forum.gif
Rītdiena
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Rītdiena
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 10.09.10 19:52
 citēt
reinim patik klacoties, bet tad kad es vinam taja zakusala pienacu klat vins triceja ka zakis ieraugot vilku...

atvainojas pec mana luguma, bet atnacot majas protams ka uzraktija tepat bloga veselu poemu veltitu manai velmei saukt cilvelku pie atbildibas par visu so muldesanu...

bet es te nesen uzinaju ka reinim ir nopietnas problemas ar garigo, lidz ar to vajag nedaudz partigak ar tadiem.. :D

visa vina uzvediba sen jau liecina par to ka pie adekvati domajosiesm vinu pieskatit diemzel nevar:face-grin:

es no si briza saksu kkur neta izpublicet visa vinus tekstus un komentarus ko sanem meitenes ko bildeju..:face-wink:

jo cik cilvekam galu gala var atlaut ta brivi muldet:face-grin:

es neesmu sveetais, man ari ir kludas, es cilveks.
bet nevienam it ipasi reini nepielausu mulat manu uzvardu ar savu netiro muti un slimo fantaziju!

Publicēts: 10.09.10 19:54
 citēt
alvils:

Tas nav labākais plāns! Labāk brauc kopā ar draudzeni! (slabo nospert riteni arī priekš viņas?) :bad_smile:

zini, kaut kaa negribas... pilniigi iespejams, ka kaut kaa taa rit ari viss beigsies...
Publicēts: 10.09.10 19:54
 citēt
jēziņ!
Publicēts: 10.09.10 19:55
 citēt
versatile:
alvils:

Tas nav labākais plāns! Labāk brauc kopā ar draudzeni! (slabo nospert riteni arī priekš viņas?) :bad_smile:

zini, kaut kaa negribas... pilniigi iespejams, ka kaut kaa taa rit ari viss beigsies...

un beigās vainos manu piedāvājumu pavizināties. lieliski :amazing:
Publicēts: 10.09.10 19:55
 citēt
versatile:zini, kaut kaa negribas... pilniigi iespejams, ka kaut kaa taa rit ari viss beigsies...

ehhh, nu Tev jau labāk zināms... ;)
Publicēts: 10.09.10 19:56
 citēt
chiekurs:
versatile:

un beigās vainos manu piedāvājumu pavizināties. lieliski :amazing:

da vai nav vienalga? man jau laikam ir, ja jau 1oreiz dziivee kaut ko tadu forumaa raksut. vsjo. man 23:59 deadline... back to work...
Publicēts: 10.09.10 20:05
 citēt
Lab, es eju paskrūvēt ričuku.
Publicēts: 11.09.10 23:13
 citēt
Nu neklausies te tos prātvēderus..
Publicēts: 11.09.10 23:25
 citēt
Vai rītdiena pienāca?
Publicēts: 11.09.10 23:25
 citēt
sodien kaa reiz saliku savu veljuku, kkadas maxxis dubultaas dangas un riepas, shimano deore bremzes, parsleegi un cita huinja. Tik gribeeju pateikt, lai ar mani nereekjinies, jo esmu piedzeeries.
Publicēts: 12.09.10 00:08
 citēt
heh, tikko ieripoju mājās. biju saulkrastos, bīriņos, krimuldā, siguldā. un kkādos tur vēl ciematiņos ap turieni. dibens sāp nēēēēēēžēēēlīgi, bet laime pilnīga :face-kiss:
Publicēts: 12.09.10 01:55
 citēt
par vēlu izlasīju, kā arī par tālu līdz rīgai, bet sajūtas ar to ilgo braukāšanu zinu. Pabraukājāmies vienu dienu ar velo un otrajā negribējās nemaz mājās braukt, bet toties trešajā dienā jau viss pie vienas vietas, var braukt un braukt.
Publicēts: 12.09.10 20:26
 citēt
trešajā dienā es droši vien nespētu uz velo uzkāpt. kgan ir braukts arī 3 dienas ar dvieli uz sēdekļa :face-grin:
Publicēts: 12.09.10 21:13
 citēt
nu, tas brauciens notika? kur reportāžas? :)
Publicēts: 12.09.10 21:14
 citēt
Laurelz:sodien kaa reiz saliku savu veljuku, kkadas maxxis dubultaas dangas un riepas, shimano deore bremzes, parsleegi un cita huinja. Tik gribeeju pateikt, lai ar mani nereekjinies, jo esmu piedzeeries.

:face-devil-grin:
Publicēts: 12.09.10 21:47
 citēt
reportāža vēlāk būs :face-wink::face-smile:
Publicēts: 12.09.10 21:54
 citēt
chiekurs:reportāža vēlāk būs :face-wink::face-smile:
"zavtra, zavtra, ne sevodņa, tak ļentjaji govarjat" :bad_smile:
Publicēts: 12.09.10 22:47
 citēt
tusne:
chiekurs:reportāža vēlāk būs :face-wink::face-smile: