkt - pieskaņot pie T-krekla vai somas! Dīvaini. Esmu izmisumā..
Publicēts: 09.09.10 00:15
 citēt
mmhm. pie reizes gribēju pajautāt ar kādu pulveri man labāk izmazgāt diilextriimaa pirkto lietussargu (nometu zemē šodien un no zāles palika divi pleķi zaļi)
Publicēts: 09.09.10 00:19
 citēt
iisaak sakot ja tev ir lieki 200-500Ls tad veel vari atjaunot, ja nav tad met araa cieto

profini atjaunoshanaa ir www.jet.lv...
luuk cenas www.jet.lv...

hdd.lv

www.gign.lv...

www.boot.lv...

www.pajauta.lv...
Publicēts: 09.09.10 00:21
 citēt
zo:mmhm. pie reizes gribēju pajautāt ar kādu pulveri man labāk izmazgāt diilextriimaa pirkto lietussargu (nometu zemē šodien un no zāles palika divi pleķi zaļi)

Man ka reiz WESTCOTT zonķikam tas pats, bus jāmet ārā, viena blondīne jau aizrādija, ka nesmuki izskatoties... A ko darīt, ja meičām nepatīk... Žēl...
Publicēts: 09.09.10 01:21
 citēt
vai man kads var paskaidrot - nafig ir vajadziigs aareejais HDD!?!?!??!
Publicēts: 09.09.10 05:03
 citēt
optimists:ja būtu design by Ferrari, būtu vēl glābjams

ROFL :money:
Publicēts: 09.09.10 07:23 labots
 citēt
man arii ir liidziigi ar vienu Lacie, kjeraas un ar pirmo reizi nepiestarteejas, bet es vismaz zinu, ka esmu nometis zemee :D
taapeec vakar nopirku jaunu uz pusi lielaaku un visu droshiibai paarkopeeshu, nav tik daargi nopirkt jaunu, lai remontaa maksaatu 200Ls
Publicēts: 09.09.10 07:24
 citēt
dansiga:vai man kads var paskaidrot - nafig ir vajadziigs aareejais HDD!?!?!??!

tur parasti glabājas visas pirātisko programmu kopijas un porņuki. Ja vieta atliek, tad vēl ik pa, laikam uztaisa kompim backup.
Publicēts: 09.09.10 09:46
 citēt
Pa daudz mēslu esi sabāzis iekšā.
Publicēts: 09.09.10 09:53 labots
 citēt
Janbo:Mans pārnēsājamais HDD Lacie design by Porsche , var teikt ir nojūdzies , dzirdu kā tas disks griežās , bet ar aizķeri , ko darīt ? Mests , dauzīts nav , garantija laikam ar jau beigusies...

pa 10 ls
atjaunoshu datus un cieto iekshejo nomainiishu pa tik cik lietirgotajiem vinsh tagad ir ..atkariigs ari no ietilpiibas :)
Publicēts: 09.09.10 10:13 labots
 citēt

Divi mazie 2,5" 40gb, 80gb(vēl no seniem laikiem) staipīt labumus, 70gb ar iebūvētu plejeri tēlo "vidiku", 3,5" 1tb un 500gb caur sata-usb adapteriem, filmām, mūzikai, literatūrai, foto. Un tāpat viss ir pilns. Laptopā 160gb(sistēma, programmas, dokumenti(kas dublēti uz ārējiem) un kāda jēga likt lielāku, ja nosprāgst problēmas arī būs lielas. A ārējo atvieno, repairē, kopē, dari ko gribi.
Kādu laiku šancēju KOMTEH nodaļā, bija dienas kad atšāvās pat pāris serveru diski. Un cik reizes nav redzēti cilvēki kam VISS labums uz viena diska un viņa fault gadījumā pazūd neatgriezeniski. Tikko pazīstamais bija atdevis "Jetā" disku izvilkt datus. Izmaksāja tas prieks 230ls, a vajadzīgi no tā visa bija labi ja pāris GB.
Publicēts: 09.09.10 10:22 labots
 citēt

es vinos glabaju informaciju kuru velos nesat lidz maka lieluma izmeera kastiitee
diezgan labs izgudrojums
Publicēts: 09.09.10 10:27
 citēt
Dansiga bildes rāmjos glabā ........:bad_smile:
Publicēts: 10.09.10 00:52
 citēt
bet re - arii aareejie cietie nospraagst un tu tuuuuu info :-(((
Publicēts: 10.09.10 00:54
 citēt
dansiga:bet re - arii aareejie cietie nospraagst un tu tuuuuu info :-(((

nuja, tāpē jāraksta iekš CD un magnētiskajās lentās!
Publicēts: 10.09.10 01:02
 citēt
nu ja nelasaas peekshjni kaads dvd - tad tas ir tikai 4gb ......
Publicēts: 11.09.10 23:17 labots
 citēt

Izmet.. var mēģināt sinhronizācijas portu apiet, bet nezinu, cik ilgi tas noder. Man tāds pats- viss griežas, viss ok, ne mests, ne sists bet nepazīst.. mesls. 1TB disks pie tam. Labi, ka tikai dublikātus tur ielādēju. Lacie rullē:)
Izmet Ls 70.- Pat nemēģināju cīnīties par garantiju, par cik pa šo laiku bija saīsinājies tehnoland veikals, kur pirku.
Publicēts: 11.09.10 23:19
 citēt
Lab ka man kautkaads Hitachi un vismaz pagaidam nesuudzos :big_smile:
Publicēts: 11.09.10 23:19
 citēt
Bebiite:Lab ka man kautkaads Hitachi un vismaz pagaidam nesuudzos :big_smile:

Un cik liels?
Publicēts: 11.09.10 23:27
 citēt

Ja jau problēma, tad jau ,saprotams, ka komunikācijas ar hdd vairs nav.. ja lasa, tad droši vien tikai sev, nevis īpašniekam pieejami:)
Publicēts: 11.09.10 23:31
 citēt
letins:

Ja jau problēma, tad jau ,saprotams, ka komunikācijas ar hdd vairs nav.. ja lasa, tad droši vien tikai sev, nevis īpašniekam pieejami:)

man 500Gb Lacie strādājošs 2x no galda nokrita... pēc kāda laika tik sakās gļuki, bet datus pa bikam tik dabuju pārkopēt...
Publicēts: 11.09.10 23:36
 citēt
Varbūt esi specs sinhronizācijas porta apiešanā, jeb dublēšanā? kaimiņos, kā saprotu, esi man?:)
Publicēts: 11.09.10 23:55
 citēt
letins:Varbūt esi specs sinhronizācijas porta apiešanā, jeb dublēšanā? kaimiņos, kā saprotu, esi man?:)

kas tas par sinhronizācijas portu? :amazing:
Publicēts: 12.09.10 00:01 labots
 citēt
Ja nestrādā sinhronizācijas ports HDD, tad dators neatpazīst pieslēgumu. imho, pieslēgums nav iespējams. Vai vajag vēl saprotamāk izklāstīt? Tas ir čips hdd ieejā, kas saskaņo to ar PC. cik es saprotu. kā ir patiesībā, nezinu.
Publicēts: 12.09.10 01:04
 citēt
rādās jums jaunais cilvēk ir visai miglains priekštats, kā strādā šis pasākums :big_smile:
un vispirms varbūt jātiek ar terminiem galā, ports, čips, hdd ieeja ...
un tiek runāts par pašu cietni jeb sata/ide->usb adapteru..?
varbūt tajos laikos kad "cietni" grieza 1,5kW motors tādi termini eksistēja,
bet nu cik darbojos ar šīm lietām neviens nav neko tādu pat pieminējis nav.. :amazing:
Publicēts: 12.09.10 11:26
 citēt
Pārnēsājamais HDD ,pārmētājamais HDD,un ja nu dati nav vajadziģi nākošām paaudzēm ,tad teci uz magazinu!:grimace:
Publicēts: 12.09.10 16:58
 citēt
Viens beigts disks, toties kāda polemika :).
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):