forum.gif
veci topiki
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / veci topiki
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.09.10 09:50
 citēt
es te skatos, tiek pacelti 2 un pat 3 gadīgi relikti, galīgi neaktuāli topiki. Un kas tos aktualizē? Versatile.
Pavisam ir garlaicīgi vai kas? Man jau nav žēl, tikai man paša laika žēl, ka ieskatos tajos ...
Publicēts: 10.09.10 09:54
 citēt
nē vienkārši ir dzimis jauns Annirs :D tas arī cēla vēl vecākus topikus augšā :D
Publicēts: 10.09.10 10:09
 citēt
piekrītu. Moš vajag uztaisīt iespēju, lai topiki vecāki par x dienām tiek automātiski aizslēgti.
Publicēts: 10.09.10 10:16
 citēt
optimists:piekrītu. Moš vajag uztaisīt iespēju, lai topiki vecāki par x dienām tiek automātiski aizslēgti.

+
vel laba opcija ka pats vari sleeegt savus topikus kad tev tie vairs nav aktuaaali!
Publicēts: 10.09.10 10:36
 citēt
da laaaaaaaaaaaaaabi.....
Publicēts: 10.09.10 10:41 labots
 citēt
anonims_:
optimists:piekrītu. Moš vajag uztaisīt iespēju, lai topiki vecāki par x dienām tiek automātiski aizslēgti.

+
vel laba opcija ka pats vari sleeegt savus topikus kad tev tie vairs nav aktuaaali!

Nē, šitas neder, ja jau kko uzrakstīji tad "ļod tronulsja, gospoda prisjažnije" un jāļauj cilvēkiem spamot!
Savādāk sāksies topiki, "joņis ir p-is" un slēgts, nebūs cilvēkiem iespēja atrakstīties!
Publicēts: 10.09.10 10:48 labots
 citēt
kasparsf:
anonims_:
+

Nē, šitas neder, ja jau kko uzrakstīji tad "ļod tronulsja, gospoda prisjažnije" un jāļauj cilvēkiem spamot!
Savādāk sāksies topiki, "joņis ir p-is" un slēgts, nebūs cilvēkiem iespēja atrakstīties!

"pardodu canon..."
"pardots" un sledz topiku.,..
nevis visu dienu runa par to cik alvila canons ir labaks par visiem citiem 30d
jums jau visiem kattik atrakstities...bet nu forums jau vairak domat skam citam nevis privaato atieciibu risinashanai...
laaaigan vienalga...labaka taaaa nekaa vispar blogs nomirst jo neka cita te vair snav ka vien dirshana katra tehnikaa... :D
Publicēts: 10.09.10 10:50
 citēt
anonims_:bet nu forums jau vairak domat skam citam nevis privaato atieciibu risinashanai...

wowo! :bad_smile:
Publicēts: 10.09.10 10:51
 citēt
Šitais ir labs topiks, ko pēc gada (vai ilgāk) atkal varēs pacelt :bad_smile:
Publicēts: 10.09.10 10:52
 citēt
smartins:Šitais ir labs topiks, ko pēc gada (vai ilgāk) atkal varēs pacelt :bad_smile:

wowo! :bad_smile:
Publicēts: 10.09.10 10:55
 citēt
smartins:Šitais ir labs topiks, ko pēc gada (vai ilgāk) atkal varēs pacelt :bad_smile:

es taisni par to pashu iedomajos :D
Publicēts: 10.09.10 11:06
 citēt
nu jau visu kaa cietumaa grib uztaisiit ....... :-( shii ir kaada ministra maajas lapa, kur visam jaabuut nopietnam un bezjeegaa konstruktiivam!??!
Publicēts: 10.09.10 11:11
 citēt
dansiga:nu jau visu kaa cietumaa grib uztaisiit ....... :-( shii ir kaada ministra maajas lapa, kur visam jaabuut nopietnam un bezjeegaa konstruktiivam!??!

pohuj!
Publicēts: 10.09.10 11:19
 citēt
anonims, turpini vien taadaa pashaa garaaa - perfekti paraadi savu buutiibu ;-)))))
Publicēts: 10.09.10 11:26 labots
 citēt
dansiga:anonims, turpini vien taadaa pashaa garaaa - perfekti paraadi savu buutiibu ;-)))))

nu un?
man buutu taka tvaa priekshaa jateelo kas cits ar domu ka man ruup ko domaa tu un tavi profesionaalu biedri? ;-)))))))
Publicēts: 10.09.10 11:36
 citēt
nee nee - viss ir pilniigaa kaartiibaa, taapeec teicu - turpini vien ;-p
Publicēts: 10.09.10 11:38
 citēt
dansiga:nee nee - viss ir pilniigaa kaartiibaa, taapeec teicu - turpini vien ;-p

tapec jau saku, POHUJ!
;-))))))
Publicēts: 10.09.10 12:15
 citēt
Uzreiz var redzēt aristokrātisku audzināšanu-ar sievietēm citādi nevar.Tikai ar to po....kā nu tur bija?:face-smile:
Publicēts: 11.09.10 10:20
 citēt
anonims_:
dansiga:nee nee - viss ir pilniigaa kaartiibaa, taapeec teicu - turpini vien ;-p

tapec jau saku, POHUJ!
;-))))))

ja tiešām būtu pohuj, tad netērētu laiku atrakstoties....
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):