forum.gif
Pārdodu Sigma 10-20 (Canon)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdodu Sigma 10-20 (Canon)
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 31.08.15 12:55
 citēt
Pārdodu Sigma 10 - 20mm priekš Canon.
F4-5.6 DC HSM.
Tirgoju, jo gribu paņemt 24mm pankūku.
CENA: 220 Eiro.

P.S. - Nē, lēca nav saskrāpēta un nē, zemē arī nemetu.
Publicēts: 01.09.15 09:05
 citēt
1 - tu salīdzini dažādus objektīvus, es jau aŗī varētu teikt, ka'pēc 70-200 F4L maksā tik dārgi - skaties tur sigma zoom 100-300 jauns maksā mazāk nekā 10 gadus lietots :)
2 - var jau arī nolaist ja esi ņēmējs
Publicēts: 01.09.15 09:50 labots
 citēt
mreinis:
.... var jau arī nolaist ja esi ņēmējs

Šams neizskatās pēc nopietna ņēmēja- parasti tikai "čīkstētājs un kaulētājs" pie citu sludinājumiem... :face-wink:
Publicēts: 01.09.15 11:56 labots
 citēt
Manuprāt, savas dziļi subjektīvās pārdomas par objektīviem "vispār", būtu korekti izteikt atbilstošās foruma sadaļās, kur apspriež tehniku "vispār", nevis pie konkrēta objektīva pārdošanas sludinājuma (protams, izņemot gadījumus, kad pārdevējs apzināti mēģina krāpties!.:anger: )

Kāda daļa pārdevējam un pārējiem blogeriem gar Taviem īpatnējiem zūmošanas refleksiem un apstrādes programmu izvēli?:face-wink:
Ja Tevi neinteresē šis zūms, bet kaučkādi konkrēti fiksi- ej meklē tos atbilstošā vietnē, nevis bojā kolēģim darījumu... :face-sad:
Publicēts: 01.09.15 12:17 labots
 citēt
priore:
...Amatierim var pat prātā neienākt visādas nianses, par kurām esmu pārliecinājies. ja fotogrāfs nopērk kaut ko, šīs atšķirības zinot, tad labi, bet, ja nezina, tad pēcāk, salīdzinot, būs nelaimīgs. .... tas netraucēja šis mantiņas pārdot.

Es jau agrāk rakstīju- žēl, ka nebiji tik atklāts, principiāls un kritisks, kad veiksmīgi "ietirgoji" vienai ne pārāk gudrai amatier-dāmītei vienu kārtīgi padrillētu un ne pārāk veiksmīgu Canona zūmu (17-85).
Jebšu Taviem dažādajiem profiliem ir dažādas ētikas normas? :face-grin:
Publicēts: 01.09.15 12:29
 citēt
Friidis:
Kāda daļa pārdevējam un pārējiem blogeriem gar Taviem īpatnējiem zūmošanas refleksiem un apstrādes programmu izvēli?:face-wink:

Nekā personīga, bet dikti jau atsauc atmiņā viena indivīda prātojumus kādreiz par 40D jebkurā attiecgā modeļa tirgošanas topikā un tagad par sony/fuji/kasnuturvēl līdzīgos kontekstos... :bad_smile:
Publicēts: 01.09.15 12:36 labots
 citēt
Versatile, manuprāt, šeit ir gana konkrēts sludinājums par konkrētu objektīvu, nevis kāda cilvēka īpašo vajadzību apspriešana. Neviens takš nav vainīgs, ka Uldim štruntīgi refleksi un šams neprot zūmēt ar ne-Canon objektīviem. :face-wink:

Protams, es arī nereti iesaistos plašākā apspriešanā, bet ne jau tik konkrētā tēmā (sludinājumā), kā šis.
Publicēts: 01.09.15 12:45 labots
 citēt
Uldi, bet tās takš pavisam dažādas tēmas- lietotas tehnikas pirkuma riski un nekorekti, nevienam nevajadzīgi (pārdevēja darījumam traucējoši) komentāri pie konkrēta objektīva pārdošanas sludinājuma!

Diezgan raksturīgs (un man nepatīkams) piemērs tādam Tavam "stilam"- vienīgā Sony NEX sistēmas makroobjektīva salīdzināšana (sludinājumā !!!) ar ar pilnīgi citas sistēmas (Canon) makroobjektīviem. Lai arī cik slikts tas Sony tavuprāt nebūtu, citas AF alternatīvas Nex lietotājiem diemžēl nav.:face-crying:

www.fotoblog.lv...
Publicēts: 01.09.15 13:31
 citēt
versatile:
Friidis:

Nekā personīga, bet dikti jau atsauc atmiņā viena indivīda prātojumus kādreiz par 40D jebkurā attiecgā modeļa tirgošanas topikā un tagad par sony/fuji/kasnuturvēl līdzīgos kontekstos... :bad_smile:

:face-grin:
Publicēts: 02.09.15 20:18
 citēt
Hmm, kas ir, nevienam platleņķis vairs nepatīk?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):