Primārais pasākumā pašu kāzinieku gaume, ko grib. Kādu stilu vai manieri grib izvēlas attiecīgu autoru, grib kas "Modē" izvēlās to kurš taisa modīgi , kādu konkrētu stilu Ko grib to izvēlās. Es nebildēju kāzas jau sen sen, taču dažreiz pielauž, vai palīdzu kolēģiem. Šogad liekas haltūristi iznīkuši, tik daudz gribētāju nav bijis gadus 10 vismaz Bet jā, ja grib tieši tevi , var atlaist, kā pats vēlies uzskati par sev un konkrētiem cilvēkiem pieņemamu. Taču nu jau esmu konstatējis , daudz laba nevajag, arī viens vairs nebildēju. Arī vairākas kāzas pēc kārtas nu jau vairs nav komfortabli. Uzbliezu divas pēc kārtas, kopā gandrīz 50h negulētām, pēc tām pāris dienas gulēju. Tas radīja daudz lielākus mīnusus nekā, pāris kāzās nobildējot, var iegūt.
Ja cilvēki aicina fotogrāfu , vēlas par to maksāt ne mazu naudiņu viņi rēķinās , būs gatavi visādām izdarībām Atbilstoši aicinātā autora darba manierei bilžu stilam
Galvenais pasākumos , jebkuros , laba komanda uz kuru strādājot paļauties , kur arī uz tevi var paļauties
Galvenais iemesls kāpēc savulaik pārtraucu bildēt kāzas , APNIKA , nenormāli garlaikoja trula vienveidīga rutīna. Tās retās reizes kad izdodās mani pielauzt tikai tad ja plānotā pasākuma KONCEPTS vai cilvēki mani ieinteresē Vienmēr esmu teicis , es nestradāju es ķeru kaifu izklaidējoties , un man par to maksā tiem kuriem kopā ko daru tieši tā pat.