Ā, nu skaidrs - man jau tā arī likās, ka esi sadomājusi rīt aizlaist no mājas līdz Ludzas ezeram un atpakaļ... Bet nu es Rīgā - tad es nederu jebkurā gadījumā
CerambyX:Ā, nu skaidrs - man jau tā arī likās, ka esi sadomājusi rīt aizlaist no mājas līdz Ludzas ezeram un atpakaļ... Bet nu es Rīgā - tad es nederu jebkurā gadījumā
Un to bija tik grūti pierakstīt pašā sākumā? Zin tomēr, lai ieplānotu kādu velobraucienu ir jāzin, kur sākas brauciens, kur beidzas - attiecīgi kā līdz turienei nokļūt un kā atpakaļ utt... Izskatās, ka vēlies vnk pačatot.
Un to bija tik grūti pierakstīt pašā sākumā? Zin tomēr, lai ieplānotu kādu velobraucienu ir jāzin, kur sākas brauciens, kur beidzas - attiecīgi kā līdz turienei nokļūt un kā atpakaļ utt... Izskatās, ka vēlies vnk pačatot.
nu man šķiet, ja cilvēks grib braukt, tad ir vienalga uz kurieni. man jau plāns ir gatavs
CerambyX:
nu man šķiet, ja cilvēks grib braukt, tad ir vienalga uz kurieni. man jau plāns ir gatavs
Nu redzi ja cilveks gatavs braukt tad vinam vienalga kur braukt, nav obligati jabrauc uz saulkrastiem...
Protams, ka principā ir vienalga uz kurieni, bet nu nedaudz konkrētības un precizitāte maršruta un laika plānojumā ir nepieciešams Savādāk nenopietni izklausās...
Protams, ka principā ir vienalga uz kurieni, bet nu nedaudz konkrētības un precizitāte maršruta un laika plānojumā ir nepieciešams Savādāk nenopietni izklausās...
varbūt tev jāgriežas tūrisma birojā? viss būs čotka
Ir patikami ka atrodas cilveki kas ir tadi ieklausigi, nevainigi un tic visam ko dzird..
Tikai kadel tos GUDRUS cilvekus nekad nevar satikt un palugt atbildet, vini izvairas, saka ATVAINO bet atnakot majas atkal raksta ka viniem ples drebes, dauza tehniku un nogalina...
Virtuali spekaviri, kas patiesiba ir cilveki ar mazvertibas kompleksiem...
OMG!!!!!!!! www.sudzibas.lv... tu mani gribēsi pliku bildēt? es neesmu ar mieru
par nepatiesas informacijas isplatisanu var ari auzas ieairet...
pienemsim sis sudzibas autors reinis ziemelis veljoprojam dikti cinas par to lai es iskatos sliktak, bet ko ta man..
man tikai prieks skatities uz cilvekiem kuri skatas kas uz zoga rakstits, nevis spejigi pajautat cilvekam vai ta ir patiesiba...
ta ka ja stajes tada cilveka puse tad es tevi ari uskaitisu par cilveku kurs man apmelo
it ipasi pec tada linka publicesanas
es jau izņēmu man liekas smieklīgi cilvēki, kuri kko raksta tajā portālā, domāju, ka tas ir joks. nav jau par ko cepties, ja tā nav taisnība. un it īpaši jau tad, ja to ir publicējis reinis. viņš arī par mani ir daudz "satriecošas" ziņas izplatījis