forum.gif
Fototehnika - kara un komercnoslēpums.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fototehnika - kara un komercnoslēpums.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 10.09.15 21:17
 citēt
Iespēju robežās pērku gan, bet tomēr pa 10 gadiem šās nodarbes vēl neesmu redzējis Dragonu, kas raksta uz 1000 m spolēm...:face-grin:
Publicēts: 10.09.15 21:23 labots
 citēt
KVAA-II:

ierakstīju uz sava lentenieka bijušā OLIMP 005 (vairs nav tāda man) - no Dragon - kādas klasiskās mūzikas apdares, no kasetes, uz lentas

Tas gan ir īpašs "Hi-Fi rastijas" paveids- rakstīt no kasetnieka uz lentinieku... :face-wink:
Nostaļgijai plauktā arīdzan stāv kādreizējais jaunības laiku sapnis- 003'šais Olimps, bet tās dažas lielās NAB spoles, kas man ir kolekcijā, esmu rakstījis tikai no vinila.

Kādreiz daudz rakstīju dažādas izlases savai gaumei (lai taupītu vinilplates) - gan uz spolēm, gan kasetēm, bet tagad vairs tik daudz nopietni mūziku neklausos- ja tiešām ir noskaņojums ko "romantiski" paklausīties, patīkamāk uzlikt oriģinālo vinilplati, nevis tās šņācošās kopijas. :face-wink:
Publicēts: 10.09.15 21:27 labots
 citēt
KVAA-II:aj Frīdi, nezini specifiku, original record bija tikai uz kasetes

.....ko nu es, vecs duraks, varu zināt no tik gudrām padarīšanām.....:face-grin:

Tavās moto analoģijās to varētu salīdzināt apmēram tā, ka "skūteris iet labāk par baiku"...:face-grin:
Publicēts: 10.09.15 21:27 labots
 citēt
priore:Napoleonus pazīstu no bērnības, bija darīšanas kafejnīcā ''Nica''

Es tur viņus ēdu, Kūciņas no kārtainās mīklas.

Es tur Kremšnites šmakaju parasti:):)
Publicēts: 10.09.15 23:59
 citēt
KVAA-II:

ierakstīju uz sava lentenieka bijušā OLIMP 005 (vairs nav tāda man) - no Dragon - kādas klasiskās mūzikas apdares, no kasetes, uz lentas

:face-grin: :face-grin: :face-grin: nupat kopā ar mani datorkrēslu no smieklien piečurāja arī divi skaņu režisori :face-grin: :face-grin: :face-grin: paldies par patīkamo vakaru :face-grin: :face-grin: :face-grin:
Publicēts: 11.09.15 10:03
 citēt
Nnnn...jāa... ja cilvēkam ir talants, tad tas ir visās jomās...
Publicēts: 11.09.15 10:08
 citēt
Friidis: Tavās moto analoģijās to varētu salīdzināt apmēram tā, ka "skūteris iet labāk par baiku"...:face-grin:

Nu bet loģiski - skūterim pietiek ar velnapēda tiesībām, bet baikam kvekšķim būtu jāiet medkomisija ar psihiatru/narkologu... :face-sad:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):