forum.gif
Nopirktu Lee
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Nopirktu Lee
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.09.15 13:26 labots
 citēt
Nopirktu Lee vai Formatt Hitech 100mm filtru turētāju, gredzenu 67mm, pašus filtrus- ND big stopper un kādu ND0,3 vai 0,6 soft gradālo. Ebay's un citi rezervē. Uz PM.
Publicēts: 08.09.15 13:46
 citēt
Kamēr gaidi nopietnu piedāvājumu, vari Lee (Ken Lee) paklausīties par velti:
www.youtube.com...
Publicēts: 08.09.15 15:07
 citēt
Eltons:Kamēr gaidi nopietnu piedāvājumu, vari Lee (Ken Lee) paklausīties par velti:
https://www.youtube.com/watch?v=HPs7dJvW2X4
Es tagad nevaru smieties- vēders sašūts:haha:
Publicēts: 08.09.15 17:15
 citēt
Kens Lī labs!A es domāju,ka autors meklē Lee džinsu bikses(kādreiz tādas bija).
Publicēts: 08.09.15 18:54
 citēt
viecha:Kens Lī labs!A es domāju,ka autors meklē Lee džinsu bikses(kādreiz tādas bija).
Jāāā, tās bija baigi labās. Nēesmu tik jauns lai nebūtu kādas novalkājis. Laikam tādas vairs nevar nopirkt tāpat kā filtrus.
Publicēts: 08.09.15 21:43
 citēt
Ja velk us ko lirisku - www.youtube.com...
Publicēts: 09.09.15 08:32
 citēt
Lee džinsas nekur nav pazudušas, ja kas... tikai dārgas... pavej - uk.lee.com... pāri par 100 angļu rubļiem...
Publicēts: 09.09.15 10:21
 citēt
Ja par Lee džinsiem... bļeķ! Tikai tās mākslīgi balinātās un "vecinātās" vai kā tagad to modi sauc, firmas veikalos. Kad tas vienreiz beigsies tas stulbums un varēs iegādāties normālas bikses? A? Novalkāt kaut kā jau pats mācētu.
Publicēts: 09.09.15 10:31
 citēt
Eltons:Ja par Lee džinsiem... bļeķ! Tikai tās mākslīgi balinātās un "vecinātās" vai kā tagad to modi sauc, firmas veikalos. Kad tas vienreiz beigsies tas stulbums un varēs iegādāties normālas bikses? A? Novalkāt kaut kā jau pats mācētu.

"Paši sāģērbušies kā cilvēki. Puikam tik vien kā tās salāpītās bikses kājās. Nu tak kauns skatīties! Ne skopi, ne nabagi,bet puiku ar šiku nevar apģērbt! Uģi,rīt mēs abi aizbrauksim uz Cēsim un tur es Tev nopirkšu ūziņas!" :haha:
Publicēts: 09.09.15 10:43
 citēt
Vo vo, jau tais laikos jaunieši ar mazvērtības kompleksu speciāli deldēja, lai izskatītos krutāki. Klasesbiedrs ar nagu vīlīti skrāpēja ceļgalus...
Publicēts: 09.09.15 10:47
 citēt
Eltons:Ja par Lee džinsiem... bļeķ! Tikai tās mākslīgi balinātās un "vecinātās" vai kā tagad to modi sauc, firmas veikalos. Kad tas vienreiz beigsies tas stulbums un varēs iegādāties normālas bikses? A? Novalkāt kaut kā jau pats mācētu.
Mirtonkuls :anger::anger::anger:
Publicēts: 09.09.15 11:19
 citēt
Bildes:
Mirtonkuls :anger::anger::anger:

Vo, vo, es arī saku. Veikalā meklēju, bet skatos, man pilns skapis jau ar precīzi tādām pašām jau novalkātām, gan biksēm, gan krekliem gan jakām, kas nav izsviests ārā, kur nu galīgi ceļgali vaļā un apenes uz pakaļas lien ārā.
Laikam tiešām vecums klāt, ka negribas kaut kā vairs zīmēties ar galīgi lūžņu paskata nobrauktiem autiņiem, aizvēsturiskiem kompjiem un telefoniem vai humpalu izkata drēbēm...
Publicēts: 09.09.15 12:23
 citēt
Nenodilušas (un nedilstošas) džinsenes var nopirkt darba abģērbu veikalos.
Publicēts: 09.09.15 13:17
 citēt
Videnes laikos nefiga nevarēja dabūt nedilstošās darba apģērbu veikalā.Deficīts.:face-grin:Pēc firmas Miltons ražojumiem braucām uz leišiem uz Možaiķiem.Tur bija.:face-wink:
Publicēts: 09.09.15 13:26
 citēt
Kādi vēl, nafik, džinsi, manas videnes laikos darba abģērbi bija melna specovka, ķitelis, pupaika (tā varēja būt arī zila) ar utuceļiem un kirzači.
Un vēl zaļš, garš, stīvs kā bleķis, rupja brezenta plaščs.
Publicēts: 09.09.15 14:47
 citēt
man jau šķiet, pirms gadiem 3 paņesās tieši mode uz jauniem nedeldētiem džunsiem. Nopirku fričos toreiz, kā sāka parādīties, vēl tak nemaz nav īsti padiluši, bet mazgāti jau reizes 10...
Publicēts: 09.09.15 20:58
 citēt
Pag,pag.Mēs te runājam par 2 dažādām lietām.:face-grin:Es klārēju par "džinsiem",kas nemaz nebija no džinsu auduma(denim),bet no kauč kāda tipa brezenta un nedila indigo krāsā.Tie bija tādi pretīgi zili-pelēki un bez kniedēm un vienīgais kas bija kā īstām džīnām bija bļembaks uz pakaļas un rāvējs priekšā.Bet ko padarīsi?Bada laikā...paši saprotat-velns mušas rij.:face-wink:
Publicēts: 09.09.15 21:27
 citēt
Mēs zaļā jaunībā pirkām kaukādu džinsu drēbes erzacu un šuvām paši. Tās bija bikses ar ļoti zemu jostasvietu, miniatūrām kabatām, kur tik Rīgas paciņu varēja ielikt, kura apsēžoties arī salūza, un spīzdīgu neapsektu raiferi priekšā. Bija arī strīpainas, tad modē ienāca velvets un "frotē dvielīši". Sākumā ceļu/staru galu standarts bija 23/26, vēlāk gali bija jau 32, bet ap 75.g. aizgāja kļošenes ar staru platumu 45 cm apakšā.
Publicēts: 09.09.15 21:42
 citēt
Man maksimums bija liekas 33.Baķis 140 plats,to uz pusēm un pa centimetram uz vīlēm(re ka atceros!).Ja gribēji platāk,tad jāņem divi garumi,bet tas maksā:face-sad:.Jostas vieta,protams zemā,kabatas gandrīz vertikāli un kļoša sākas nevis no ceļa,bet no pusliela.Šuva tāds Saša suvorova toreiz ielā.Strīpainas bija no matračauduma(glamroks),no brezenta arī bija,no frotē tikai krekls(ar samoģelkina zvaigznītēm lai ir kā jeņķu karogā).:face-wink:Lai to visu sagādātu(kur tad vēl obligātās iešļūcenes vēlams uz platformas) bija jāpūlas ne pa jokam.Kas ta tagad?Aizej uz bodi un nopērc kādu gribi-Nikon vai Canon.Nav vairs intereses...:face-sad:
Publicēts: 10.09.15 23:12
 citēt
šuvēji ibio, cilvāks filtrus grib :face-grin:
Publicēts: 10.09.15 23:17
 citēt
viecha:Man maksimums bija liekas 33.Baķis 140 plats,to uz pusēm un pa centimetram uz vīlēm(re ka atceros!).Ja gribēji platāk,tad jāņem divi garumi,bet tas maksā:face-sad:.Jostas vieta,protams zemā,kabatas gandrīz vertikāli un kļoša sākas nevis no ceļa,bet no pusliela.Šuva tāds Saša suvorova toreiz ielā.Strīpainas bija no matračauduma(glamroks),no brezenta arī bija,no frotē tikai krekls(ar samoģelkina zvaigznītēm lai ir kā jeņķu karogā).:face-wink:Lai to visu sagādātu(kur tad vēl obligātās iešļūcenes vēlams uz platformas) bija jāpūlas ne pa jokam.Kas ta tagad?Aizej uz bodi un nopērc kādu gribi-Nikon vai Canon.Nav vairs intereses...:face-sad:

-----------------------
Es pats sev šuvu. parasti vajadzēja ap 4-5 h, lai bikses būtu gatavas. laikam gadus 3-4 regulāri, kā tik interesants audums parādījās, tā šujmašīnai pa pederi..
Publicēts: 11.09.15 08:58 labots
 citēt
Alibaba:šuvēji ibio, cilvāks filtrus grib :face-grin:
:face-grin::face-grin::face-grin: nu no dāmu kapronzeķes jau arī filtru var sašūt:face-wink:
Publicēts: 11.09.15 09:06
 citēt
Ja kas, Gleizds savas rupjā grauda bildes tieši caur kaprona zeķi arī taisīja.
Publicēts: 11.09.15 13:22
 citēt
talavietis:
viecha:Man maksimums bija liekas 33.Baķis 140 plats,to uz pusēm un pa centimetram uz vīlēm(re ka atceros!).Ja gribēji platāk,tad jāņem divi garumi,bet tas maksā:face-sad:.Jostas vieta,protams zemā,kabatas gandrīz vertikāli un kļoša sākas nevis no ceļa,bet no pusliela.Šuva tāds Saša suvorova toreiz ielā.Strīpainas bija no matračauduma(glamroks),no brezenta arī bija,no frotē tikai krekls(ar samoģelkina zvaigznītēm lai ir kā jeņķu karogā).:face-wink:Lai to visu sagādātu(kur tad vēl obligātās iešļūcenes vēlams uz platformas) bija jāpūlas ne pa jokam.Kas ta tagad?Aizej uz bodi un nopērc kādu gribi-Nikon vai Canon.Nav vairs intereses...:face-sad:

-----------------------
Es pats sev šuvu. parasti vajadzēja ap 4-5 h, lai bikses būtu gatavas. laikam gadus 3-4 regulāri, kā tik interesants audums parādījās, tā šujmašīnai pa pederi..
Esgan uzdrošinājos tikai galus atlocīt:face-smile: Toties rotaļtraktorus un mašīnītes taisīju savām vajadzībām
Publicēts: 11.09.15 15:43
 citēt
Filtru katrs var nopirkt,bet strīpainas kļošenes uzcirst kājās var tikai asākie čaļi!:face-grin:
Publicēts: 11.09.15 16:06
 citēt
Pareizi, tak bija vēl arī atloki! Pēc lauku balles, kad rītā liec pa buktēm vēkšpēdus, staru galus piespiežot ar zodu, par tiem vienmēr aizmirsās un pilna grīda piebira ar smiltīm un priežu skujām. :face-grin:
Publicēts: 12.09.15 17:56
 citēt
Bet, tas brenda nosaukums tomēr baigi maksā..
Ja tās Lee dzīnsenes UK ir 100 mārciņas, tad parastas dzīnsenes var nopirkt par 5 mārciņām.. Protams, Lee izskatās drusku labāk, bet ne jau 20x. Un izturības ziņā tās 5 mārciņu vērtās arī ir gana labi lietojamas.. Kādreiz pirku tādas darbam, un "nobeidzās" tikai reāli pārplēšot uz kādas naglas vai tamlīdzīgi, līdz vienkāršam nolietojumam novalkāt gandrīz nav izdevies.
Publicēts: 13.09.15 16:20
 citēt

Nejaukt uz katra soļa nopērkamos Lee Cooper ar Lee. Pēdējie ir īsti džinsi un nelēti un Rīgā laikam vien šur tur nopērkami (pēdējoreiz atceros Stockmann, bet tad Levi`s bija 50% atlaide un nopirku tos).
Publicēts: 15.09.15 22:52
 citēt

www.itkkit.com...

nu rekur ir normālas! Tikai tikai jautājums cik % var atļauties OG Levi.
Publicēts: 16.09.15 09:35
 citēt
viecha:Filtru katrs var nopirkt,bet strīpainas kļošenes uzcirst kājās var tikai asākie čaļi!:face-grin:
O jā! Lai šodien uzcirstu strīpainas kļošenes patiešām jābut spicam džekam! (Es par sevi):face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):