Schneider:Pardon, neizlasīju rūpīgi par tieši šo Rokinonu. Paziņa bija nopircis kaut kādu ķīnīzeru Walimex'u 500 mm mirror - galīgs štrunc, ne asuma ne kontrasta. Pie tam vēl uz kropu no rokas praktiski nevarēja neko darīt. Vispār viss sanāca kā caur loga stiklu bildēts.
Paskatoties netā neviens saprātīgs cilvēks tamlīdzīgas lēcas neiesaka un arī neizmanto no rokas, tikai ar statīvu un pie ļoti zemiem slēdžiem ar spoguļa pacelšanu + tālvadība vai taimeris, tā ka tas ir normāli. Jau 300mm uz kropa nevar novaldīt.
shauttra, grūti saprast, kur īsi ir Tava problēma... visiem sanāk. .jpg (linka galam) jābūt tieši pirms pēdējā [ / jpg ] Ja links beidzas ar kaut ko citu, nevis jpg, tad nesanāks.
alvils: a kāpēc neliec? Tu taču nebūsi tas, kas kautrīgs?!
nu kautrīgs ne kautrīgs, bet Agris ar Jāni tam velta vairāk laiku un pūļu - es tik patrennēju AF un viss - lielu nozīmi ierindas lopiņu bildēm neredzu - cilvēki tuvāki - reku tepat kungs no Laumoņa pilsētas ar no rokas ar 400mm
Šis gan labs, Mari. Neo Dalī ). Es jau runāju par gaišākiem un tumšākiem gaismas apstākļiem bildējot ar teleobjektīvu. Bet tas jau situācijas jautājums, labāk pasaki ko domā par tiem mirror lens?
Jā, par to savdabīgo bohē es arī nevaru saprast, no vienas puses man viņš patīk no otras , vnk es neizmantoju Sigmu 70-300 APO jo dabaskustoņu bildēm smagi par īsu, tāpēc apsveru iespēju samainīt pret kaut ko cenas ziņā līdzvērtīgu tik ar lielāku fokusa attālumu.
es tagad pārsvarā ar sigmu 120-400, bet arī mto-500 visai apmierina, pēc bildēm var nojaust ko tas stikls no sevi taisa. ir arī mto-1000, bet tam gribās siltākus apstākļus, ziemā nelietojams.