Pēkšņa vajadzība pēc gaiša ( vismaz f2,8 ) objektīva vismaz 50mm Var būt nepārāk pievilcīgs, vecs, mby nedaudz apsēņots (normas robežās) utt, galvenais lai bildes var dabūt normālas . Mount - nav svarīgi, galvenais lai uz canon varētu fokusēt +/- infinity. Līdz 15 eiro.
Ja kādam mājās mētājas varu paņemt. Ja ir kas cits līdzīgs/interesants varu paņemt arī to, pēdējā laikā tendence vākt visādus foto krāmus... Paralēli skatos ebay izsoles un ir pāris varianti, bet skatos varbūt ir kas tuvāk.
Viņam Industaru-61 L/Z tā raksturīgā bultskrūves diafragma , bet kā jau te reiz rakstīju man Konošņiki viņu izplēsa šie bija iztestējuši trustu škērsu visādus sūdus , beigās atrada pie manis LABU un tad mēs vienojāmies ka šķiros no viņa >)
Manējais ir orig. cietā ādas futrālītī. Sponsorēt nevienu netaisos- gribu savu pašizmaksu- 35 Eur. Kopā ar 2x konverteri (arī M42) - 45 Eur. Ja vajag m42-NEX pāreju- vēl 15 Eur.
3rdHalf:Moška ir kāds saampls ar to, kas no tāda sanāk... ...kā arī - no kuras pasaules puses esi?
Es neslēpju ne savu ģīmi, ne dzīves vietu- profilā takš redzams, ka no Ogres. Sampļu diemžēl nav. Objektīvs ir tehniskā kārtībā, bez švīkām, putekļiem un halucinogēnām sēnēm. Bet zīmējums jāvērtē pašam uz vietas.
P.S. Vēl ir viens 55/1,8, bet to katram gadījumam atstāšu sev.
Runājot par industar, viņi neder canonam, pašam ir industar I61 der tikai priekš makro, jo diemžēl ar visām pārejām (ja nav ar kādu stiklu iekšā) tad fokusē pārāk tuvu (ja nemaldos 2x tālāk nekā standarta canon objektīvi, jo kanonam laikam bij ~40mm bet šiem ir kkur 20mm) līdz ar to sanāk itkā būtu uzliks extension tube. Cik sapratu tā ir problēma gandrīz visiem krievu m39 mount objektīviem.
Bet adapteri, kas to izlabotu, ja nemaldos maksā pat dārgāk nekā pats objektīvs.
Deportets:Runājot par industar, viņi neder canonam, pašam ir industar I61 der tikai priekš makro, jo diemžēl ar visām pārejām (ja nav ar kādu stiklu iekšā) tad fokusē pārāk tuvu (ja nemaldos 2x tālāk nekā standarta canon objektīvi, jo kanonam laikam bij ~40mm bet šiem ir kkur 20mm) līdz ar to sanāk itkā būtu uzliks extension tube. Cik sapratu tā ir problēma gandrīz visiem krievu m39 mount objektīviem.
Bet adapteri, kas to izlabotu, ja nemaldos maksā pat dārgāk nekā pats objektīvs.
Ko tu stāsti , es viņus visus testēju un darbināju uz CANON EOS un nemanīju nekādu problēmu
Schneider:Tev ir tālmērniecēm domātais Industar-61 L/D, ja fokusējas tikai uz makro. Es runāju par 61 L/Z photohistory.ru...
Tas Feģas standarta pamatnieks , nevaru iedomāties ka kāds šitādu gribētu mēģināt piemaukt pilnīgi citas optiskas shēmas kamerai Ne savādākas SIETĒMAS bet pilnīgi savādākas optiskas shēmas tas ir TALMĒRA Bet ir jau arī malači kas PALIELINĀTĀJA optiķus ar 39 vītni mēģina piemaukt DSLR