forum.gif
Pārdots
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdots
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 19.08.15 23:26 labots
 citēt
GONE :face-smile:
Publicēts: 19.08.15 23:59
 citēt
Tātad būtībā slēdzim kirdik.
Publicēts: 20.08.15 00:05
 citēt
Diez cik daudz draza jādrāž lai pusotrā gadā piedrāztu pusotra simta tūkstošus kadru.
Publicēts: 20.08.15 00:13
 citēt
60uz5komats6:Tātad būtībā slēdzim kirdik.
Lunis:Diez cik daudz draza jādrāž lai pusotrā gadā piedrāztu pusotra simta tūkstošus kadru.

Džeki nesaku nekā slikta par jums, bet slēdzim ir kirdik, kad viņš sāk niķoties, tas var notikt 5k kadru 50k vai 200k vai 500k, mēs zinām cik maksā tā maiņa, un tad var teikt jauna kamera ņem un bildē talāk ar jaunu slēdzi. Šai nekādas vainas nav, protams, tā saka visi pārdevēji, bet šoreiz vnk gribu D750 un savu D610 paturēt kā otru (p.s gada laikā 63k kadru).

Un kapēc termiņi pus otra gada? Kamerai nedaudz vairāk par 2 gadiem.
Publicēts: 21.08.15 19:33
 citēt
Lunis:Diez cik daudz draza jādrāž lai pusotrā gadā piedrāztu pusotra simta tūkstošus kadru.

Kāzas, korporatīvie pasākumi/balles , tusiņi klubos, promo akcijas, privātas ballītes utt, sanāk šāds rezultāts!
Publicēts: 21.08.15 19:36
 citēt
riflylv:
60uz5komats6:Tātad būtībā slēdzim kirdik.

Džeki nesaku nekā slikta par jums, bet slēdzim ir kirdik, kad viņš sāk niķoties, tas var notikt 5k kadru 50k vai 200k vai 500k, mēs zinām cik maksā tā maiņa, un tad var teikt jauna kamera ņem un bildē talāk ar jaunu slēdzi. Šai nekādas vainas nav, protams, tā saka visi pārdevēji, bet šoreiz vnk gribu D750 un savu D610 paturēt kā otru (p.s gada laikā 63k kadru).

Un kapēc termiņi pus otra gada? Kamerai nedaudz vairāk par 2 gadiem.

Ja ir interese par D750- 1,1k eur. :face-wink:
Publicēts: 21.08.15 19:44
 citēt
24/7, vai?
Publicēts: 21.08.15 19:53
 citēt
Schneider:24/7, vai?

Aizaizvakar gulēju 3h, aizvakar 1h, vakar 3h, šodien ceru uz vismaz 6 zinot ka pārējās dienas atkal būs kā iepriekš minētās.
Publicēts: 21.08.15 20:15
 citēt
Kad apskatos sledža noskrējienu man paliek slikta dūša, sabojāts garstāvoklis uz vairākām dienām!
Publicēts: 21.08.15 21:11
 citēt
Man arī šodien sākās 3 dienu pilsētas svētki, bet nu tīnīšu disenes līdz rīta gaismai man atļauc nebildēt.
Publicēts: 22.08.15 10:23
 citēt
atceraties, ka sleedzis un spogula mehanisms ir divas dazhaadas lietas kas tuliit shaadam fochukam nomirs
Publicēts: 22.08.15 12:01
 citēt
Vot tur jau tā lieta, ka tur ir arī spogulis, kurš var izlekt no eņģēm un arī tāda, visai nedroša manta kā poga, tai nereti mēdz zust pusspiediena stāvoka fiksācija.
Publicēts: 23.08.15 01:38
 citēt
gripu atseviški nevar?
Publicēts: 23.08.15 09:34
 citēt
Gripa parasti iet komplektā ar iesnām! :grimace::grimace::grimace:
Publicēts: 23.08.15 16:35 labots
 citēt
uldeens:Met miskastē, nemokies ar tirgošanu.

:face-grin: Runā čoms, kas tirgo D300 bez autofokusa :face-grin:

haralds:gripu atseviški nevar?

Nav jēgas, viņš jauns maksāja ap 50 eirām, lai jau nāk kopā ar aparātu.

P.s slēdzis - www.ebay.de... :face-glasses:
Publicēts: 23.08.15 19:31
 citēt

Neko diži daudz jau nav - katru dienu ~4.5 šaurfilma, un tā drusciņ vairāk par diviem gadiem no vietas, ik dienu, ik nedēļu. ..kārtīgs profesionālis.
Publicēts: 23.08.15 22:55
 citēt
Citagaisma:..kārtīgs profesionālis.

Kā ir, kādam vajdzīga profesionāļa kamera? :face-glasses:

Ja nav vajdzīga kamera varu pasniegt privātstundas, kā ir jāsabildē vairāk kā 100k kadru gadā :super_man: :face-devil-grin:
Publicēts: 23.08.15 22:59
 citēt
Ceņņiks jau ok.
Būtu brīvi resursi, paņemtu. :)
Publicēts: 24.08.15 08:32
 citēt
uldeens:riflylv:
uldeens:
:face-grin: Runā čoms, kas tirgo D300 bez autofokusa :face-grin:

Manam D300 vismaz noskrējiens 3x mazāks kā Tavam, kurš ir pie izsīkuma robežas :face-grin:

Grozi kā gribi - vēl ejošs FF kaplītis, kaut palietots, tomēr irčum labāks par mazlietotu DX kaplīti ar jau salauztu kātu...
Publicēts: 24.08.15 19:21
 citēt
riflylv:
Citagaisma:..kārtīgs profesionālis.

Kā ir, kādam vajdzīga profesionāļa kamera? :face-glasses:

Ja nav vajdzīga kamera varu pasniegt privātstundas, kā ir jāsabildē vairāk kā 100k kadru gadā :super_man: :face-devil-grin:

Vot lietotas profesionāļu kameras ir viens no vissliktākajiem pirkumiem bildēšanas jomā. ..tas ir tāpat kā pirkt lietotu auto, kas visu mūžu par taksi strādājusi.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):