forum.gif
pilns bildes izmērs, kas šeit ievietots
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / pilns bildes izmērs, kas šeit ievietots
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.09.10 16:07
 citēt
Tātad, kādu laiku atpakaļ dators nokārās pavisam, līdz ar to arī daļa bilžu pazuda. Atceros, senāk bija tāda iespēja, šeit atverot bildi, linkā kko pierakstīt klāt, un atvērās konkrētā bilde pilnā izmērā, kāda viņa ievietota šajā portālā.

Vai tas vēl ir iespējams? Un ja jā, tad kā? Jo man pēkšņi radās liela vajadzība pēc savām bildēm lielākā formātā.

Ceru, ka varēsiet palīdzēt.
:face-kiss:
Publicēts: 10.09.10 16:16
 citēt
buusi laikam paaraak liela optimiste.
bildes automaatiski tiek samazinaatas uz 900pix pa garaako malu. tas noziimee, ljoti mazas saliidzinoshi no originaaliem.
traukos ja nemaldos tad vel vairaak saspiezj. originaalus nav iespeejams dabuut
Publicēts: 10.09.10 16:17 labots
 citēt
Nokopē bildes adresi un tad pēdējo skaitli nomaini uz 900.
Piem.
pavisam mazā bilde
img.fotoblog.lv...
lielākā bilde, kādu iespējams šeit dabūt
img.fotoblog.lv...

Bet pratīgāk jau būtu bijis atjaunot bildes no datora (ja vien cietais disks nebija metams ārā). Bet ja saki ka laiciņš pagājis, un dators ir ticis lietots visu šo laiku, tad gan par vēlu. Maz cerību bildes atjaunot.
Publicēts: 10.09.10 16:17
 citēt
Var jau adminiem pārjautāt... bet pēdējos pāris gados nekas tāds nav bijis iespējams.:face-sad:
Publicēts: 10.09.10 16:48
 citēt
Nu patiesībā pirms kkādas jaunās versijas bija gan iespējams.
Esmu gandrīz pilnīgi pārliecināta par to, jo atceros, ka tā darīju.

Nu labi, katrā ziņā paldies par atbildēm.

Un kas attiecas uz bilžu atjaunošanu - to arī izdarīju, bet nelaimīgā kārtā vairums šo bilžu, ko man vajadzēja, bija sabojātas, bez iespējas viņas atkal skatīt :face-sad:
Publicēts: 10.09.10 16:53
 citēt
jautaa adminiem. iespeejams, ka iespeeja pastaav, ari agrak ne jau tapat vien tika lielaas bildes pieseivotas...
Publicēts: 10.09.10 18:15
 citēt
optimiste:Nu patiesībā pirms kkādas jaunās versijas bija gan iespējams.
Esmu gandrīz pilnīgi pārliecināta par to, jo atceros, ka tā darīju.

Nu labi, katrā ziņā paldies par atbildēm.

Un kas attiecas uz bilžu atjaunošanu - to arī izdarīju, bet nelaimīgā kārtā vairums šo bilžu, ko man vajadzēja, bija sabojātas, bez iespējas viņas atkal skatīt :face-sad:

Tas bij sen saule , mes to intensivi izmantojam un sjie to norubija:):0
Publicēts: 10.09.10 18:44
 citēt
fakts, ka norubija iespeju uzminet pilnu faila celju, nenozime, ka fails pec uploada un resaiza netiek nevis izdzeets, bet parvietots uz citurieni...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):