forum.gif
Pērku Tamron 17-50 pirmo versiju Nikonam
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pērku Tamron 17-50 pirmo versiju Nikonam
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.08.15 17:53
 citēt
Meklēju Nikonam Tamrona 17-50 bez stabilizācijas. Piedāvājumus PM, ja kādam garlaicīgi, tad var arī tepat kaut ko iespamot :)
Publicēts: 06.08.15 21:57
 citēt
Vecā versija joprojām ir tirgū par 499 $ www.bhphotovideo.com...
Reiz sagadījās, ka abi ar meitu sataisījām vienādas bildes, es ar Sony kitenieku, viņa ar šo Tamronu. Starpība par labu Tamronam bij milzīga!
Publicēts: 07.08.15 00:12
 citēt
GunarsII:Vecā versija joprojām ir tirgū par 499 $ www.bhphotovideo.com...
Reiz sagadījās, ka abi ar meitu sataisījām vienādas bildes, es ar Sony kitenieku, viņa ar šo Tamronu. Starpība par labu Tamronam bij milzīga!

No kuriem laikiem kitinieki ir pārsteidzoši labi ar savu kvalitāti, lai tos salīdzinātu ar normāliem 2.8 stikliem? (nerunāsim par f9 -f11 starpībam)

P.s pārdošanā ir versija ar stabilizātoru.
Publicēts: 07.08.15 00:57
 citēt
riflylv:

No kuriem laikiem kitinieki ir pārsteidzoši labi ar savu kvalitāti, lai tos salīdzinātu ar normāliem 2.8 stikliem? (nerunāsim par f9 -f11 starpībam)

Ir arī ar stabilizatoru : www.bhphotovideo.com... maksā bišķi vairāk - 649$ bet optiskā kvalitāte gan pēc slrgear gan photozone vērtējuma sliktāka
Publicēts: 07.08.15 12:51
 citēt
traktors:Meklēju Nikonam Tamrona 17-50 bez stabilizācijas. Piedāvājumus PM, ja kādam garlaicīgi, tad var arī tepat kaut ko iespamot :)

Ir viens eksemplārs !
Ja kopā ar D 7000 ?
Publicēts: 07.08.15 14:16 labots
 citēt
johans:
traktors:Meklēju Nikonam Tamrona 17-50 bez stabilizācijas. Piedāvājumus PM, ja kādam garlaicīgi, tad var arī tepat kaut ko iespamot :)

Ir viens eksemplārs !
Ja kopā ar D 7000 ?

Aizsūtīju Tev PM ;), bet to 7000 akurāt man nevajag :)
Publicēts: 07.08.15 14:31
 citēt
riflylv:

Vispār jau Nikonam bija diezgan labs vecais 18-70 F3,5-4,5 kitenieks :) Pašam dažādos laikos tādi ir trīs gabali bijuši. No tiem tikai vienam nebija asa bilde uz atvērtu caurumu :). Par to naudu ļoti ciešams stikls :) www.kenrockwell.com...

p.s. Paldies, bet Tamronu meklēju tieši bez satabilizācijas :)
Publicēts: 07.08.15 20:48 labots
 citēt
riflylv:

Pēdējos gados ir labi. Re, ko photozone raksta par Fuji X-T10 kitenieku:

Verdict
The Fujinon XF 18-55mm f/2.8-4 R LM OIS may be the hottest reason to enter the Fuji system. It is amazingly sharp throughout the zoom and relevant aperture range.

Bet salīdzināt var visu, ko var izmērīt un izteikt ar skaitli, un tieši to dara objektīvu testētāji, tādi kā photozone, slrgear, ephotozine un vēl citi.

P.S. Te, blogā, valda zināms "gaišuma kults". Tas viss ir saprotams, tomēr skaidrības labad formālos parametrus - fokusa attālumu, maksimālo atvērumu, svaru, filtra vītnes diametru u.t.t. nevajadzētu jaukt ar kvalitātes rādītājiem - izšķirtspēju, aberāciju un ģeometrijas kropļojumu lielumu, u.t.t.
Publicēts: 08.08.15 02:27
 citēt
Spriedu pēc savas pieredzes ar Canon/Nikon kit objektīviem, lēns autofokuss, kļūdaina fokusēšanās, uz atvērtas diafragmas nedaudz ziepē, teikšu, ka pat tos gaišos stiklu dažkārt pieveru, šajā gadījumā man bija pretenzijas, ka no kit objektīva tika gaidīta gaidīta labāka bilde nekā no no Tamron 17-50. Saprotu ka tas kit 2.8-4 jau ir citā līgā nekā standarta 3.5-5.6. P.s vecā Sigma 24-135 f2.8-4 bij vēl tas draņķis, ziepes.
Publicēts: 10.08.15 13:32
 citēt
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):