es te skatos, tiek pacelti 2 un pat 3 gadīgi relikti, galīgi neaktuāli topiki. Un kas tos aktualizē? Versatile. Pavisam ir garlaicīgi vai kas? Man jau nav žēl, tikai man paša laika žēl, ka ieskatos tajos ...
optimists:piekrītu. Moš vajag uztaisīt iespēju, lai topiki vecāki par x dienām tiek automātiski aizslēgti.
+ vel laba opcija ka pats vari sleeegt savus topikus kad tev tie vairs nav aktuaaali!
Nē, šitas neder, ja jau kko uzrakstīji tad "ļod tronulsja, gospoda prisjažnije" un jāļauj cilvēkiem spamot! Savādāk sāksies topiki, "joņis ir p-is" un slēgts, nebūs cilvēkiem iespēja atrakstīties!
anonims_: + vel laba opcija ka pats vari sleeegt savus topikus kad tev tie vairs nav aktuaaali!
Nē, šitas neder, ja jau kko uzrakstīji tad "ļod tronulsja, gospoda prisjažnije" un jāļauj cilvēkiem spamot! Savādāk sāksies topiki, "joņis ir p-is" un slēgts, nebūs cilvēkiem iespēja atrakstīties!
"pardodu canon..." "pardots" un sledz topiku.,.. nevis visu dienu runa par to cik alvila canons ir labaks par visiem citiem 30d jums jau visiem kattik atrakstities...bet nu forums jau vairak domat skam citam nevis privaato atieciibu risinashanai... laaaigan vienalga...labaka taaaa nekaa vispar blogs nomirst jo neka cita te vair snav ka vien dirshana katra tehnikaa...
dansiga:nu jau visu kaa cietumaa grib uztaisiit ....... shii ir kaada ministra maajas lapa, kur visam jaabuut nopietnam un bezjeegaa konstruktiivam!??!