forum.gif
idevigi vai ne?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / idevigi vai ne?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.08.15 15:08
 citēt
mazliet pastulbs jautajums, bet...:) man te cilvecins piedava iegadaties objektivu nikonam VR 18-200, izlasijos forumus-liekas diezgan normals, cena 260, sada tipa objektivam tas ir ok? ka man tauta piestatsija ka cena sadiem grozas ap 500....gribu zinat jusu viedokli
Publicēts: 27.08.15 15:42
 citēt
Ja negaida no objektīva to kam tas nav paredzēts,tad nekāda vaina. Universāls apkārtstaipāmais visādu nesvarīgu figņu bildēšanai. BET!© ir jātestē pirms pirkšanas, jo cena parastu atspoguļo stāvokli. Izpildam apmēram šādu rituālu: uz vaļeju diafragmu pabildē attālinatu objektu, tipa māju uz dažādiem fokusa attālumiem(tipa zūma stāvokļiem) lielāko uzmanību pievērš abiem galiem. Tas ka centrs būs asāks kā malas ir normāli, bet normāli nav ja viena mala ir neasāka par otru, tad nepērc. Ja abas malas ir apmēram vienādi neasākas par centru, tad piever diafragmu par diviem robiem un pabildē vēlreiz to pašu un vēl šo to citu, ja bilde ir gana normāla, tad ganjau ka būs lietojams.
Publicēts: 27.08.15 16:29
 citēt
cena - laba !
Publicēts: 27.08.15 21:02
 citēt
Pircējam varbūt izdevīgi, ..un arī pārdevējam.
Publicēts: 28.08.15 01:03
 citēt
VR II grozas ap 500. Nekāds ķēriens tas nav, bet ja Tev vajag..
Publicēts: 28.08.15 12:27
 citēt
baleriina:mazliet pastulbs jautajums, bet...:) man te cilvecins piedava iegadaties objektivu nikonam VR 18-200, izlasijos forumus-liekas diezgan normals, cena 260, sada tipa objektivam tas ir ok? ka man tauta piestatsija ka cena sadiem grozas ap 500....gribu zinat jusu viedokli

Domāju, ka Tev pēdējais laiks iemācīties rakstīt.
Kad tas paveikts, startē forumos pa jaunam.
Vismaz no manas puses atsaucība garantēta
Publicēts: 28.08.15 13:55
 citēt
NilsS - paldies vĒja mĀt, paldies!!!!
Publicēts: 31.08.15 11:16
 citēt
baleriina:NilsS - paldies vĒja mĀt, paldies!!!!

kA tAvU Maat - luudz, luudz
Publicēts: 31.08.15 11:42
 citēt
:haha::haha::haha:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):