Canon EF 50mm f/1.8 II pārdod , kā jauns , pirkts Latvijā 2015 gadā pavasarī. Ar garantiju . Īpašnieks nepavilka "Fiksa mākslas burvību" Cena 85Eur. Ir vēlme rakstiet privāti.
Lai staigā! Vienalga viņam gan tās pļerdaku bildes, gan domāšana čerez vienu vietu. Un nav vēl zināms, ar ko viņam labāk domājas - ar pakaļu vai ar tupeli abdauzīto smadzeņpodu.
KVAA-II:ss.lv ir pieejami vairāki pa 75.....70..... Mūsdienās jābūt taupīgam Ja nu vienīgi Luņa autogrāfs uz objektīva vai kastītes, tad 10 e var piemaksāt
Šitas jauns ar Latvijas garantiju papīriem , SS tādu nav Tur pamatā Lombardi ar nezināmu izcelsmi un bez papīriem pārdod.
KVAA-II:atcerējos, kā es pirku savu pirmo KIT objektīvu, pa 25 e vecis atdeva - tipa plauktā stāvot, tad solīja atvest, uzlika autonavigāciju, aizmaldijās, beigās lamājās - lai es piemaksājot par šā muļķību, ka nevarējis atrast 6.trambuļa galapunktu, aizbraucis uz Berģiem, vesela opera
Es tādus KIT dāvināju , vienu laikam ar pārdevu jā pa 25Ls Tie bija graboši plastmasnieki. Tāpēc jau publika pamatā uzreiz gāja uz CANON 50mm 1.8 pamatnieku Atšķirība ievērojama bildē.
Cilvēkam tiešām prātiņš sviestā iet- ar savu "privāto kvaa- miskasti" vairs nepietiek- bezsakarā spamo pat pie svešiem sludinājumiem. Vai tiešām nav nekā, kas šamo spēj piebremzēt? ..
Friidis:Cilvēkam tiešām prātiņš sviestā iet- ar savu "privāto kvaa- miskasti" vairs nepietiek- bezsakarā spamo pat pie svešiem sludinājumiem. Vai tiešām nav nekā, kas šamo spēj piebremzēt? ..
no garīgi slima cilvēka nevar prasīt adekvātu uzvedību