galīgi ahujel!!! Pa 500 tādu varētu nogrūst. Bet nu jebkurā gadījumā labāk tad paciesties un piekrāt jaunam, nevis tērēt nervus un laiku šitādam šrotam. Pašam kauns naf?
eosmsg nosaka shotcount gan 6D, gan arī 60D, protams pēc kameras pieslēgšanas kompim.
Varbūt pie lejuplādes antivīrusnieki brīdinās pr iespējamajiem draudiem, bet man vismaz tāda nokačāta ir un nekādus draudus neizjūtu pagaidām.
6D korpusa apakša ir vājā vieta - tur nemaz i 100k nevajag lai izskatītos palietota, citreiz pietiek uzlikt uz raupjas akmens virsmas un netīšām drusku pagrozīt - švīkas ātri uzradīsies. Tā kā varbūt tas slēdža noskrējiens nemaz tik liels nav.
Jūs gribat teikt, ka 6-niekam ir plastmasas korpuss??? Man 10D uz visiem nodilušajiem stūriem spīdēja cauri balts bleķis, bet filmu EOS 1N augšai - dzeltens, laikam misiņš. Pakaļējais vāks gan bija plastmasa.
Nau gan. Ir tik kvadrāts platajai zonai un iekavas centrā. Bet citus es nemaz nemāku ieslēkt. Nevella, māku! Atradu instrukcijā, ļoti vienkārši. Tik vēl neesmu izdomājis vajadzību pēc tā.
NIN:Rekur salīdzinājumam 5d 2 ar 280K noskrējienu .. Jautājums tam asprātīgajam cilvēkam, kurš kameru pēc apakšas izvēlas - kuru ņemtu tu?
Un rekur arī izskaidrojums Kāpēc 6D ir vājā vieta apakša - korpuss ir metāla, bet apakša nē
Nevis kameru kāds izvēlas pēc apakšas, bet gan pēc konkrētās kameras apakšas var spriest kā ar to ir apgājušies. Nu un noteikti neizskatās ka būtu apgājušies rūpīgi!
Dīvaini... Vai tad Ķenona FF būs vēl amatieristiskāks par kropa Pentaksi? Paurbināju ar nazīti savējam K-5 apakšējo vāku - metāls.
Liecies mierā, jābūt jokainam lai gribētu magnija kluci. Bija man MARK 2Ds a nu viņu na.... pusdienu panēsā un kakls beigts. Šī tika pozicionētā kā vieglākā ff dslr kamera un tāda tā ir. Tai ir ļoti ļoti labs af, izcili kluss slēdzis, iso bišķi virs 100 000, wi fi, gps un 20mpix fails, kā arī af filmēšanas režīmā - ko vēl gribēt no hobija kameras ? Jeb kurš pentakss ieliek ?
Bet vai tad es ko saku? K-5/3 ir 7D līmenī, to es noskaidroju jau pērkot. Ko nozīmē visu dienu staipīt EOS 1N HS ar čuguna Tokinu 28-70/2,8 un 540 EZ, kad uz vakaru jūties kā Pētera I laiku dzērājs ar 5 kilogramu medaļu За пьянство kaklā, es ļoti labi acceros no filmu laikiem.